mithilda

thilda tipsar;

Kategori: Allmänt




Graffitti nagellack! Vad tycker ni? Jag tycker det blev jätte snyggt och passar utmärkt ikväll! Finns att köpa på Kicks, Hm, Åhlens mm. Enkelt att göra dessutom.



Årets tradition

Kategori: Allmänt


En osminkad jag i underställ.

Pulka på öxnegården på nyårsdagen! Vet inte hur länge vi kört med det, Familj och vänner! Så nu är det gjort. Var även och tränade i morse med fannsan, hurtigt va? Köpte löshår... Funderade på att ha det idag men tror itne det blir så nu. Men behöver det ändå till balen sen! Kör nog på lockigt riktigt hår idag, vad säger ni?
Nu blir det solning och sedan fix! NU TAGGAR VI ÅRETS SISTA OCH ROLIGASTE KVÄLL ALLA!
PUSS på er, massa pussar!

Julafton i långklänning

Kategori: Allmänt


Claras

Kategori: Allmänt


Tröjan på! Fikade med Hanna på Claras. Sedan kom det fler tjejer och vi pratade lite nyårsafton.


haha snygg hanna! Vad vore jag utan dig ett lov som detta? PUSS på dig. Nu taggar vi morgondagen/kvällen.

Sleep tight. If you snooze, you loose!

Shopping

Kategori: Allmänt



Tröja Carlings


Tröja Monki


Klänning Hm.


Halsband och bas tröja fån Hm, visst är halsbandet snyggt?

Köpte även ett par skinntajts! Båda tröjorna var faktiskt på rea. Älskar den vita virkade, den är rätt tajt på. Snyggt till sommaren(Egypten,hehhee) med kortkorta jeansshorts och bruna ben(!). 
Imorgon tänkte jag tipsa igen! Puss på er.

30 December 2010

Kategori: Allmänt

Kan knappt fatta datumet. Näst sista dagen på året och imorgon är det självaste nyårsafton. Känner mig inte planerad för fem öre. Får hinna åka till stan i eftermiddag och shoppa lite inför morgondagen. Vi ska käka planka hos Jempa imorgon, något bestämt iaf. Sitter hos pappsen i Lekeryd med träningsvärk lite överallt efter gymmet igår.. Ikväll blir det fika med tjejerna för planering och sedan Atlantis med Hannsan.

Kika in ikväll vettja! Puss

thilda tipsar;

Kategori: Allmänt


Kanske ska köra på en ny kategori där jag tipsar? Om allt möjligt? kläder, smink mm. vad tycker ni?
Idag tänker jag iallafall tipsa om Elsas värld skriven utav Sofie Fahrman. Det är en fortsättning på Elsas Mode och jag tycker dem är så fascinerande.  Man dras med och inspireras som bara den! Den första boken fick mig att börja blogga, faktiskt. Ni kanske redan förstår att dem handlar om mode, bloggning, vilda fester och het kärlek. Så läs, läs, läs!

H&M

Kategori: Allmänt



HM slutar aldrig inspirera! Fick världens sommarkänsla av denna mysiga vägg. Ni måste kika in!

Svinalängorna

Kategori: Allmänt


hahah, hahahahh. Slitna tjejer på väg hem från götet. En bra dag!

För att sumera ännu en dag så har min tisdag varit rätt slapp. Vaknade upp hos Hanna med 25 minus utanför fönstret. Kom hem. Läst Elsas mode (älskade första och än sålänge har den andra boken inte gjort mig besviken!). Aerobics. Bio. Jag och hannsan såg svinalängorna som inte var någon film jag rekomenderar faktiskt. bra skådespelare men för mörk handling.

Imorgon åker jag till pappa på landet! Ska bli så skönt. Godnatt på er och sov gott.

slår klackarna i taket

Kategori: Allmänt


Ge mig er åsikt!

GÖTET

Kategori: Allmänt

Godmorgon där ute!
Göteborg, vad kan jag säga? Bra stad med bra shopping, hittade inte jättemucho men en del fick följa med hem. bl.a ett par ursnygga skor som inte gick att motstå. Återstår att se om jag kan stå på klackarna. Nyår will tell. Tänkte visa lite bilder från juldagen så visar jag bild på köpen senare.


Fannys röda skor får en tia, lätt!



Dansade loss i brun blus istoppade i höga svarta jeans.



Snygg hanna i nyinköpta skor!








Lite bilder från kvällen.
Hörs!

