mithilda

Mor kom hem med detta asballa earcuff idag...

Kategori: Allmänt

img_4303 (MMS)

Mor kom hem med detta asballa earcuff idag, tack världens bästa du!

hallonröda dagar

Kategori: Allmänt


Jag utanför lägenheten iförd Hannas långklänning och converse.




fina...

Sådana här dagar borde man ha oftare! Gränna är så fint, vi bestämde att vi ska åka dit och käka när båda två är lediga igen:)

Godnatt på er!

Together we've done so much fun shit in our days i remember the half.

Kategori: Allmänt





En kanonkväll igårkväll, som alltid med hannsa min favorit. DU är bäst! Började med inflyttnignsfest hos hannes (bror) och Martina (hans flickvän). Sedan bar det av till twin för att sedan avslutas på centrum.
Hoppas ni haft en trevlig helg! Är precis hemkommen från Gränna Hamn, jag och hanna och hennes mor var på Allsång där, as mysigt. Och hur fint väder var det inte? Svettades där jag satt i min (Hannas) hallonröda långklänning, mysigt jag vet. Visar bild strax :)

Peak på kvällens :)

Kategori: Allmänt

img_8601 (MMS)

Peak på kvällens :)

Tror precis att jag blev bloggraped

Kategori: Allmänt

Tror precis att jag blev bloggraped

livet är ganska gött ändååå, imon kommer j...

Kategori: Allmänt

img_1021 (MMS)

livet är ganska gött ändååå, imon kommer jag aldrig komma ihåg detta, men whateeveer! The life is Guy kung goodddd ;) wiiwhoho!

Hoffmaestro!  En ganska svettig bild när j...

Kategori: Allmänt

img_9941 (MMS)

Hoffmaestro!  En ganska svettig bild när jag pussar körsångaren/trummisen i hoffmaestro, den var ni värda!

Leffes e nice! Men nu måste ja sova! Hoppa...

Kategori: Allmänt

img_1044 (MMS)

Leffes e nice! Men nu måste ja sova! Hoppas ni mår bra, här är allt bra! De finaste hotellet ja nånsin bott på! Och frukosten ska vi inte ens tala om! Längtar ju tills ja får stiga upp imon haha. Igår såg vi hoffmaestro, men berättar mer sen! Pusss

Snart framme i Halmstad wehej! Började dag...

Kategori: Allmänt

img_3808 (MMS)

Snart framme i Halmstad wehej! Började dagen med frukost från esprssohouse, kan de bli bättre?

hmm

Kategori: Allmänt

AS FUL HEADES I KNOW, men suger ju på dedär så la upp en snabb bild sålänge. funderar ändå på att flytta till bloggen till något annat. Nyheter 24 kanske? eller vill någon hjälpa mig med min inte så roliga header? bara att hojta!



tre inte så fula brudar på bal! (Johanna, jag & Hanna). Kan man inte få vara så snygg varje dag?

tylösand baby

Kategori: Allmänt



Tjänna! Idag har jag jobbat, tränat zumba (äntligen tränat!) och hängt med Johanna en snabbis. saknat lillan! Sedan en snabb sväng till therese o nu ska ja strax nana. Är ledig onsdag till fredag eftersom imorgon bär det av till Tylösand, Halmstad med mor. How nice? hur bra du vill! Hoppas på sol och lite drinkar...

Ha de bra här hemma! ska se om ja kan blogga från mobilen, vetifasen hur man gör men de är väl på tiden att ja försöker när jag haft iphone i mer än ett halv år.. haha godnatt!

white is the only right

Kategori: Allmänt





Nu börjar vi få ordning på lägenheten :)

Vill du ligga med mig då?

Kategori: Allmänt

Hallå ja!
Måndag kväll. Har precis jobbat färdigt och även om det bara var ett fyraochenhalv-timmars-pass så känner jag mig helt slut. Va en massa folk och jag jobbade själv hela tiden. Hur som helst är jag hemma nu och tänkte uppdatera lite om min helg.

Fredag vart det jobb och chill medans lördag var allt annat än lugn.. Firade jullan (kusin) som fyllde 15 (bara?) år. På kvällen var det dags för lite partaj som började med fix hos mig med bästa hannsa & nattis och sedan förfest hos Måns, en kompis till Johanna. Sjukt snygg lägenhet och det var jätte kul! Till sist hamnade vi på centrum (om man inte räknar med Kebabbaren då...).



