mithilda

Bikini

Kategori: Allmänt

Två nya bikini inför thailandet! Fick även hem svart underdel idag också!! Taaagggggg

ironic

Kategori: Allmänt


tyckte den va lite fin. och stämer fan så bra!

it's the decisions we make

Kategori: Allmänt

imorgon tar jag ett stort beslut! är lite smått nervös faktiskt. Ingen idé att ni frågar mer om de, för ja kommer ändå inte berätta föränn det är klart :) heheee. va bara tvungen att skriva av mig lite. som en slag terapi. Förresten på tal om terapi, ja insåg idag att ja aldrig kommer komma in på psykologlinjen, iallafall inte om de kräver 20-22 poäng som de gjorde förra året. hallå 22 är ju max? :( får la försöka ändå! annars får de bli något annat, anmälde mig också till högskoleprovet idag.. aldrig gjort det innan, någon som har?


En galen bild från i våras..

Hoppas att jag blir frisk imorgon så ja kan jobba onsdag torsdag, fan, inte jobbat på en vecka snart! paniik här hemma.. Godnatt på er sålänge <3

No work for me

Kategori: Allmänt

Nix! Inget jobb för mig.. Fortfarande sjuk o de lär inte bli bättre imon. Så får
Väl fortsätta att titta på serier. Suck! Får väl se de positiva i de och vara glad för att ja inte blev sjuk nästa helg.. För på måndagen åker vi ju woho! Jobbar inte alls mkt i veckan vilket e både skönt och tråkigt.. Men vi hörs! Har tyvärr inget kul att uppdatera om just nu när ja e sjuk.. Vill ha angelicas underbaraste klänning! Om man skulle försöka sig på att sy upp nåt liknande i thailand? Puss:)

Revenge

Kategori: Allmänt

Tack revenge!! För att ha gjort denna dag uthärdlig. Världens bästa serie! Den borde alla se! Efter thailand tänker jag färga mitt hår som hennes, så snyggt! Hur som helst så är jag sjuk o har legat i soffan i två dar nu.. Håll tummarna för att jag blir frisk imorgon för då måste jag jobba! Söndag med! Puss och godnatt

Thailandsssssssplaner!!

Kategori: Allmänt

okej.. nu är det 1,5 vecka kvar tills vi åker! waaaaaaaaaaaaaaaaaaa. dör. typ. näää inte dö nu när ja ska utomlands!! Thailandet här kommer vi snart :) Killen från resebyrån ringde och sa att hej erat plan är inställt.. VA? säger jag och hör paniken i min egna röst.. jaaa säger han då och vänter en stund. Så ena alternativet är att ni åker (om en månad typ tänkte jag, eller iallafall en vecka) en dag innan, eller en dag efter.. men vafan de kunde du ju sagt innan du skrämde livet ur mig? typ. Lätt att vi åker en dag innan! så aa, nu åker vi alltså en dag innan och får en extra dag. alltid något ;) Vi åker buss till landvetter då ingen ville skjutsa två fina flickor som oss! haha, sen tar vi flyget till Chaajna, (kina alltså), Peking. där har vi en dag på oss att göra vad vi nu kan.. shoppa? heheee kanske inte än. Sen Landar vi iallafall i Phuket, pathong där vi ska sova på bokat hotell i ca tre nätter. Sen tänkte vi åka vidare till phiphi, the beach, sedan krabi sedan koh lipe hade vi tänkt. men vi får se lite! Vi åker hur som helst hem från Bangkok, weeej. där ska vi shoppa sönder våra liv :)
Så nu ska jag och jempa träna och sen ska jag och johanna fixa lite med resan, skriva ut biljetter oså! tagga ännu mer. Men vi hörs snart igen hörni!!


snälla gud gör mig blond efter thailand.. antonio??


vem e han dåå?


poseeeeeeeeee....


oj va hände där lixom??

haha bilder från Alanya, kul resa. Pusss :)

Hallo

Kategori: Allmänt

Säger hej med två bilder!;) min goda frulle imorse och jag i lördags! Puss

Orange

Kategori: Allmänt

Påväg till jobbet nu! Ska försöka komma ihåg att köpa ett rött läppstift från makeup store efter tills ikv! Detta är typ orange.. Ha en bra dag!!