Juldagen 2

Kategori: Allmänt

Kvällen igår blev väl inte riktigt som vi tänkt oss, men det blev kul ändå. Jag och Fannsan svettades först på dagen till ett sjukt immigt zumba pass på Atlantis. Sedan blev de fix och hemma hos mig, då även hanna kom. När vi var klara förfestade vi hos jenko med adam och näsa också.
Nu är jag precis hemkommen, har precis firat jul på pappas sida. Lika mätt som vanligt i dessa juletider. Hur orkar man äta julbord varenda jul? hm.. Imorgon ska jag och tjejerna iaf till götet, ska bli underbart! Få shoppa lite, mitt mål är nyårsklänning! Hoppas inte allas mål går ut på det.. vilket det lär göra.. aja. Ska sova nu så jag får lite sömn, Ha en bra kväll!


Bild på mig och Fannsan igår. Visar fler bilder när jag hämtat min kamera som är hos jenka still. Godnatt på er =)

Juldagen

Kategori: Allmänt


tagger är på TOPP! Lets dansa hela natten.. Hoppas ALLA ska ut. PUSS

GOD JUL!

Kategori: Allmänt


Godjul från mig i långklänning :)

Serious me.

Kategori: Allmänt

Satt och skrev ett mega seriöst inlägg om framtiden precis.. men sen ångrade jag mig. Vill inte va för anonym och dela med mig av hela mitt liv här. Istället tänker jag skriva ett lättsamt godnatt-inlägg. Hoppas alla kan sova inatt, det kunde man ju inte som liten vid denna tid precis. Vad hände med all förväntan? Visst är det mysigt och kul med jul och allt vad julen innebär, men att stå vid fönstret hela dagen eller hoppa till varje gång någon knackar? Knappast. Allt var så mycket större när man var liten, mer. Håller ni inte med? Ibland längtar man tillbaka, fast jag vill inte bli det igen. Ser fram emot framtiden, på något konstigt vis. Att bli mogen och skapa sin egna värld!

Ha en riktigt god jul nu hörni, och fira med nära och kära! Alltid finns det nån där ute som vill dig väl.



Tycker om er så mycket och saknar mormor en massa.

Julstämning

Kategori: Allmänt

Godkväll! Är det många som har uppesittarkväll eller? Själv skippar jag Bingolotto, inget för mig. Däremot är julstämningen på topp här hemma, vi klär granen och mor lagar mat. Vi är lite trötta på julmusiken (gillar den men den mesta är så depp!), så vi kör lite "en sån karl" och "Rosanna" haha mammsens klassiker.
Tänkte visa lite bilder från julbaket hos hannsan, som är försenade, men bättre sent än aldrig, right? ;







Haha goa smeeeets! tomtefudge vs. snickerskaka!




Bilder på mig och mor tagna precis.

Ha en jättebra "dan före dopparedan" så hörs vi på självaste dan, JULAFTON!

DAN FÖRE DOPPAREDAN!

Kategori: Allmänt

GODMORGON!
Idag är det dagen före dopparedan. Visst är de härligt? LIVET! Julafton är så mysig. Hur ska ni fira eran? Vi ska spendera våran hos oss på dagen för att sedan gå in till mors tvillingsyster på kvällen. Med pappa och gänget firar jag på annandagen.... Annandagen? Inte bästa dagen att välja kanske.. dagen efter juldagen, men haha det får gå! Kommer bli mys det oxå. Tänkte att jag skulle hinna skriva eftersom jag väntar på Fannsan, då brukar man ha mycket tid, mohaha, men nu skrev hon mess att vi skulle ta bussen om en kvart! Så måste gå igen, vi ska träna ZUMBA (världens roligaste pass på Atlantis med Mathias) och sedan gå på stan. Slog förresten in julklapparna nyss ocksåå, woha.

Men vi hörs senare, det har jag mitt ord på!


Bild på mig och Fannsan i våras, påväg till en rolig (klass)förfest.

Och Thessan och Elinis, påtal om headern, den är bara tillfällig, ni betyydeeeer liika mycket fast ni inte är med där! Är så dålig på design och så men när jag fått en kamra ska jag fota och fixa, Fannsan får hälpa mig!
Puss!

VEM KAN SOVA?

Kategori: Allmänt

Gjorde en liten tillfällig förändring på headern mitt i allt tråkande. Kan inte sova, det är sååå segt. Men nu ska jag försöka igen, ska upp 8.00 imorgon, hur ska jag orka? Kommer somna på yogan, no doubt. Godnatt folket!


SHOES!

Kategori: Allmänt


Dessa kom hem till mig idag! Är mycket mycket snyggare på! Ville egentligen ha hela, men alla är ju slut, och dessutom ser de hela ut med strumpbyxor på. Däremot va de lite stora och kvaliten inte så bra.. Men orkar inte skicka om ochså. Funderar på att beställa biki också, för det behövs ju i vintern? mohaha.

