mithilda

Godnatt folket!

Kategori: Allmänt


Nu ska jag nana, kännde för att slänga in en bild på thess och mig för hon kommenterade så sött! Godnatt hörni, Hörs imorgon.

Pink pink blouse

Kategori: Allmänt


Inte världens bästa bild men svarta kostymbyxor (tajta) från Bikbok och grå/blå jeans från JC!


Älskar denna underbara blus, färgen, formen, allt! Det enda negativa är att håret blir så sjukt elektriskt av detta material! Blir nog bättre till våren. För våren kommer ju snart, visst?

sick and tired

Kategori: Allmänt



Jag igår, innan a6 med Johanna.
Lördag söndag måndag har sett ut precis likadana, varit hemma och vart sjuk, haft så tråkigt att jag åkt och shoppat med fina vänner ändå. haha, lite kul måste man ju få ha. Imorgon måste jag iallafall gå till skolan även om det inte blir bättre, har matte! MATTEPROV om en vecka and I don't get it..

Ni får strax se vilka fina byxor jag köpte igår och idag, missa inte!

söndag i egen hög person

Kategori: Allmänt

Det är så tråååååååkigt att blogga när ni aldrig kommenterar? hmm kom igen nu! va ska jag blogga om som ni tycker är kul?

come to me

Kategori: Allmänt


GE MIG! fast.. kommer jag kunna gå i dem? njaaee

lite shopping

Kategori: Allmänt


Mammas och mina smycken vi inhandlade idag, älskar ringen till höger, den e minmin!


Lite smått och gott till huset, äntligen våga testa ny maskara! (den lila).


Syns inte så väl, men ska visa blusen på snart, jätte söt!


Oså brills från gina!

Melodifestivalen...

Kategori: Allmänt


yes, såhär kul har jag en lördagskväll.. precis tittat på melodifestivalen hos morfar, inget att ha.. Eller?

här ska rubriken stå

Kategori: Allmänt

En heldag på stan med mamma, inhandlat en massa behövliga saker. Fortfarande sjuk så ikväll blir det chill, ska förmodligen till morfar med mamma och moster. Orkar inte lägga upp något nu men visar imorgon vad jag köpt. Ikväll är ni ändå upptagna med annat ;). Ha en bra lördagskväll, festa åt mig people!


ska till frisören på onsdag, behövs!

Bracelet

Kategori: Allmänt




Vad tycker ni om mitt armband jag hade på mig igår? Fick det av farmor och farfar när jag konfirmerade mig, jag tycker det är jätte fint!

Eat pray love

Kategori: Allmänt



Min frukost; Knäckebröd med skinka och keso. Har kommit fram till att jag inte gillar Keso så den åkte väck! Men filen jag testade idag var sjukt god! Passionsfrukt (eller mormors näsduk som vi kallade det som små) i, mums! juice och honugsvatten på det. Honungsvatten är ett måste när jag är sjuk!

Vaknade alltså upp sjuk idag, hade det på känn. Skippade skolan och nu har jag precis sett film, Eat pray love hette den. Fin film, dock lite långtråkig! Har också tryckt i mig massa frukt och vatten (på johannas rekommendationer). Tänkte snart pallra mig ner till Lindis för lite frisk luft! Vill så gärna ut ikväll ju, tror tyvärr inte jag orkar. Men en sväng till Josse blir de trots allt.

Ha en sjuk fredagskväll nu! alltså.. inte bokstavligen;)

Torsdagkväll

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis vart och inhandlat lite nyttigheter på Willys med bror! Självklart var han tvungen att köpa med en masa kakor... ajjabajja! Imorgon blir det att fira Josse efter skolan och sedan studentfest på twin. Blir dock rätt lungt då jag känner mig lite sjuk. blä!



Kusin och bror i Halmstad i sommras, stört brända.


Vi för två sommrar sen! små..

Godnatt på er.

red red

Kategori: Allmänt



Idag har jag på mig en röd kavaj (köpt igår!) och svarta jeans! Gillar färger, trött på svart.

Förövrigt är jag precis hemkommen från en runda på stan med Hanna. Vi var på några föreläsningar om högskolan innan, kommer jag fortfarande hem ovetande om vad jag vill bli? Absolutely! Var inne på psykologlinjen men den tar 5 år och kräver minst 19 poäng... How hard? Den kan jag nog glömma!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, känner mig inte helt hundra så vill inte träna och ut och gå kan jag glömma i kylan. Stört kallt! Så trött på vintern! Klaga lite med mig så kommer säkert våren snabbare ;)

Puss på er så hörs vi senare.

fyra ord

Kategori: Allmänt

Jag saknar dig mormor

Sträck upp en hand!