Hej igen..

Kategori: Allmänt

Inte meningen att de skulle bli dubbla bilder i förra inlägget. Är inne från mobilen nämligen! Bara för de får ni se min första o min sista bild jag hade i mobilalbumet ... ;)

Naked

Kategori: Allmänt

Naked juice bar tack för du finns! Räddat min kväll då jag endast vilat och legat inne efter jobbet.. Känner mig inte redigt kry! Jobbar hela helgen så måste va frisk! Men en taggad bild får ni ändå; på lördag är de middag hos Hanna o sedan utgång till sleeva. Godnatt mina fina:)

Åååh

Kategori: Allmänt

Jag kan verkligen inte sova! Åh! Blir så sur! Selma hälsar iaf:)

Shorts till thailaaaaand

Kategori: Allmänt

livets kväll

Kategori: Allmänt





lite bilder från livets kväll! de bjuder jag på...

sry för dålig uppdatering.. ja gör inte så mkt förutom att jobba o träna! Idag var ja ledig o tränade med jojo, hängde med hanna på asex och sen va ja o zacke o drack kaffe på jobbet! dock hatar han kaffe heheee.
Imorgon blir de träning me johanna och sedan får vi se lite vad som händeeer! I helgen blir de roligheter, dock jobbar jag men det ska nog gå att kombinera ;) kanske visar vad jag köpte på asex imorgon också, om ni är snälla?
Pusss

Sunday, bloody sunday

Kategori: Allmänt

Hämtade denna chick nyss från gårkvällens bravader! Ska strax jobba till stängning och sedan får vi se vad som händer. Antingen träna eller åka ut till landet till Hanna! Pussss på er!

Nyårsrevy!!

Kategori: Allmänt

Chokladbollar

Kategori: Allmänt

Det här är typ vad jag ätit idag! Chokladbollar i mängder:) men va gör derååå! Får bli en nyttig helg helt enkelt. Utan alkohol (!)

hallåå

Kategori: Allmänt

Hallå! tänkte bara kika in här innan jobbet. Hoppde träning idag och åt en goood frukost istället. oops! Men får träna imorgon efter jobbet istället. Stänger ikväll men imorgon slutar jag fyra. SKÖNT att gå upp tidigt och sluta tidigare känner jag just nu! Fanny kommer hem idag med så kanske hinner säga hallå till henne med. I helgen blir det jobb och på lördag ska vi fira farmor och farfar som fyllt 70(!) år. Tiden går sååå snabbt. Vi ska se nyårsrevyn och sedan ut och käka. Imorgon vet ja inte riktigt vad som händer, träna o sova kanske?


vill ha den underbara pälsen från chicy!!


Bild från igår när vi åt taccos hos Elina! gott.

Nehe nu är det dags för mig att fixa iordning mig.. blä. Pusss

Päls

Kategori: Allmänt

Bodypump!

Kategori: Allmänt

Nu kör vi

Träääna

Kategori: Allmänt

Precis jobbat o tränat. Trött! Imorgon blir det bodypump och sen jobb! Godnatt:)

pique nique

Kategori: Allmänt

Stället vi va och åt på igårkväll heter pique nique. Jag hade inte heller märkt att fiket som låg där innan ersatts av denna mysiga restaurang/fik. Det är det som ligger på hörnet du vet? På andra hörnet av pizzerian Campino? vid lassaretsparken.. (skiver till fanny, eftersom hon undrade) hehe. Man kan ta med en korg eller få låna en av dom och fylla den med godsaker till picknicken, erkänn mys? (där av namnet). Det MÅSTE vi göra i sommar.


vååååår! come to maama.

grilldag!