Har precis vart och tränat och ska strax se "Morden i Sandhamn". Första delen va igår, helt okej serie. Imorgon är det JULAVSLUTNING, vilket är positivt som fan! DET GÅR SÅ FORT! En termin avklarad, nu är det bara bra saker att se fram emot, julafton, juldagen, annandagen, nyårsafton! wiej! Fast mitt i allt det braiga så finns det en negativ sak.. Johanna åker imorgon den jäveln, haha och det är väl inte negativt tänker ni? Men TRE veckor utan henna kommer bli tufft ;) Kommer sakna dig som faaan maan, men vi kommer ha det underbart utomlands båda två så det är det värt!

Tänkte visa bild på skorna och lite bilder från bakningen senare, mobilbilder men ändåå, missa inte! (Hoppas på en kamera till julafton, är rätt säker på att jag får de då mor inte e världsbäst på att gömma presenter... haha).

Puss!

Jag och Johanna i sommras, förfest hos henne innan piren eller centrum tror jag.. Hade en sån himla bra sommar! Hoppas nästa bli minst lika bra.

kallt

Kategori: Allmänt

Mitt bästa tips idag : MÖSSA VANTAR HALSDUK!

Julbak i Ammarp.

Kategori: Allmänt

Hemma efter ett väldans julbak med Hanna, (gunta va oxå med lite). Vi åt också god gröt och mjuk peppar kaka som hon gjort. Vi bakade tre olika sorter; Skumtomtefudge, snickerskakor och vit ischoklad! Snickerskakorna blev lätt godast! Måste gå och lägga mig bums efter detta om jag ska orka upp 8.00 imorgon. Men träning dessutom, puh. Hoppas er helg vart bra, snart är det helg igen, woho! Taggar allt som har med nästa vecka att göra. GODNATT!


Hannabananaa, kan va den skönaste brud jag känner.

pictures

Kategori: Allmänt

Bjuder på lite bilder från i fredags, lite förfest hos thess:


SnyggHannsa!


Johanna var oxå med men hon sminkade sig för fullt när dessa bilder togs. En jätte lyckad kväll!

Har förvörigt precis vart på asexan med Johannsan för att inhandla de sista julklapparna. Nu ska jag strax åka till Hanna ute på landet i snövädret för att baka julgodis. mums! Hoppas inte att jag kör i diket som hanna brukar göra. peppar peppar.. Ha en goss söndag så hörs vi! tre skoldagar kvar och bara ett inlämningsarbete. LOVE!

.

Kategori: Allmänt

Alltid samma jävla visa.

Julkonsert.

Kategori: Allmänt


Jag just nu. Lovat att kolla på mammas julkonsert, så ska åka och göra det strax. Denna dagen har jag förövrigt mått hemskt, men får skylla mig själv kanske.. Ni kanske förstår vad jag menar om jag säger dagen efter? haha. Men måste nästan säga att det var värt de, för det var så himla kul igår alltså! Dansade loss på centrum hela kvällen med fina människor! Efter konserten ska jag träffa Fannsan, vi ska keka lite och sen får vi se vad som händer. lugnt blir de iaf!

Klickade hem ett par skor innan, visar dem sen! Ha en bra lördagskväll!

Studentfest.

Kategori: Allmänt

Hallå alla goa! Idag är det FREDAG. Gillar att det är helg. Gillar att det bara är tre dagar kvar i skolan. Gillar att de snart är jullov. Gillar att det är julafton om en vecka. Gillar att det är juldagen om 8 dar. Gillar att vi ska till gbg på lovet. Gillar att det snart är nyår. GILLAR ATT JAG SKA TILL EGYPTEN OM TRE VECKOR MED MAMMA!
Finns så mycket att se fram emot, vi måste fokusera på det som faktiskt är bra, istället för att tynga ner oss i det som känns jobbigt. Ikväll ska vi ut. Det blev utgång tillslut och jag klagar inte. Första studentfesten på huset, NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT! KVINNOR OCH MÄN, VI TAR STUDENTEN SNART? är det inte SJUKT? Vi har gått en termin av trean redan?HALLÅ? vi har en termin kvar? EN FUCKING TERMIN?!?!?!?!? TAGGAAAAAAAAAAAAAAAA!

Nu har jag skrivit av mig lite, förlåt för svordomarna. Ha en jätte bra fredagskväll så hörs vi snart! Visar lite bilder från i onsdags, se och njut!












