mithilda

Bodypump!!!

Kategori: Allmänt

Träna är så jävla awesome! Hemkommen efter ett tufft bodypumppass och sedan lite cross på det, kommer vara död imorgon. Tappa kakor på jobbet lär ja ju också göra, men det är det värt ;) Köpte ny jacka idag också höst/vinterjacka, den är jätte mysig! Ska visa den nån dag jag lovar! Men inte nu, är så trött..


och nej, det är inte jag som fikat detta idag inte.. Bilden är från i vintras när jag inte jobbade där, men visst ser de mysigt och otroligt gott ut? Idag tyckte jag att det ska bli mysigt med vinter igen, fast de lär väl gå över när det regnar och är grått varje dag..  Förresten så har vi världens godaste chokladbollar! testa dem i helgen :)

Hörs imorgon eller när jag har något vettigt att komma med ;) Puss & Godnatt!

Varför jobba när man kan äta?;)

Kategori: Allmänt

img_3599 (MMS)

Varför jobba när man kan äta?;)

Carlings at night

Kategori: Allmänt


Ut och gå mitt i natten.. varför inte?


Har på mig en as gosig väst (ny!) från Carlings. kärlek på Carlings!

we don't sleep when the sun goes down

Kategori: Allmänt

Precis tränat på gymmet med Johannis & Fannsan, inte så hårt men ändå. Ska snart äta lunch med mamma och sedan i eftermiddag blir det jobb efter tre dagars ledighet. Skönt att komma igång igen men ledighet är aldrig fel! Igår blev det det en heldag med fannsan och hanna på stan och asex. Hur skönt som helst. Skulle kunna strosa runt där hela dagarna och shoppa och luncha.. om man nu hade dem pengarna då vill säga ;) blev lite shopping iallafall och en lunch på jobbet. Ceasarsalladen såklart! Såg Kenza en snabbis också, hur snygg?



Kunde absolut inte sova igår.. Hoppas jag blir lite piggare efter lite mat i magen! Puss

och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Kategori: Allmänt


why so?

Träna med fannsan, nu kör vi!

Kategori: Allmänt

img_3534 (MMS)

Träna med fannsan, nu kör vi!

Dare!

Kategori: Allmänt

img_3845 (MMS)

Dare!

Går svettig efter ett svettigt spinningpas...

Kategori: Allmänt

img_8326 (MMS)

Går svettig efter ett svettigt spinningpass genom en svettig stad puh

you played it to the beat

Kategori: Allmänt



Hittade denna videon på facebook igår. Sitter fortfarande som fastklistrad framför datorn! Hur kan någon så ung ha en sån sjukt bra röst? Lyssna!

Sitter förövrigt och käkar frulle nu.. Inte så smart kanske eftersom jag ska på spinning om en timme.. får se hur det kommer gå! Sedan blir de lite jobb och sedan utgång på det. Ses vi på sliver?

EH

Kategori: Allmänt



Nu drar jag till jobbet strax! vädret är grått och trist men idag är det löning hörni! Lär va en massa folk på asex idag så kom dit ni med på en varm chailatte. Eller varför inte köra all in på vår billiga sconesmeny? Den ska iallafall jag ha idag!


springer runt med min underbart fina tejp på jobbet varenda dag :( vill inte ha teeejp!

Ha en bra dag , imorgon är det fredag och helg. wej!

Today I was wearing this

Kategori: Allmänt

img_9331 (MMS)

Today I was wearing this

Smooth

Kategori: Allmänt


proppmätt! Denna smoothisen tryckte jag precis i mig, plus ett ägg. bra start på min lediga dag! ska fixa till mig lite för att sedan dra till asexan med Johanna! Pussss på er :)

come take a walk with me

Kategori: Allmänt

Saker som hänt under veckan när jag inte bloggat så värst mycket ;)



jag köpte nya kläder..


jag var på personalfest med bl.a cpthessan


jag skakade rumpa med tjejerna på sliver


jag jobbade, självklart, och åt ceasarsallad som alltid! (Har ni testat den? vi har den godaste ;))

,

Kategori: Allmänt


 Girl I miss you!

Back on track

Kategori: Allmänt

Nu är datorn fixat och jag är tillbaks på banan! Har jobbat, vart på kräftskiva hos mofa och avslutat kvällen med en kvällspromenad med min underbara mamma :) Imorgon är jag ledig, ska bli så stört sköönt! Är även ledig lördag söndag, måndag. Då blir det kräftskiva, party och mera.


