mithilda

just me and my knit

Kategori: Allmänt

Rosa oversizetröja från Bikbok, Älskar den ljusrosa färgen som sedan går ut i mörkrosa, Gör ni?!

I won´t let the sun go down on me,

Kategori: Allmänt

What more can I say? I LOVE THE SUN, please do not let it go away! Eller vad säger ni? Håll med mig om att när vädret är fint, så ler hjärtat mycket lättare. Det är bara att gå ut att sätta sig i solen så mår man bra! Hoppas de är fint hela dagen =) Om en stund kommer mamma hem med gofrulle från torget, sedan kommer Danni och då ska vi träna! Ikväll blir det utgång med min fina Lindis, hoppas det blir skoj! Vi tänkte dra till sliver, ska någon dit?! Hörs sen finisar, då kan jag visa tröjan jag har på mig på bilden ovan, den är jättegosig!
 
Pussss.

Herman och jag,

Kategori: Allmänt

Herman och Elsas hemlighet, är det töntigt att önska att Elsa fanns på riktigt?! hehe...
 
Jag och Herman igår, vi jobbade på brännan!
 
Gofrukost! mums. knäckisar med ost och marmeland + smoothie. Så gott att göra smoothie hemma, den godaste är lätt den med hallon, vaniljyoghurt, banan, honung, juice och KAKAO! Har ni testat med kakao? så himlans bra om man är sötsugen, det är ju nyttigare än att trycka i sig godis lixom.
 
Yes, det var mina dagar. Ikväll vet jag inte vad som händer än, imorgon ska jag ut! ska ni?!
PUSSSS
 

DÅLIG UPPDATE,

Kategori: Allmänt

men det är för bloggappen inte funkar, då äre inte alls lika smidigt att slänga upp ett snabbt inlägg, åh så dumt!!

Har varit hundvakt i två dagar åt en lille Herman, goaste moppsen som finns! Igår blev det också lunch med far min och sedan häng med Danni, vi tränade, lagade mat och chillade. Hon jobbar hela helgen dumbomen, så vi ses inte förrän söndag nu..

Bild; Lunch på Hasse på sjökanten, utsikt.

lovely days with some lovely friends

Kategori: Allmänt

igår var jag med linda, och sedan träffade jag Hanna och Danni, vi lekte i lekpark och hade sleepover, mkt mysigt!
 
 
Jag och linda var i butiken i Tenhult och jag köpte dessa fina ringar ovan! Köpte också jääätte fina muggar, får visa dem snarast! därav en lycklig bild.
 
Idag vaknade Danni och jag upp hemma hos mig. Vi tog oss till gymmet. Kändes OTROLIGT skönt efter en veckas vila med nacke och allt. Det gick bra, känner lite i nacke nu dock, men det är nog ingen fara! Stod på löpbandet i 70 minuter, tjoho, fast gick nästan hela tiden, men de var nice åndå!
 
Nu ikväll har jag och thess vart hos Jeppe och hans vänner och haft filmkväll, mysigt mysigt.
Förlåt för dålig uppdatering, men det ska ändras! Håll ut kompisar =)
Hörs imorgon, ska luncha med pappa, passa Herman och träna med Danni. soft liv ändå =)
 
PUSSSSSS!
 

Swedish house maffia

Kategori: Allmänt

Jag och Danni SKA se SHM! wiho, ticket krashade ju typ idag med så jag fick tag på lite dyrare biljetter, men va gör det?! Hoppas bara de inte var 16 plus på de biljetterna, för då får man ju tydligen inte va överallt och inte dricka alkohol.. haha, aja de blir kul ändå!
Ska ni gå?!

färglatt från Bikbok.

Kategori: Allmänt

Lite mer nytt jag inhandlade igår på Bikbok. Linnet ovan har en jättesnygg rygg, helt öppen nästan. Som ni säkert vet tycker jag baksidan av ett plagg nästan är viktigare än framsidan, just för att jag älskar öppna ryggar. Grymt snyggt!
 