Bilder säger mer än tusen ord. Därför säger jag inget mer. PUSS!

Klänning

Kategori: Allmänt


Bild på långklänningen, bättre sent än aldrig. Längtar tills julafton då jag tänker bära den. Blev en annan klänning igår på galan, bilder kommer sen! Med bra kvalitét dessutom!

Är hemma nu efter en seg dag i skolan. Rätt tungt att gå upp i morse som sagt, men passet gick utmärkt för Johanna och det va ändå skönt att träna lite. Idag tänker jag göra ingenting, slappa, se paradise avsnitten som jag missat för hela veckan kanske? Orkar inte riktigt plugga, det är lite kvar innan jullovet, men inte mycket. Hörs senare, imorgon är det FREDAG! Vilka ska ut?


Bild på mina galet höga skor från igår, hade så jäkla ont i fötterna men det gick!

Later

trött, trött, TRÖTT

Kategori: Allmänt

Är så trött! gick och la mig vid 1 inatt och det klarar inte min hjärna reedigt, men kul vare! Jag och Johannis hängde med till centrum en stund. Galan var så himla bra fixad och allt gick jätte bra. Vilket jävla projektarbete alltså! Nu ska jag ha steppass med Johannna, haha hoppas hon e pigg! Sen har jag också redovisning idag... inte hunnit öva men de får gå. Hörs i eftermiddag när jag sovit en sväng! Ha en bra torsdag hörni :)

SIC-gala?!

Kategori: Allmänt

Hinner inte! sry! Måste börja fixa iordning mig nu. Elinis undrade vad SIC-galan är, och det är en gala för eliteleverna på hela sanda (plus några till) ikväll. Några har ordnat och fixat med det som deras projektarbete, bl.a Emelie. Hon undrade om jag och johannis kunde vara prisutdelare, och självklart ställer vi upp. Vet inte riktigt upplägget men det kommer gå prima! Vissa ska ut efter, får se om vi hänger på. Men ha en bra lill-lördag hörni!

TAGGA FYRA OCH EN HALV SKOLDAR KVAR TILLS JULLOV!

Tänkte köra på denna frisyr igen! Va tycks?

Vakna!

Kategori: Allmänt


Sådärja! sovit lite så nu är jag tillbaks på banan, seg men ändå! Senare har jag pass på Atlantis som vanligt. Hoppas vi blir lite folk nu, huskvarna vakna! Efteråt ska jag och Johanna köra lite på hennes steppass, som hon har i skolan, duktig som bara den är hon! Hörs senare, då ska jag komma ihåg att visa klänningen med! Glöm inte att kika in då!

Negativ, hoppsan

Kategori: Allmänt

Jag tänker inte vara positiv till detta väder! När kylan tränger igenom tjockjackan, vantar, mössa och halsduk, då kan jag omöjligt vara positiv. Känner knappt mina ben när jag går hem från skolan, så kallt är det. Men när jag kollar på tempen hemma så visar den bara -5. Hur kan det vara möjligt? Det känns som tjugo, minst. Förra vintern var svin kall, fem minus var ju ingenting. Låt det inte bli kallare!

Visst har vi tur med snön och så, och visst är vintern mysig. Jag älskar faktiskt julen, och allt som har med julen att göra! Släkten, julklappar, julsångerna, stämningen, JULBORD, lucia, pepparkakor, glögg, allt! Fast julen innebär ju faktiskt kyla och snö också, och kylan är jag redan trött på.


(Försökte ta en bild där jag inte ler. Ser inte klokt ut, haha!)

Ska läsa lite nu och ta det lugn i värmen. Sen så försvinner denna negativa synen om kylan, lovar! Jag menar vi ska ju stå ut i tre månader till. heheheee.. Snart kommer jag vara positiv som jag vet inte vad igen, pusspåer.

prom dress!

Kategori: Allmänt

okej jag KAN INTE HÅLLA MIG LÄNGRE! Det jag köpte var en balklänning. fattar ingenting. jag har en balklänning, hemma i mitt rum? en underbar dessutom! ÅH, hämtade den nyss, vi fixade den lite. weeeeeeeeeeej! Den tänker jag hålla hemlig, men däremot kan jag visa min långklänning jag köpte i lördags, ikväll. Ska nog ha den på onsdag på SIC galan.

Har precis vart o fikat och gått lite på a6 med mor, köpte lite nödvändigheter. Silver schampoo bl.a. Snart ska jag åka och hämta Johannsi och Fannsan för ett bodypump pass på Atlantis! Gillas! Hörs senare dåå =)



Detta gick jag runt med idag. Bilder tagna imorse.