Kategori: Allmänt

Vilka ska på studentfesten på fredag? Alla hoppas jag! Man blir så taggad när man pratar om studenten och balen och allt, känns så overkligt ju! Måste betala balen i veckan. får. inte. glömma! Vet någon hur man gör?





Lite bilder på gott folk i skolan.

Pasta & filosofy

Kategori: Allmänt

Hello there!
Sitter och har pluggat lite filosofi, vi ska tolka och redovisa en text för klassen. Idag har inte hänt allt för mycket, vi åkte och käkade på Tortellini efter skolan, åt en jätte god pasta! Sedan blev det a6 en snabbis, kan visa vad jag fick med mig imorgon! Nu ska jag strax lägga mig framför en film eller ngt, är ledig imorgon, liiiiiiiiiiivet! Blir nog träning på förmiddagen, fick ju ställa in mitt pass idag pga knät! Sedan ska jag till pappsen, mys.


Pasta med kyckling, champinjoner och cheese!

Sleep tight!

Have you ever loved somebody put your hands up

Kategori: Allmänt

Proud

Kategori: Allmänt

För en gångs skull känner jag mig stolt över mig själv! Proud. Stolt över vad jag presterat, stolt över att jag vågat. Skolan, Atlantis, och nu Kaffé paus. Man måste ibland få känna att man räcker till, för det gör man. Det är absolut inte lätt alla gånger, ångest, stress och fruktan, ja, framförallt denna ångest! Varför finns den? Jag har mer ångest än nervositet i kroppen innan jag ska köra ett aerobicspass. Men när jag väl ställer mig där, framför inte så många, så vet jag att den försvinner som med vinden. Allt släpper direkt, för jag vet att jag är bra på det jag gör, innerst inne. Och jag tycker det är roligt när jag väl kör igång! Men ändå finns ångesten där innan. Det gäller att inte låta ångesten och nervositeten vinna! Utan att streta emot den, göra motsatsen, för nånstans vet man att man är bra, och att det går. Det känns så fruktansvärt bra efteråt, när man gjort något man varit nervös över, visst gör det? Däremot ska man inte göra något som pressar och stressar än för mycket. För mycket ångest kan leda till saker som vi inte vill känna till, som att bli utbränd eller gå in i väggen. Den dumma svarta väggen. Den vill jag aldrig gå in i! Det gäller alltså att hitta någon sorts balans, att inte ta på sig för mycket men samtidigt våga vinna över ångesten.

Jag tycker att ni alla borde sätta er ner och tänka på vad ni är bra på, eller saker som ni presterat bra i. Var stolta for gods sake! För dessa bra saker är alldeles för lätt att glömma bort!

Godnatt :)

hard work work

Kategori: Allmänt

Sådärja! Nu har jag tagit en powernap, en lång sådan men sjukt skönt att sova på dagen! Nu ska jag strax sticka iväg och jobba på Kaffé Paus. Har stängning idag för första gången så hoppas det går bra;) Imorgon är det sovmorgon, har bara en lektion på tisdagar. Onsdag = resursdag (ett annat ord för ledig) och på torsdag är det någin SYO-dag på ED! Känner att det kan bli en rätt slapp vecka, gillas. Till helgen händer lite roligheter igen, som att fira Josse och sedan studentfest. STUDENTEN! helt sjukt ju, det är snart! Vi kommer snart stå där med mössorna på sne och skrika utav hela våra hjärtan. Skrika av ren glädje! Längtar. Känner mig redo på något sätt, redo för att jobba och se värden med egna ögon. Resa till Asien, det är mitt första mål jag skriver upp!

I want

Kategori: Allmänt


Vill ha sommar och magiska sommarnätter NU!


På väg till centrum



Saltkråkan!



Lisseberg!


Life as we know it

Kategori: Allmänt

Förjävla fin film alltså! se den, se den! Nu är klockan halv 1 och jag borde va i säng för längesen. Skola och jobb imorgon! Imorgon bitti kör Johanna sitt bodypump pass, taggad, hur det nu ska gå till med mina knän.. Vart lite klantig i helgen och ramlat.. Aja, hoppas er helg vart go! Godnatt :)


Bild: Jag i fredags redo för utgång!