Nu ska jag läsa "Elsas hemlighet", fortsättningen på "Elsas mode" som är för bra! Hoppas denna är lika bra!
Hörs!

every rose har it´s thorn

Kategori: Allmänt

Ny klänning/tunika. Love it! Den är mer grön i verkligheten och inte blå som den ser ut ovan. Kommer bära den i sommar till ett par boots och sunnies, bara det blir fint väder och sol någon gång! Längtar till nästa helg då vi ska till Halmstad, eftersom det inte blev av nu i helgen. Ska bli så kul!
 
Igår var jag och André förresten på bio igen! Vi såg the rock of adges, hur BRA som helst verkligen. Älskar musikaler och musikalfilmer så det kanske är därför iofs. ;)
 
Sitter just nu på sängen, så trist väder, så gick och köpte två böcker på stan som verkar jättebra, sp ska gosa ner mig och läsa ända tills Hanna kommer tänkte jag..
 
Hörs senare hörni! Puss.
 
 

Snövit och uttråkighet

Kategori: Allmänt

 
what about this tatto?! Gillar den starkt. det är ju inte en äkta då som ni säkert förstår men snygg ären!
 
Förresten snow white var väldigt bra! Den ska ni se tycker jag, helst på bio tror jag. Ljudet och effekterna behövs i en sådan film! Jag längtar tills man kan lädda ner Hungergames också, verkar gryyyyyyyyyyym! vill se den nu nu nu. Vad gör ni ikväll? Jag gör ingenting. Är uttråkad. förslag på det, om man inte kan festa, inte kan träna, inte orkar gå ut och gå men ändå är trött på att se film och äta godis? haha låter som om jag är förlamad. Men ibland är man bara otaggad på ALLT. Vill vara frisk i kroppen så jag kan träna snaaaaart, låt nacken gå över!! :)
PUSS på er.

tidsinställt inlägg..

Kategori: Allmänt

the last two

Kategori: Allmänt

time heals everything,

Kategori: Allmänt

 
Lite blandade bilder från midsommarafton igår. Vi firade hos moster, lugnt och skönt blev det alltså för min del. Kan visa fler bilder sen om ni vill =)
 

mamma,

Kategori: Allmänt

INGEN kan älska dig som jag! tack tack TACK för att du finns i mitt liv!

b-ryd

Kategori: Allmänt

Lite bilder från i tisdagskväll i Bankeryd :)

Instamode

Kategori: Allmänt

såhär känner jag just nu. Har sjukligt ont i nacken idag. Trodde det skulle gå över men det är mycket värre. Så ta det lugnt här hemma är det enda jag kan göra, blä vad tråkigt. Tror jag ska till Hanna en sväng ikväll dock på kalas. Hoppas det. Skönt att göra någonting iallafall, trots att jag bara vill sova..
Hur ser eran midsommar ut?! Det blir inget halmstad för oss, utan jag ska fira med familjen, skönt det med. Förresten är det någon som vet hur jag får bort den fula "profilbilden" som syns på min blogg? haha, det verkar inte gå att ändra.. eller så tar det bara tid. hjälp!
Hörs senare :) Hoppas alla är ute i solen idag btw!

<3

Kategori: Allmänt

Do not live faster than your angels can fly

Kategori: Allmänt

Idag hade vi änglavakt. Jag vill inte berätta i detalj här i bloggen. Men jag och hanna och våra två killkompisar var med i en trafikolycka imorse, jag fick åka ambulans in eftersom jag hade ont i nacke o ansike. Alla fick röntgas och ingen allvarlig skada är skedd! Vilket är ett under! En bil körde lixom rakt in i oss bakifrån, min sida, vilket gjorde att vi körde in i den bilen hanna och kristoffer åkte i och de körde in i nästa. Chocken var och är enorm! Den bilden jag har i huvudet efter att vi krockat kommer inte försvinna på väldgt länge.. Nu vet ni, jag kanske kommer vara lite off här, eller uppdatera som mest nu när jag inte har så mycket att göra, vem vet! Ni får hålla utkik. MEN tänk på vad jag sagt förut, ta vara på människor som ni älskar! Just nu känner jag en otrolig kärlek till min mamma, och familjen som stöttat mig hela dagen, men även hanna, som vet hur jag känner! Vi hörs imorgon hörni, :)
GODNATT

Nagellack

Kategori: Allmänt

Nytt nagellack och bild på underbara selma i sängen. Hon är finaste kissen jag vet!!