Puss!

Lucia

Kategori: Allmänt

Vilken tur att jag har Egypten att se fram emot. Chilla en hel vecka med mamma. Underbart!


Jag innan jag åkte till Lucian. Lindis var jätte fin och duktig!

Ska väl sova strar, fast är inte alls trött. sov ju jätte länge idag på dagen. Får se beck nu helt enkelt=) Godnatt!

Bodystep

Kategori: Allmänt

Nu åker vi hurtbullar(jag och fannsan) iväg och tränar ett jobbigt bodystep pass på Atlantis. haha, behövs! Vart lite sjuk och förätigt mig på pepparkakor så nu kör vi igen! Går kvällen var jätte kul faktiskt! Efter ett tag kom den massa med folk! Dansade heela kvällen. Ikväll ska vi på lucian, Lindis kommer va så fin! Puss på er =)

 Ögonskuggan igår!


Färdiga och klara.

utgång

Kategori: Allmänt



Redo inför utgång! ...om två timmar då......

HA en underbar lördagskväll!


hejdå utväxt-.

Kategori: Allmänt



Sådärja! Nu känns det fräsht igen. Tack Antonio!  Får bli lite toppning efter Egypten också. Nu kommer strax fannsan och hämtar mig för en tripp till stan. Letar efter klänning! Puss ha en go dag.

Jay Smith

Kategori: Allmänt

Vad tycker ni om att Jay vann? jag tycker trots att Minna var bättre igår så var det rätt! Jay har haft en otrolig röst från start.

löfte oja

Kategori: Allmänt

Ska visa både brallorna och hur håret blir imorgon förhoppningsvis =) Johanna du måste ta med din digitalkamera till mig imorgon! Vi ska ut på kvällen nämligen. Jag hannsi johanna bella FIJA och FANNY! Det blir skojsigt.



Jag och fisan right now. nu åker vi till skolan. TJAO!

FREDAG IT IS

Kategori: Allmänt

En lite uppdate för att tala om att jag bara inte hann med att blogga igår. Vi hos Johannsan hela dagen! Eller va på Atlantis en stund innan bara. Sen kollade vi på Paradise och solsidan, sjukt kul. Har rast nu, precis badat med skoolan! Efter sista lektionen ska ja iväg till frissan, äntligen. BEHÖVS =) nu måste ja fixa här, ikväll ska ja te pappsen med, myspys. Ha en trevlig helg, och hoppas alla ska ut i helgen? Puss!

Thursday morning

Kategori: Allmänt

godmorgon vänner! Hoppas allt är bra med er denna torsdagsmorgon. Ska strax iväg till skolan och träna aerobics. Så skönt såhär på morgonen, surt att förkyldningen aldrig vill släppa vara. Vaknade förövrigt med ett bränt fejs. haha röd efter solariumet, svenne hy japp!


puss!

a6 & stan

Kategori: Allmänt

Home. Vart på asexan/stan hela dagen! Åkte dit med Johannis fija och hannsi dirr efter skolan. Köpte julklappar, nu är jag nästan helt klar! skönt! Köpte också jättefina höga svarta jeanstights. Letade överallt och tillslut hittade vi storleken jag sökte, redig tur där. Köpte en till grej också som jag knappt fattar att jag köpt. Rätt impulsivt blev det, men glad är jag! Kan ni gissa vad? Gissar ni rätt så avslöjar jag det!


Fia i rutshbanan. Vi var så trötta tillslut att vi inte riktigt visste vad vi gjorde..


hm.. jag? Måste få vara barn ibland ju.

Vi åkte också och solade, skönt! Tagga lite innan nyår och Egypten. Hörs imorgon hörni! Då är det redan torsdag, puss!

ABROAD

Kategori: Allmänt


VILL UTOMLANDS NU! Fannsan och jag på våra madrasser. Vad hade vi gjort utan dem? fan det gick verkligen inte ligga på stranden och sola, hur varmt som helst, 40 grader minst! Har sån tur att jag snart ska till EGYPTEN! Vi fick biljetterna idag, mih! =) Nu ska jag nana. Hörs imorgon, sleep tight.

Your body is a wonderland

Kategori: Allmänt

Fin, fin och så mysig låt av John Meyer;







Håller ni inte med mig?

Mr.happy

Kategori: Allmänt


Älskar att joppe ser så överlycklig ut här! Men vem skulle inte va i de läget? haha.