Ibland saknar jag det vita! älskar när det var så vitt men de höll ju typ i en vecka.. sedan blev de yellow again.. :/

Nu ska jag nana, ska träffa Johannis imorgon och sedan träna Afrodans på Atlantis med Fannsan. Älskar att täningen är igång igen, nu kör vi! pusssssss :)

Snart funkar datorn igen!! Håll ut!

Kategori: Allmänt

img_2251 (MMS)

Snart funkar datorn igen!! Håll ut!

Pannkakor med fannsan, bland de godaste ja...

Kategori: Allmänt

img_4205 (MMS)

Pannkakor med fannsan, bland de godaste ja ätit!

Askass uppdatering Men de är för min data ...

Kategori: Allmänt

img_5468 (MMS)

Askass uppdatering Men de är för min data inte fungerar som den ska! Blir så sur! Här är ett av tre köp jag gjorde idag iallafall ;

I can't sleep at night

Kategori: Allmänt

img_5560 (MMS)

I can't sleep at night

Med rosa långklänning cyklar jag till jobb...

Kategori: Allmänt

img_5293 (MMS)

Med rosa långklänning cyklar jag till jobbet, varför inte?

looking back

Kategori: Allmänt

Utdrag från bloggen från november förra året

"bra borden

Vi lever kanske bara en gång. Alla borde styra över sina egna liv och göra det till något bra. Och med något bra menar jag inte i det som samhället anser "bra", ex. att vara advokat och tjäna en massa pengar, att lyckas eftersom man gick ner 20 kilo eller vara kändis och hamna på tv. Med bra menar jag något du själv anser bra. Det kan vara att få bra resultat på ett prov, det kan vara att resa till drömlandet, eller att bli sjuksköterska. Uppfyll dina egna mål och inte andras! Vi borde inte bry oss så himla mycket om vad andra tycker. Tänk så skulle alla människors drömmar vara att bli advokat? eller att alla människor strävade efter att bli kända? Hur skulle det se ut? Vi borde ibland stanna upp och vända oss om. Göra saker för vår egen skull, vara lite egoistiska. Det måste man få. Samtidigt borde vi inte ta livet på så himla stort allvar. Mitt i all stress och press måste man ta pauser, göra något roligt eller bara koppla av.
Låt inte allas frågor som "Jaha, och vad händer efter gymnasiet då?" "Hur ser framtidsplanerna ut?" stressa upp dig. Ljug inte ihop något till svar utan säg som det är. no fucking idea. Vem bryr sig? Hur många vet exakt vad man vill göra i livet när man är 18 unga år? Man kan vara 40 utan att fortfarande veta. Bara man är nöjd över sig själv och vad man åstadkommit. Jag har ingen aning om vad jag vill plugga vidare till, men lite tankar finns. Jag vet iallafall att jag vill ta ett sabbatsår och jobba för att sedan resa, helst till Asien. Jag hoppas att det blir så, det är inte så långt kvar trots allt. Förhoppningsvis kommer jag på vad jag ska plugga till under tiden. Men vem vet? Kanske tar jag ett år till. Jag vill ta dagarna lite mer som dem kommer, inte stressa upp mig så mycket, för vi vet ju att det mesta löser sig tillslut. Så glöm era bekymmer, för imorgon kommer nya! "

Låt mig aldrig sluta skriva! Eller blogga för den delen, det är så kul att se tillbaka på allt man gjort, på allt man skrivit. Hade nästan glömt hur djup jag kan vara. Älskar att drömmen om Asien kommer bli verklighet, tro mig, jag har redan börjat spara ;)

a place called earth

Kategori: Allmänt



Hos pappa sist jag var där, visst är de vackert?

do it with a body

Kategori: Allmänt


nåågon frågade om Bodyn ja hade på förra bilden, och den kommer från Hm, underklädsavdelningen. Tyvärr är den inte min utan Fannsans, lånade den inför en utgång för någon vecka sen (på bilden ovan). Den är köpt i år men finns nog inte kvar tyvärr, men kika där, det finns liknande kap man kan hitta!


Älskar bodys! Här är en liknande som också är köpt ifrån Hms underklädsavdelning i Oslo. love.