New in!

Kategori: Allmänt

Har på mig en ny tröja från mq, osminkad bild!
Ska snart träna shbam på sportlife, någon som testat det?! Hoppas det är kul :)
Puss hörs sen!

lite mer bilder från oslo..

Kategori: Allmänt













saknar dig varje dag, Johanna.

Klart

Kategori: Allmänt

hey aerobics! long time, no seen.

Kategori: Allmänt








lite tränings/inspirationsbilder till mig själv, haha! Nu klockan fem blir det aerobics på Atlantis/sportlife. Var sjuukt längesen jag körde det, så det ska bli apkul! Sen ska jag träffa mandy tror jag. Pusssss på er!

Cxworx

Kategori: Allmänt

Vi kör!!
Peak på nya militärjackan också!

Lovely necklace!

Kategori: Allmänt

Hade på mig Amandas halsband i fredags, det är så himla fint tycker jag. Vad tycker ni? Tror det är från glitter.

Nu är vi snart hemma! Och efter en vecka av onyttigheter och alkohol ska jag köra hårdträning nästa vecka innan midsommar! Nu kör vi!! Det är på tiden alltså!

Pusss på er :)

Stockholm

Kategori: Allmänt

Går ju inte låta bli att shoppa när man e i Stockholm så jag och mor tog en sväng i gallerian ;) hittat jackan jag letat efter också wiho! Visar sen!

I love blue

Kategori: Allmänt

Gårdagens blåa! Blått är en favorit just nu!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Snart sova! Fanny är här, är helt slut, ska upp klockan 7 och åka till Stockholm imorgon också, hörs då! Pussis

The dress

Kategori: Allmänt

Här är klänningen jag hade igår, älskar ryggen!

Anton

Kategori: Allmänt

Vilken underbar dag vi fick igår! Tack! Efter antons studentskiva blev de lite käk och alkohol på twin! Var mkt kul! Var där till stängning.. Så nu är jag rätt seeg men något ska man väll hitta på idag med! Fannsan är ju hemma, som jag saknar henne. Jämt!

Tänkte visa klänningen sen som jag hade på mig igår!! Pusssss :)

Student i Jönköping!

Kategori: Allmänt

Grattis alla fina ni som tar studenten idag! Lycka till nu i framtiden :) en sak till ; FLAKET!!!!!

Fiskbensfläta

Kategori: Allmänt

Testade en snabbis att fiskbensfläta min tofs igår, inte alls så svårt som jag trodde! får visa er någon annan bild någon dag då jag gör det snyggt och så kan jag berätta hur man gör för er som inte vet :)

"skitfull efter två flaskor vin, skriver jag en sång om hon jag aldrig kommer glömma bort"

Kategori: Allmänt

hej babes!
Sitter och dricker världens godaste rosévin och lyssnar på Simon Norrsveden (därav låttexten i rubriken). Barefoot heter förresten rosét. haha ni tror väl jag är alkis som sitter och dricker sjäv, men amanda var här nyss och vi drack vin, snackade allmänt om livet och fixade lite inför studenten imorgon (vi har båda vänner som tar studenten imorgon). Kommer bli riktigt mysigt imorgon faktiskt! Ska till min kära Kusin först och sedan till Nattis, kanske även Danni om jag hinner. vore kul men jag vet hur det blir, allt blir så stressigt. Sedan ska vi som inte tar studenten sörja över lite mat på Twin, sörja eftersom vi är avundsjuka på kvällen studenterna har framför sig, haha.


right now.


jag på en underbar studentdag!