Kväll på Sliver

Kategori: Allmänt

Gårdagens utgång blev rätt otippad. Otippad men kul som satan! Jobbade till 22 så det var bara att dra förfesten ensam på jobbets toalett.. Gick till Sliver där tjejerna befann sig och dansade och drack ;)


Jag gick inte ut sådär, jag lovar!

fredag i foton

Kategori: Allmänt


Firade Daniella 18 år! Trevligt men gamla goa brudar!



Åkte vidare till phille, där det var mera förfest!


pose på toaletten..


Johanna gick lös som DJ

Lördag

Kategori: Allmänt

Gårkvällen va sjukt skoj! Var på två förfester och sedan blev det centrum igen. Nu blir det jobb från 15 till 22, och sedan utgång! Sliver var det tänkt, alla tjejer ska dit så jag möter upp dem senare. Hoppas alla ska ut ikväll! För jag är riktigt taggad!


-

Kategori: Allmänt

It was only just a dream

Utgång på ingång

Kategori: Allmänt


Ikväll kör jag på kavaj och nya örhängen. black ofc!

skolan är skoj

Kategori: Allmänt



VI ♥

Espresso House

Kategori: Allmänt


Har världens goaste chokladbollar, lätt!

LillLördag

Kategori: Allmänt


Gårkvällens outfit! De nya shortsen på.


Thess Amanda och Amanda med kort i pannan.



haha sleten brud!

Det var lite bilder från kvällen! Vi började hos Linnéa och avslutade det hela med Centrum. Centrum var jätte kul för att vara onsdag! Känndes som en fredag med roligt folk. Jag var duktig och körde, vilket var tur eftersom jag fick jobba på Kaffe paus idag. Jobbade till 4 sen somnade jag bums här hemma. Sjuukt vad trött man blir av att jobba, men man vänjer sig nog snart! På lördag blir det jobb igen, sedan utgång.. Ska bli en rolig helg. Vad har ni planerat?

Nu ska jag, hanna och johanna åka och träna lite bodypump igen, hörs senare!
Pusspuss.

tatoo

Kategori: Allmänt



Hanna har tatuerat sig! Så jävla snyggt blev det.
Nu ska jag nana, godnat på er.

Show Me How You Burlesque

Kategori: Allmänt

BURLESQUE! Vad kan jag säga? sjukt bra film! Bästa filmen på länge, helt klart. Ser den idag för andra gången. Låtarna och dansen är så jäkla snygga. Ladda ner filmen nununu!

Förövrig så ska jag åka ner till Atlantis och köra mitt pass om en stund. Efter det ska jag följa med Hanna på ett litet äventyr, lovar att visa vad sen! Kommer bli så snyggt!

Imorgon blir det utgång, någon mer som ska ut? Hoppas på att många ska de, trots att det är onsdag.


Christina Aguilera, sjukt vacker i denna film!

Later.

Good girl

Kategori: Allmänt

Godförmiddag?! Nu har jag precis hängt tvätt, fixat disken och käkat frukost. Good girl! Tänkte göra en god och nyttig frukost innehållande smoothie och ägg, men fan så mycket smidigare det är med mackor! haha. Smoothien kan vart den suraste jag druckit då jag inte hade banan och istället la i någon fuktmix. Hallon och blåbär brukar ju va gott men goyibär?fyfan va surt. Äggen blev iallafall goda.
Nu ska jag strax gå runt munkan med hanna. Det var jätte längesen nu, så det ska bli skönt.. och kallt.

Bild på kavajen och shortsen :



Ha en bra tisdag!

Hair

Kategori: Allmänt



Så hade jag mitt hår i fredag, tycks?

kännde för att vara lite poetisk

Kategori: Allmänt

Livet... som ett skört hårstrå. Ena dagen känns det starkt och självständigt medan det nästa dag, känns redo för att gå av. Klyvet och tunnt och svagt och fult. Men det är sällan som det går av mitt itu, trots att det känns så. Och om det nu går av, så växer det ut igen och det växer sig starkare än någonsin. För precis som hårstråna, sådant är livet. Livet går upp och ner, vi kan inte känna oss starka och överlyckliga hela tiden. Ibland måste man få bryta ihop för att komma stärkt tillbaka igen. Så stark som man faktiskt är! Och de dagar då hårstråna känns sköra, de dagar då man känner sig svag, de finns där för att påminna oss om de dagar då man känner sig stark, oövervillerlig. Det är de dagar vi ska komma ihåg, de dagar vi ska uppskatta! För nästa gång håret känns slitet och grått, ska vi komma ihåg att nästa dag kommer vi vakna upp med ett underbart, tjockt och perfekt svall!