Läste klart min bok precis, den var bra, men kunde inte tänka mig annat. Alla Katarina von bredovs böcker jag läst(alla) är bra! Alla handlar om kärlek, mest omöjlig kärlek vilket gör det hela så känslosamt. "Bara inte du" heter den, läsläsläs! Nu sitter jag i princip och väntar på att jag ska köra min aerobics i HVA. Får fördröja tiden med lite nagelacksmålning sålänge. Imorgon ska jag och Johannis på stan/a6, måste köpa lite julklappar! Sen kanske det blir lite solning på det. Hörs ikväll. Hejsålänge!

2010-12-07

Kategori: Allmänt


En liten dagens ; Skjorta HM, jeansshorts MQ, strumpbyxor.


Ringar; butik i stockholm och konfirmationsring.

Köpte en ur töntig chokladkalender igår, haha men har inte haft en på länge så det var på tiden ;


Nu sticker jag iväg på mattelektion! Puss!

.. Om en månad är jag i Egypten! WOHA.

vänner som gör livet värt!

Kategori: Allmänt


Från vänster på bilden : Jag, josse, linda, manda, hanna, johanna, jennifer, nattis och thess.

Josefin"Josse"- Lärde känna henne på gymnasiet och hon blev direkt en i "gänget". Skön tjej detdära. Älskar att kolla på seriser och att pilla i andras hår. Och klia varandra på armana, eller benen eller var som helst..
Linda"pankaksstekar'N"- En tjej som kommit nära mig och min familj. Vi har varit tajta sen vi för görsta gången umgicks, i sluten av nian. Galen är nog ordet som beskriver henne bäst. Bra på pannkakor, därav smeknamnet.
Amanda"manda"- Amanda är tjejen jag kännt längst, tjejen jag vuxit upp med, tjejen som jag delat alla hemligheter med. Kännt varandra sen tre års ålder. Amanda mini Kruth är hennes riktiga namn, visst? haha.
Hanna"Boe"- Ojojoj vilken go tjej. Lärde känna henne när vi började i samma klass på gymnasiet och vi klickade direkt. Söt och störtskön bonnatös från landet! Vi är likadana i många tillfällen, mohaha.
Johanna"johannafuckingsnygg"- Får bli hennes smeknamn eftersom hon hetat det på min mobil sen nian, då vi började umgås. En vän som står mig väldigt nära och som hjälpt mig vid många tillfällen. Jag har så jeela kul med dig. Hon är också galen, och smart.. när hon vill!
Jennifer"jenka, jempa,dempa"- Går i min klass och vi delar en massa härliga minnen tillsammans. Vi umgicks mest sommaren mellan 9an och 1an, vilken kan ha varit den bästa sommarn. Skön tjej alltså!
Nathalie"Nattis"- också kommit mig och min mamma nära, hon bodde här i två,tre veckor i nian. På jullovet där gick vi på bio varenda dag.. haha stört. Delar också en massa härliga minnen, framförallt från sommaren mellan 9an och 1an.
Therese"thess"-Lärde känna varandra i 8an egentligen, och vi umgick en hel del. Skön tjej och bra på fest, mohaha. Filmerna vi spelade in kommer inte suddas ut, ack vilka fjortisar.
Fanny"Fannsan"- Började umgås på gymnasiet men kännde varandra sen tidigare lite grann. Jävligt skön och go och söt och.. sa jag go? Många fester har pågått i hennes hus. Gillar att prata om mat och klaga i sin blogg, mohaha. Tycker om dig ändå! www.fannolsson.blogg.se
Emma- Vad kallar jag dig egentligen? hmm.. får komma på det. Lärde känna henne i 1an på gymnasiet och vi umgicks rätt mycket ett tag där. Hon hängde med mig mycket ut till min far, vilket var myspys!
Elina-Har inget redigt smeknamn på dig heller. eller jo! "Bertil" hihi. Lärde känna henne i 1an på gymn. också. Aerobics brudarna, hon, jag & jojo foshooo. Kom varandra närmast i Napa tror jag, vilket är ett stort och glatt minne.
Sofia "fija"- Även hon började i min klass i 1:an, där hon kännde hanna. Hon var med i klickandet. Sprallig och rolig är hon allt den lilla tjötmajjan! Borde vara med oss oftare på fester, för då släpper även hon loss;)
 

Jag och Fannsan.


Johanna och Elina.


Nedersta raden från vänster : Johanna, jag, fanny och emma.
Övre raden: Johanna, josse och elina.


Hanna, Johanna, amanda och jag.

Jag och fia för några helger sen på Karlssons.

Finns så mycket fler bilder att visa och så mycket fler ord att skriva. Men det här får räcka tills nu. Detta är tjejerna som umgås mest, men har också andra vänner som jag absolut inte glömt bort! Är så lyckligt lottad som har mina vänner, utan dem vet jag inte vem jag vore. eller vad jag skulle göra. Tack för att ni finns och gör mina dagar!