hörs imorgon, visar outfit då. Tänkte köra på svart klänning och stort halsband. lockigt eller rakt hår? hjälp! hehe ilandsproblem hörni. PUSS

stockholm,

Kategori: Allmänt




nu måste jag skynda mig, ska till asex med amanda och malle och fixa tills imorgon. bloggappen funkar inte, därav sugig uppdatering men jag ska lösa det, promise! har precis tränat afrodans, skitkul idag faktiskt. Imorgon är det student för anton min lovely kusin och sedan stockholm på lördag med mor, ska flytta ur lägenheten...
PUSS

sweet little thing

Kategori: Allmänt


Dena söta topp har jag hemma och jag älskar den! Angelica bär upp den jäkligt snyggt som vanligt. Tycker hennes och Amanda bergs blogg är väldigt bra. Vad tycker ni?!

imorgon ska jag träna. Ska bli skönt. sen ska jag träffa lite vänner, blir mys!
Pusspuss.

just some random pics,

Kategori: Allmänt


jag innan utgång. #instagram


en outfit en dag på stan. Älskar jackan, men det är Johannas dock. ska införskaffa mig en liknande!


Soulmates.


Jag inne på mango... johanna och jocke ni förstår ironin i punkterna.... hee


Gormémiddagen vi åt varje kväll, mums haha.


vet inte hur handklovarna blev armband?


Jeffery Campbell, älskar de vita låga till vänster, eller vad säger du Fanny?


Acne acne acne!!


new shoes!


Zara, värlsbäst!

Mer bilder kommer, om ni vill se?!
 

Bit

Kategori: Allmänt

Sitter på bit och äter sallad med bästis! Tack för allt, imorgon åker jag hem! Hörs då finisar.

Oslo, Norge

Kategori: Allmänt

hallå alla fina!
Kan inte komma ihåg senast jag inte bloggat på en heeeel dag, vilket jag inte gjorde igår.. Men jag kan ändå inte lägga upp några bilder just nu så lite surt ju. Ska försöka göra det sen, :) Annars får ni vänta med det roliga tills jag kommer hem!
Gårdagen (fredag) var lugn och mysigt. Johanna jobbade hela dagen så jag strosade först runt på stan, finns "stan" och affärer lite överallt här, men vid stationen, det största iaf. Där bytte jag en klänning jag köpt på H&M till en annan enkel, men jättefin svart. Ska ha på mig den ikväll tänkte jag. Sedan fick ett par ballerinas, och lite smink hänga med också. DET ÄR SÅ SYND att jag inte kan shoppa så mycket just nu, (pank) för här finns SJUKT mycket fint. Hade verkligen inte räknat med att klädaffärena skulle leverera SÅ bra. Zara var för bra som vanligt, men Ginatricot? De har sjukt fina grejer här! Mycket finare än hemma, de har en ny collection som heter "exclusive collection" som är hur ball som helst. Tog massa kort där inne, haha!
Sedan gick jag iaf hem till Johannas lägenhet där jag lagade mat och sedan bev det filmmys, (Colombiana) som va väldigt spännande! Rekommenderas starkt. Sen gick jag ut på stan en stund igen, Hon bor mitt i ett annat "stan" där alla finare butiker som ACNE(!) bla. ligger, Skoaffär med Jeffery Campbell har hon som granne... Fattar inte hur hon har kunnat motstå att shoppa här alltså! Jag fick iallafall med en grå tshirt med öppen rygg hem från Cubus också. Den skrek åt mig!
Sedan mötte jag Johanna och vi gick runt lite och kollade uteställerna vi ska till ikväll, JAG ÄR VÄLDIGT TAGGAD! Vi kör förfest här hos Johanna och sedan blir det utgång med några andra vänner.

Ha en jätte fin lördag hörni!





Tre bilder från Ginas exclusive collection, mycket finare i verkligheten, det sista linnet är djupt i ryggen och har jättesnygga detaljer!

Puss.

Instagram

Kategori: Allmänt

Träffade emma på bussen till Göteborg! Hur otippat? Hon ska utomlands och jag visste inte ens det haha. Själv ska jag till Oslo.. Vi är lite försenade så jag hoppas jag hinner springa till pressbyrån och köpa något att äta.. Annars blir det synd om mig.. :) hörs sen!