Kategori: Allmänt



Bara för det fick ni en bild från en dag ute i det fria förra vintern! åååh va mys.

Snö

Kategori: Allmänt

Underbart väder idag! Vill åka pulka, skidor, grilla korv, dricka varmchoklad, åka till pappa på landet.. När ska ja klämma in de? Får bli när jag e ledig nästa vecka :)

Hanabanana

Kategori: Allmänt

Kom hem nu hanna, din grisabonne!! Ser nu förresten min fina ros jag fick av en kille (man?) på Harrys i fredags?

Tapas.

Kategori: Allmänt

Vi åt på världens mysigaste ställe vid hovrättstorget! De har allt från tapas till sallader tillfika. Nu ska jag nana! Godnatt säger jag och selmisen.

.

Kategori: Allmänt


sensation white. Fanny snart kommer jag!

don´t ever look back

Kategori: Allmänt


lite webbcam bilden från året/åren som gått.
Är förövrigt trött på allt just nu. vill iväg. vill till thailand. måste till thailand. NU!

Acne

Kategori: Allmänt

Ikväll kör jag på långklänning från acne och en tröja med urringad rygg över! Ska ut och äta med mor! Imorgon blir det jobb igen. Puss.

Slapp

Kategori: Allmänt

Hade tyvärr ingen bild på mig från igår förutom denna på sliver toan? Haha. Körde på helnykter igår med Johanna och det var lika kul det! Idag är jag redo för en slappar söndag för sen blir det en maassaaa jobb innan Thai! Kul! Pussss

Profil

Kategori: Allmänt

Gillar inte denna profilsida (som ni kanske märkt.. Haha) men var tvungen att visa er hur ja ser ut ikväll! Ha en kul kväll ni med! Puss

Träningsväääärk

Kategori: Allmänt

Igår red vi heela dan och tränade på kvällen! Helt slut i kroppen idag! Därför passade det utmärkt med massa scones till frukost idag! Ska jobba till fem idag sedan blir de häng med Hanna. Vi ska väl ut elller någe! Pusss

free

Kategori: Allmänt

Hallå darlings!
idag är en bra dag! Jag är ledig och har precit vart på banken och fixat dosa mm, så vi kan betala i thailandet! tagget är på topp! Är också himla taggad på träning, speciellt nu när ja köpte nyta träningskläder på vägen hem ;) Gina har fått in jätte snygga och billiga för er som är intresserade! Snart kommer Johanna och hämtar upp mig, vi ska til Hannsa på landet och rida! Senare ikväll ska vi träna o relaxa, mys!



Nyår 2010...





Nyår 2011..

Har vi förändrats något? haha, en del kanske, men det mesta är det likt. iallafall pussbilderna.. hehe. Saknar mitt blonda hår förövrigt! Va långt och fint det var förra året, fan, va hände?
Pusssss!

mer bilder..

Kategori: Allmänt

Lite mer nyårsbilder..


ääta chips på toan!!


i stallet kan man vaaa!!


ja o johanna =)


grabbar


dans


oså denna bild får avsluta!

Goss

Kategori: Allmänt

De tar emot att gå till jobbet idag... Vi har iaf vart o tränat en snabbis! Hörs senare :)

Semlan

Kategori: Allmänt

Älskar dig redan Selma!

Gott nytt!!

Kategori: Allmänt

Försökte faktiskt mobilblogga igår men de gick ju aldrig!! Orkade inte ta mig från sängen till dator.. hehe. Blev en ganska galen kväll igår men vvafasen, så man ska avsluta året! Hade jätte trevligt hos hanna & bella, med härliga människor. Sen bar det vidare mot fest på norrängen. Här får ni lite bilder ;


såå såg jag ut innan fest!

försökte ta kort på ryggen, heheee..


johanna & bella är glaaaaada




oj nu måste ja åka o träna! fleer bilder kommer ikväll antagligen, kika in dåå!
pussss nu kör vi de nya livet, är ni meeeed mig??