D A M P.

Kategori: Allmänt

ÄR SÅ ARG. SKREV ETT HELT INLÄGG OM ALLA VÄNNER OCH SÅ GICK SKITEN BORT???!!??! VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!ÅÅÅÅÅÅÅÅH! OCH SÅ ÄR SKORNA SOM JAG SKULLE BESTÄLLA FRÅN NELLY SLUT? vilka problem..................

Och så ännu mera bak!

Kategori: Allmänt

Har precis skjutsat hem lindis efter en händelserik eftermiddag/kväll. Vi åkte snowracer i järabacken först, vilken var himla jul. speciellt sista åker då det äntligen gick snabbt! Var hur mycket snö som helst så, svin jobbigt att gå upp för backen. Sedan bakade vi pepparkakor och mamma gjorde dadlar med bacon runt så nu är vi fullständigt jästa av all deg. haha kanske ska bli en bakblogg av dethär? eeh, nejtack.


Den brända plåten.. haha go pepparkaka i mitten. go fejja lixom.


sleten tjej efter pulkarace och pepparkaksbak!


en till...

suddigt bild men ändå. Lindis och jag.

adios.



Vårrullar

Kategori: Allmänt

vårrullar.. hmm, varför heter det så egentligen? just nu passar det bättre med vinterrullar, så det är det jag ska äta strax! De är i ugnen nu. Sålänge tänkte jag bara säga hej och berätta att mitt svenska tal gick prima. Skönt att ha det gjort! Basse du var så duktig du med! 4 minuter och 59 sekunder, not bad. haha. Vid fem sex tiden kommer lindis och då ska vi åka pulka/snowracer var det tänkt. Sedan baka pepparkakor om vi orkar. Jag orkar! Har sovmorgon imorgon skönt. Känns så himla bra att vi inte har något mer denna veckan i skolan, längesen det var så. känns helt knäppt på något sätt, men klagar absolut inte!




Idag har jag på mig Johannas fina kofta från Bikbok. Ny ring (från gina) på det. Vad tycks?

Kommentarsvar: Tack thessan, du är osåå fin! Och ja jennifer, vi är världens bästa gäng! Ikväll lägger jag upp lite om det, om jag hinner, men det får jag klämma in! Missa inte =)

bakhelg.

Kategori: Allmänt




Haha go Hanna med flera kilo godis. Sjuk vad jag har bakad och ätit i helgen! Fick en rolig kommentar av en tjej som ville att jag skulle visa bild på mina vänner och berätta lite eftersom vi verkar vara ett härligt gäng! Tack för det och det ska jag absolut göra. Imorgon! Nu ska jag nana. sov gott!


Det som inte dödar gör dig starkare!

Kategori: Allmänt

Ett citat som jag vill ska stå på headern. Vet inte riktigt hur jag ska göra, men får fixa det. Ett citat som hjälper vid många tillfällen. En av mina bästa vänner säger det till mig hela tiden, det får mig alltid på bättre tankar. Tack! Det är så sant. Även om det som är jobbigt känns förjävligt just då så kommer det gå över, och man går stärkt ur det.
Jag har inte bloggat mycket idag då jag har haft massa annat för mig. Har pluggat på mitt svenska tal som jag ska hålla imorgon. I förmiddags firade vi också Hannes som fyller 21 år imorgon. Grattis min så underbara(väldigt sällan,men det händer) bror! Ska du mogna nu.. eller? hehe. Helgen har förövrigt varit väldigt lugn och skön, surt att man varit sjuk bara, men det känns mycket bättre nu! Igår kväll kikade jag och Jennifer på en ganska underlig film, sen somna hon så då åkte jag hem och gjorde detsamma:)

(går inte lägga in bilder nu, gör de så fort det går!)

Uppdate: Nu gick det!

Eftersom du fyller år imorgon får du äran att vara med i min blogg bror=)

puss.

Lördag

Kategori: Allmänt

Lördag it is. Jag mår bättre idag. skönt. Har vart på stan och a6 med mamma och Hasse och sedan med Hannsi! Köpte en julklapp och lite andra nödvändigheter, ex. tights, eftersom jag har hål i alla. Varför går alla mina sönder mellan benen? vafan gör jag för fel?! haha. Tänkte kolla på film nu och sedan kommer gosiga Jennifer för att hämta upp mig, vi ska till henne och chilla sönder. Kanske plugga lite också!


Gossiga vantar utan fingrar som jag köpte idag.