Godare tårta får man leta efter! mums.




Nattis. hanna. jag. Snygga!

Erik Amarillo? och jag.. minnet är lika suddigt som bilden. Undrar om jag skrek "vill du ligga med mig då"?
Förmodligen.

Hörs imon :) På onsdag åker jag till Halmstad! fy tusan vad gött, Nattis.

Run to the hills

Kategori: Allmänt

Idag sänder jag Oslo en tanke. Och hoppas innerligt att inte antalet döda ökar mer nu. Fyfan! Hoppas de spärrar in den sjuka jäveln för alltid.

´....

Kategori: Allmänt



 

e de vi? HAHAHAHA

whatta fuck

Kategori: Allmänt



vafan hände med brännan? den höll i typ två dar. skoj! fjällar fortfarande.. o e blek som en svennefis. tråkigt. Aja hur som helst e det fredag och jag borde va överlycklig över den jobbfria helgen jag nu har, men efter jobbet idag kännde jag mig sjukt hängig så sitter hemma o försöker att sova. Imorgon måste jag nämligen va pigg för då ska jag ut och dansa loss med brudarna! Håll tummarna för mig :)

Fick ledigt nästa onsdag torsdag fredag så då ska jag till halmstad med family! Ska bli störtskönt. Lite fest ska vi klämma in där med, ska förhoppningsvis träffa goa Isabel där som jag förövrigt hade en sjukt galen onsdag med. Vi förfestade hos simon -blev asfulla- och sedan blev det twin.. Tyvärr jobbade jag dagen efter men det var det bannemig värt!

Hörss hörni! Hoppas ni har en asskön sommar :) pusssss

Onsdag, fredag

Kategori: Allmänt

Onsdag i bilder ;



Va i butiken i Tenhult med mor och shoppade lite, sedan åkte vi in till stan där jag fyndade en svart lång Acne klänning, as snygg. Kan visa sen. Sedan mötte vi upp Hasse för Mat och glass på fiket vid tändsticksområdet, jättemysigt och asgoda mackor!




sen kom Johanna och thess hit för lite mingel och sedan drog vi till twin :) go kväll! Så himla skönt att va ledig tre dagar i rad!


thess & jag på min pyttelilla balkong ;) lagom.

Igår var det fredag och då var det dags för jobb och sedan middag på twin, åt den goda advokadohamburgaren, yammi!


såhär såg ja ut ; iförd klänning från Hm och en nice mobilväska(?) .

neheee om man skulle ut och gå eller käka? eller båda och? Kvällen är friiii. Pusss festa hårt åt mig och tagga nästa helg!

finally, I am here

Kategori: Allmänt

HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! nej jag har inte dött. jag lovar. förlåt för all denna tid ni saknat mig och mitt bloggande! Vad har hänt?

1. Jag har kommit hem från Alanya, en kanon vecka med Johanna! Vill tillbaka varenda dag. Bilder kommer komma upp på denna galna resan!
2. Jag har FLYTTAT! jo det stämmer. Till stan med mamma så vi har haft fullt upp med att komma igång här. Inget internet still och fortfarande med en massa flyttkartonger. Men det ser ut som ett hem nu, ett väldigt nice hem! Älskar att bo i lägenhet och stan, kanon läge!
3. Jag har jobbat en massa på Espressohouse, är hemkommen därifrån nu, har stängt och ska öppna på morgonen imorgon, därför tar jag det lugnt ikv! Vi va ute igår en sväng och det är alltid lika kul att träffa tjejerna. Önskar man hann göra det lite oftare! Alla jobbar och sliter, vilket iofs är bra av oss! Men en resa med brudarna i höst skulle inte vara fel.. who knows? jag vill jag vill!

Nu ska jag iallafall sluta tjata, självklart har mer saker hänt men detta var väl de stora dragen sen jag sist uppdaterade. :) Hoppas allt är fine med er! Kan inte lova uppdatering varje dag men oftare, har fått suget tillbaka.. tror jag..


johanna & jag på beachparty i Alanya!


hittade starbucks! Lycklig!


men nää














sådärja! De galna bilderna vågar ja inte visa... ;)

hörs snart igen :) Pusss

Alanya Baby

Kategori: Allmänt


Turkiet, Alanya. det roligaste och skönaste jag gjort på riktigt jävla länge. Berättar mer imorgon! Godnatt:)