Mathilda Eklöf.

lite fjortis på toan

Kategori: Allmänt


Till dig fannsan; TÄNK VAD KUL VI HAR!

Göteborg

Kategori: Allmänt

Japp! Kom precis hem från götet me Johanna, fannsan och amanda. Johanna och Amanda skulle leta balklänningar och BÅDA hittade! Skönt att ha de överstökat! Jag och fanny gick runt och strosade (sprang) på stan, utan pengar.. haha, lyckades ändå få hem två kap eftersom det fanns jätte mkt fint på HM! Klings grejer är så häftiga! Men köpte en vit kavaj och ett par puderrosa shorts, bilder kommer. Det var min alla hjärtansdag det, tillbringandes med vänner, ni är bäst! Vad vore jag utan er?


Jag på röda mattan.. hehe...


snygga fanny i sin snygga hatt!


haha sjuk bild på oss två!

Hörs snart igen! Hoppas ni har haft en bra daaaag!

Brunch

Kategori: Allmänt


yammmi....... haha ser inte så fräscht ut direkt men gott vare!

Parteey

Kategori: Allmänt


Hanna & jag på förfest hos Nattis


people..


snygg Hannsa


Sedan bar det av till John, där pojkarna befann sig


oså lite efterfest............. haha

Yes, där har ni fredagen i bilden. Förfest hos Nattis med tjejerna, sedan till john där killarna från klassen befann sig. Kul som vanlgit med dessa människor! Tillsist drog alla till Centrum. Ni förstår säkert varför jag inte uppdaterade igår, haha va sjukt sleten, tjejerna var här och vi sov på golvet hela dagen.

Nu är man ju lite piggare iaf ;) I eftermiddag blir det Zumba med Johanna, gillas! Hoppas ni får en skön söndag, missa inte solsidan såklart! Seyaaa

Nathalie 19 år

Kategori: Allmänt


Jag och finaste Natta! Vi ska fira hennes första utgång som 19 åring ikväll. Det kan gå hur som helst, vi vet ju hur de blev sist.. haha! Håll i mobilen ikväll snyggo ;) Grattis i efterskott!

Nu ska jag chilla lite framför samantha who. Jag och fanny tränade precis på Atlantis, oså har ja duschat. Vi får se vilken outfit jag tar ikväll, eftersom ingen(!) har kommenterat får ja la lösa de själv. HM! haha, ha en jävligt rolig kväll. Det ska jag ha! Puss

rock this party

Kategori: Allmänt





behöver jag säga något mer? TAGG

Ständiga beslutsångest

Kategori: Allmänt

Kvällen har spenderats förmestadels med fannsan. Vi skulle kika på Vampire Diaries men det gick åt hell då channel hackar. too bad! De är ju så spännande! Iallafall.. Efter skolan tränade vi plus manda på Atlantis. skönt! Taggar morgondagen såklart, men vet inte hur jag ska se ut.. klänning eller höga short? nersläppt eller snefläta? Vad tycker ni? puuh, denna beslutsångest är inte nådig! Aja det blir bra tillslut =) Vi ska förresten fira Nattis som har fyllt 19 helaaa stora år! Sedan bär det av till John och utgång på det.


Inte-så-fräsha-tjejer-i-skolan (jenka o jag)

Nehe, time for bed. Godnatt!

Blizzard

Kategori: Allmänt



Det snöar ute...

Men de är ingen anledning till att stanna hemma, tyvärr. Har haft aerobics och nu är jag hemma, Hanna kommer och hämtar mig när som, vi har filosofy nuu. Torsdag är en tänk dag. först dubbel filosofi lektion och sedan Etik & livsfrågor.. tänka tänka tänka.. Aja måste sticka nu! ha en bra dag, imorgon är det fredag weeeeheeej!
PUSS

blunda

Kategori: Allmänt





säger bara en sak. GALNA!

asex

Kategori: Allmänt

Nu ska jag och Hannsan till asexan en snabbis, där vet man aldrig vad som händer. inte när man är där med henne.höhö. Men smoothie blir det iaf! sugen som faaan. De är en underbar dag ute så skinnjackan åker på! Ha en bra eftermiddag nu hörni!



stört nyår hanna, stört!