Twin

Kategori: Allmänt

Snart ska jag och Hanna käka på twin. Såhär ser jag ut ikväll.
Puss

sjätte juni.

Kategori: Allmänt

Godmorgon sverige!
Idag är det sveriges nationaldag. varför firas den inte lika stort som i OSLO? haha, där verkar det ju vara kaos på den dagen. Tur att jag åker dit imorgon, ska bli så kul. Har packat lite nu på morgonen så det ser ut som ett bombnedslag här hemma.. Ska strax åka och träna med Amanda och henes pojkvän, sen ska jag åka och handla lite grejer till Johanna. I eftermiddag blir det fika med Johan och sedan käk på twin med HANNA. Älskar planerade dagar, sålänge det är roliga saker som händer då :)
Ha en fin onsdag! Bilder kommer senare hoppas jag.
PUSS


Bild på hanna och mig förra vintern. <3

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hallå! Här är jag. Har vart ute och gått med Hannes och Herman, solat, kollat balen med zache och Amanda. Mys! Nu sitter jag hemma och ska strax ladda om inför bodypump! Tjoho va längesen. Kommer bli nice!
Hörs sen :)

Zumba

Kategori: Allmänt

Har tränat Zumba i nya träningskläder! Alltid roligare då ;). Nu ska jag nana efter planerat lite med folket i Oslo inför helgen. Ska bli så kul!
Godnatt på er.

Boys are stupid. Throw rocks at them!

Kategori: Allmänt

turn away, if you could get me a drink of water cause my lips are chapped and faded

Kategori: Allmänt

Vill bara påminna er alla där ute om att ni ska ta vara på era nära och kära. Det är hemskt att tänka på och självklart ska man inte gå runt och grubbla över det, men vem som helst kan dö, när som helst, var som helst. Vem som helst kan bli påkörd av en bil, vem som helst kan dö i sömnen, vem som helst kan bli drabbad av cancer. Ikväll går alla mina tankar till en jag känner som drabbats. Ska inte gå in närmre på det, men jag hoppas av hela min själ att du blir frisk. 

Godnatt hörni. 




(gammla bilder) 

Proppmätt 3

Kategori: Allmänt

Kakor och tårta.... Nu är jag snart hemma från släktkalas på pappas sida. Taggar bb-finalen! Pussss

Godmorgon söndag.

Kategori: Allmänt

Har vart ute o gått runt munksjön med mamma och hasse och nu bakar vi kaka.. Känns som det är det enda vi gör nu för tiden, haha. Men har man fyllt år och har en rätt stor släkt så. Vaknade på fel sidan idag tror jag. Sur på allt.. Hoppas det går över!
Vad ska ni göra en söndag som denna?

Bilder från a6festen, jag Angelica och Mattias.

Kastlerbombay och grill.

Kategori: Allmänt

Ätit favvomaten kastlerbombay idag, godaste som finns. Träffade mandis nu på kvällen med och vi åkte till min andra mamma (mammas tvilling) och grillade med lite folk, mycket mys! Nu blir det sängen och imorgon ska jag hoppa tårtan på kalas nummer 3(pappas sida) för är så sjukt mätt alltså! Blä.
Puss och godnatt!

Födelsedag 2

Kategori: Allmänt

There's more to life than hair but it's a good place to start

Kategori: Allmänt

Födelsedagsfirande nu av släkten!
Kör på långklänning och väldigt stort hår.. Trollvarning? Hah puss!

HAIR

Kategori: Allmänt

Tänkte bara slänga in en godnatt puss till er. Har varit och sett musikalen "hair" som min kusin var med i. Mycket bra må jag säga! Blir så glad varje gång jag är på musikal alltså. Var vore man utan dansen och musiken?! Gårkvällen var förresten också bra! Hörs imorgon. Ska firas av släkten dåå, PUSSS!


förresten så ska jag till OSLO på torsdag, wohooo! hälsa på johanna, kommer bli GRYMT!

Kommentarsvar till belle : Vet inte vart linnet är ifrån faktiskt.. men har ett liknande från ZARA ;)

GODNATT.

A6fest!!

Kategori: Allmänt

Nu kör vi.