Kommentera mera, det är så kul! fråga på om vad ni vill, så har jag något att svara på ;) nu när jag ändå inte vill sova.. Fast jag måste, det blir jobb imorgon ändå, vilket ändå är nice! Börjar vid halv 1 och sedan så åker jag ut till far min på landet.. Fattar inte hur mina oplanerade, lediga dagar alltid lyckas bli uppbokade till slut ändå!

Godnatt ännu en gång :)

Kräftpremiär!

Kategori: Allmänt



 Kom hem från jobbet för ett tag sen, har käkat kräftor med mor, bror och hans flickvän! hur mysigt du vill. Skönt det ska bli att vara lite ledig nu i veckan :) fast samtidigt lite panik på de, I need money... höhöö. Imorgon blir det bannemig en powerwalk runt munken, sen får vi se vad dagen har att erbjuda.. Och vas händer ikv? Klockan är bara tjugo över sju.. känns som hon är nio, minst. Hoppas ni haft en trevlig söndag hörni! pusss!

walk the line

Kategori: Allmänt


väst - Carlings (fannys), tisha - Bikbok, Jeansshorts - Kaisa

Boots - någon affär i Köpenhamn.

kan inte fatta att jag är brunett!

:) Lite dagens igen! Idag har jag spenderat dagen på torget, stan & asex. Hittade ett par jeans och en tröja på Bikbok, visar bilder senare eller imorgon! får se vad som händer ikväll, förslag?
Pusss!

Dagens

Kategori: Allmänt

img_3839 (MMS)

Dagens

working lady

Kategori: Allmänt

Hemkommen från jobbet precis, sitter och glor på harry potter med hasses familia. mys. Imorgon är jag ledig, första lördagen på länge! de ska firas med mys på torget och stan med mamma med flera. Sedan möter Fannsan upp oss när hon haft sin skönhetssömn, lär hon behöva, hon som jobbar o grejer.. nat. haha ;)




tonade ju håret igen igår, här har ni resultatet :) inte så stor skillnad, lite mörkare.

Pusss och godnatt!

Med bar rygg cyklar jag till asex o och ta...

Kategori: Allmänt

img_8937 (MMS)

Med bar rygg cyklar jag till asex o och tar en fika med fannsan innan jobbet :) puss!

Mix!  Sitter just nu hos Antonio på Mix o ...

Kategori: Allmänt

img_4852 (MMS)

Mix!  Sitter just nu hos Antonio på Mix o får mitt hår fixat ännu en gång, bortskämt Man blir! Igår var en bra dag som spenderades med bästa Hanna o Johanna i Hjo! Jobbar ikväll sedan blir de lite bravader, hörs imon! Puss

Det var med en bulle i huvudet jag jobbade...

Kategori: Allmänt

img_9459 (MMS)

Det var med en bulle i huvudet jag jobbade idag... Godnatt :)

brunett?

Kategori: Allmänt




sådärja! Nu har ni sett min skinndiver jag gjorde i göteborg med Fannsan. Hur fin? der ser lite otäckt ut på bilden, men de är nytaget där, nu är det fint när blodet är väck, haha. Sen har jag ju gått och blivit brunett också.. Kommer alltid tro att jag är blond men ändå trivs jag i detta. På torsdag ska vi lägga i toning nummer två, längtar! Hoppas allt är bra med er! Hade en as rolig utgång förra onsdagen, för er som ville veta. På fredag åker förresten mina älsklingar till KOS! hur ska jag klara mig? tur att jag har fannsan här hemma ;)

Nu ska jag logga ut här, sova tidigt för jobbar imön :) Pusssss

Brunhårig tjej!

Kategori: Allmänt

img_8932 (MMS)

Brunhårig tjej!

1 augusti

Kategori: Allmänt

Vart fan tog Juli vägen? fattar inte vart sommarn tagit vägen alltså.. Först nu de fina vädret kommer? fast jag klagar inte, för är ledig nu från tisdag till fredag vilket e rätt gött! Nu leker jag med fanny, jag sitter vid datan o hon testar kläder.. sociala va? ;) vi planerar dessa lediga dagar förfullt, hjo, halmstad, utgång..  får se vad som händer... jag vill till tylösand igen, och det blir de förhoppningsvis!





lite gamla, goa bilder på oss! pösss :)