"Pannkaksstekar'N från fjällen, mongoliet"

Kategori: Allmänt

Precis skjutsat hem Lindis bindis nu, höhö. Vi stekte pannkakor, som är våran (min denna gången, eftersom linda gjorde en enda och den gick sönder) specialitéee! Gott vare, vi hade färdig pannkakssmet hemma som vi testade, det var riktigt gott faktiskt! Ännu smidigare och latare, haha. fast vi gjorde faktiskt egen sylt, för den va slut.



Aja, ska väl avrunda här innan jag skriver en uppsats om våra sjukt intressanta pannkakor..
Jag och linda relaxade efter mitt aerobicpass innan förresten, sjukt skönt! Borde göras oftare.
Puss & Godnatt

(Förresten om någon undrar över rubriken så har vi kallat varandra det sedan tredje gången vi va...)

chill

Kategori: Allmänt


Såhär har jag suttit nästan hela dagen. Datorn i knät i solskenet, tittandes på Samantha who?. Haha tjat om den serien jag vet, men den är så rolig! Ni borde ladda ner den dirr! Eller kolla channel, den finns där också. I morse var jag förresten på fotvård, jätte skönt! Ikväll blir det Atlantis och sedan ska jag mamma och Lindis relaxa lite.


Jag igår=)

Hörs later.

Goodnight people

Kategori: Allmänt


Klockren bild på tede och fia! Taggar matte imorgon (inte).

Ville bara säga godnatt så nu gör jag de. Godnatt!

inte som vi ska

Kategori: Allmänt


hahahaa världens goaste bild!


goss oss.

Lite till klassboken. som sagt, ingen är som vi borde. But why be normal when you can be yourself? mohaha!



prickigt

Kategori: Allmänt


Prickig tröja från Indiska (ny!) och jeans från JC.


Jag idag =)

Nu ska ja kika på de sista avsnitten av Samatha Who! sen blir de att ladda ner andra säsongen , dirr! Ikväll blir det Bodypump på Atlanis. Hörs sen :)
Ciaaao beeeella!

CAFFE PAUS

Kategori: Allmänt


Fannsan & jag in school.


Nu har jag precis kommit hem efter att ha provjobbat, eller gått bredvid på Caffe Paus. Det gick bra och tjejerna va jätte trevliga och sköna. Nu är jag dock stört trött, ska lägga mig pladdask på sängen! Men det var det värt. Imorgon jobbar jag vid 8.00 igen, puuh! Ikväll blir de chill med Johanna och Hanna hos pappa i Lekeryd, mys.

Hörs sen. Puss på er!

FREDAG!

Kategori: Allmänt

fredagfredagfredagfredag, gillas! Bokade precis sista biljetten på Zumban idag, woho! Roligaste passet på Atlantis, alla kategorier! Nu ska jag strax ha idrott, jennifer kommer och hämtar mig haha. Sedan har jag en lektion till, så rätt chill dag! Ikväll blir det lugnt, så hörs senare. Ha en lovely dag!


hah sjuk bild från nyår!

Henry David Thoreau

Kategori: Allmänt

Go confidently in the direction of your dreams
Live the life you have imagined

greengreengreen

Kategori: Allmänt


Söt fia på Espresso House efter studiebesöket på ätträningsenheten (Vårat arbete i Etik&livsfrågor). Det gick jättte bra och vi fick reda på massa!


Åkte tillbaka till a6 nu ikväll och fick med mig ett par fina gröna brallor hem!

Bik bok 300 kr.


Tjejen i kassan tvingade på mig ett linne för 29 kronor.. varför inte? haha.

Nu ska jag titta på Samantha Who, så himla bra och rolig serie, kolla om ni inte redan gjort det! Har laddat ner första säsongen. Godnatt på er, imorgon är det fredag! yeeeey!
Ciaaaaoo!


Cross med bra tjejer.

Kategori: Allmänt

Hemkommen från Atlantis för en stund sen med dessa flickor, blev 45 min på crossen! Nästa gång kör vi en timme ;)


Ni är världens bästa! (gammal bild på hanna, johanna och mig)


Atlantis

Kategori: Allmänt



Strax blir det aerobics på Atlantis. mamma ska med, gillas!

Igår

Kategori: Allmänt


Jag igår på donken;)


haha snygg hannsan.


godaste (dyraste) smoothisarna!


vilka e dom..