Har en snäll mamma som köpte böcker till mig! de ska läsas direkt ;)


Mums! Goaste smoothiesen. Mango mania är en favvo.

Hörs senare ladies! Ha en jävligt rolig utgång eller en skön hemmakväll eller vad ni nu ska göra, puss.

bevis!

Kategori: Allmänt


Om jag inte hade vart så proppmätt så hade jag skrivit : Visst ser det gott ut? haha, eller vad säger du fannsan?
Godnatt!

Julgodis i mängder.

Kategori: Allmänt

Kommentarsvar till Anonym: Vad kul! Klart du ska följa den =)

Nu har Hanna precis lämnat mig för sina hästar.. haha. Vi såg halva delen av "Alive". Fy va hemsk den är. Måste se klart den imorgon, men har inte den sista delen.. Fast nu laddar Hannes hem den åt mig. Tack för det bror! Har ätit så mycket julgodis hos Nattis att jag knappt kan gå, haha. Gott var det, lyckat faktiskt! Det var alla tjejer som myste framför idol. Vem åkte ut förresten? Elina du är SAKNAD, sluta åk iväg hela tiden! Men ska nana kudden nu, Hörs! Godnatt.

Sick and tired

Kategori: Allmänt

sjukbläää. Dumma retliga förkyldning som inte vill gå bort! man blir så hängig och slö. Så efter en lektion idag gick jag hem. Missar förhoppningsvis inte så mycket. Nu dricker jag mängder med honungsvatten och te, fast känner ingen smak. Tittade precis på Vamire Diaries, som äntligen har kommit ut! Så himla bra är det. ska även ligga och kika på top model nu.. Ikväll ska tjejerna ha lite julbak och jag ska joina dem en stund iallafall. Det måste jag orkar med! Vem säger nej till godis? Hoppas det blir bättre imorgon så jag och mammsen kan gå på stan =) Puss på er, ha en trevligt helg.

Chiki maaamaa

Kategori: Allmänt


Bild från förra veckan eller ngt. Hade ingen passande.
Precis hemkommen efter en snabbis på a6 med fannsan manda och johanni. Sedan åkte vi till Chiki Mama på torpa och käkade, mums! Sen satt vi där o tjöta rätt längre, helt okej mysigt. Kollade på veckans avsnitt av paradise igår så nu vill jag se kvällens avsnitt! Hoppas det kommit upp på hemsidan, kul nu när Julia är inne ju. Ser ni det? Imorgon är det fredag, yeey! Puss och godnatt på er.

2010-12-02

Kategori: Allmänt

De slog mig idag hur fort denna termin har gått, förresten hela gymnasiet. Jag menar snart har jag gått ur min näst sista termin? Det är sjukt att tänka så. Vårterminen brukar ju gå undan som bara den, och speciellt nu med alla klassfester och roligheter, längtar! Om ca tre veckor är det julafton, vilket också betyder lov och snart nyår. Fy va kul! I allt november depp ska december bli en bra månad! Trots att jag e sjuk och de e svinkallt ute. Det går över efter helgen, possitivt tänkande, japp. Snart kommer lindis hit då ska vi chilla och kolla lite på serier. Nästa fredags ska jag förresten till frisöen! behövs..  vill ha det riktigt ljust, de är snyggt. Antonio ska fixa det på Mix! Hörs senare =)



Ytterligare en bild från i lördags. Lindis och jag.

stockholm

Kategori: Allmänt

Längtar till Egypten mitt i allt det kalla! det är freezing ute.. Har gått och blivit lite sjuk också,det värsta jag vet. Men vilar idag och tar det lugnt imorgon så ska det nog gå över hoppas jag =). Ska på a6 en stund med Lindis om vi orkar, måste ju börja tänka på julklappar snart. Mysigt!

Kikar lite bilder från stockholm. Har jag nämt att jag älskar stockholm? Annars gör jag det igen :




Sista bilden e himla lockande, visst?
Nu ska jag strax käka oså. later!

skinn

Kategori: Allmänt





Glömt att visa skinntoppen jag köpte i söndags! vad tycks? Nu slängde jag på mig den till ett par höga shorts bara eftersom den är ganska kort.. Vore skitsnyggt med svarta höga byxor till! eller kjol funkar ju alltid.

Nu ska jag bara ta det lugnt här i min gosiga säng. Kram!

projektplan.

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och ska nu gå hem i kylan! Gjort klart projektplanen nu äntligen. Va och fikade på rasten nyss hur mycket som helst, på Bernads. Men gott va det. Idag händer inget speciellt, är lite småsjuk så borde sova. Hejsvejs!