mithilda

KEEP ON WAITING!!

Kategori: Allmänt

Håll ut!
jag är så tråkig nu att det inte är någon idé att jag bloggar just nuu. men jag ska! efter helgen sätter jag igång igen, lovar. Då ska jag även tvinga Fanny att fixa till min tråkiga design... FANNY? snälla, du ville ju att ja skulle börja igen. Men jag ska. när mitt hår inte är lila...


Vi åt allt förutom godiset. Jag och Johann...

Kategori: Allmänt

img_8001 (MMS)

Vi åt allt förutom godiset. Jag och Johanna alltså. Tjingeling

Wearing my new shoes

Kategori: Allmänt

img_2575 (MMS)

Wearing my new shoes

Mmm ännu mera bullar! Kom hit idag och gör...

Kategori: Allmänt

img_9968 (MMS)

Mmm ännu mera bullar! Kom hit idag och gör oss sällskap;)

Jag e så trött! Jobbar imon med och sen bl...

Kategori: Allmänt

img_0066 (MMS)

Jag e så trött! Jobbar imon med och sen blir det att fira elina! så vi hörs nog inte förrän söndag:( men ha en jättego heeelg alla!

Jag hoppas att ni kommer hit och smakar vå...

Kategori: Allmänt

img_5943 (MMS)

Jag hoppas att ni kommer hit och smakar våra nya bullsmaker; pecannöt och choklad, espressohouse asex.

Finally some green!

Kategori: Allmänt

img_7754 (MMS)

Finally some green!

Thailand here we come!

Kategori: Allmänt

Hallåja! förlåt för de lilla uppehåll som jag haft och har ibland, ibland har man bara inte lust och tid till att blogga.. sry! Nu är jag iallafall här och har vart ledig två dar irad. yey. Skulle vart ledig imorgon också egentligen men får hoppa in och ta morgonpasset istället, de blir nice! I helgen jobbade jag och de blev utgång på sliver i fredags, skoooj. Inte mycket mer har hänt, har chillat och tränat med Johanna och förresten BOKAT RESA TILL THAILAND! Hur kunde ja glömma att berätta de?? Jo vi åker den 7 februari och stannar i 18 dagar. Vi fick det för rejält bra pris också! Vi har dessutom en hel dag i pheking, KINA, där vi mellanlandar, hoppas vi hinner in till staden en sväng där då! Längtar så himla mycket!

Kika in imorgon så ska jag visa lite köp jag gjort på sistonde =)

Att vara utomlands med de vänner är det bästa som finns!

Ayia Napa med Johanna Amanda Jennifer Elina & Fanny sommaren 10;







Egypten vintern 11 med mamma:









Alanya med Johanna sommaren 11:






(senaste resorna jag gjort)


Godnatt hörni!

Lite sen uppdate; ny o första tatton

Kategori: Allmänt

img_6395 (MMS)

Lite sen uppdate; ny o första tatton

Shopaholic?

Kategori: Allmänt



tjänna! Har precis käkat lunch och vart på asex alone. haha. Fick med ett jätte fin kornblått linne hem.... Jag får inte shoppa mer! Men vad annars finns det att göra? Sen var jag ju tvungen att införskaffa något tills imon ifall jag nu ska med ut... haha. Valet står mellan utgång på Sliver med tjejerna eller åka ut till far min på landet.. Vad låter mest lockande? ;) Jobbar hela helgen ändå!

Börjar jobba strax och efter det ska jag träffa johanna för lite sovmys och kanske thailandsbokning??

Ha en bra dag! :)

Färgglatt i höst som gäller eller?

Kategori: Allmänt

img_4349 (MMS)

Färgglatt i höst som gäller eller?

Snappade upp en hårtrend på sofis blogg oc...

Kategori: Allmänt

img_7214 (MMS)

Snappade upp en hårtrend på sofis blogg och åker och tränar!

sött

Kategori: Allmänt



Hade förresten på mig min nya mössa idag i blåsten :)

EMBARRASING

Kategori: Allmänt

Oj vad kul de är med kommentarer! Har nog inte fått en enda på flera måånadeer, haha! Kanske eftersom inte många vet om den.. förutom kompisarna då ;) Hur som helst så ska jag svara på kommentarerna! :

1. Johannas gröna linne e as snyggt, håller med bella (vilken bella de nu är..), det är från topshop i göteborg och kostar runt 270 tror jag de va? ;)
2. Jackan i bakgrunden är min fina nya vinterjacka :)
3. Jag har ingen aning om om Johanna har gått ner i vikt men det tror jag inte, snygg & smal har hon alltid vart ;)

Sen så ska jag berätta en annan pinsam grej jag gjorde innan idag, skämdes nästan ihjäl. Jag pallrade mig upp från den mysiga sköna sängen i morse och kämpade på mig träningskläderna och tvingade mig själv på cykeln ut i regnet och blåsten.. Var inte sugen på att träna själv denna förmiddag men tänkte att det är det värt efteråt. men fan så heller! När jag nästan är framme ( vid busshåltsplatsen mittemot twin, ni flesta som läser vet att de är mycket folk på den busshålsplatsen) så ramlar jag! Jag ramlar med cykeln! Vem fan ramlar av en cykel? hahahaha. Men det var så halt så jag undvek kullerstenarna och cyklade på de stora plattorna som dessvärre var skithala, hela cykeln gled och jag trillade ner från trottoaren ner på gatan och tog emot med armbågen och hela knäet. DET GJORDE ASONT!! Tänkte att nu vänder jag, innan fler hinner se mig, men nee jag fortsatte, lerig som fan och med ett bultande knä. Väl framme så orkade jag ingenting efter gårdagens träning. så stod 20 minuter på crossen sen cykla ja hem igen. värt.



titta! nu har jag två knäskålar :):):):)

nä nu ska jag titta idol efter ett stängningspass på Espressohouse. Skönt att va tillbaka måste jag säga! Nu vinner vi resan till NEW YORK!!!

Puss & Godnatt!

Sådärja! Linda ville att ja skulle lägga u...

Kategori: Allmänt

img_9093 (MMS)

Sådärja! Linda ville att ja skulle lägga upp en bild på de nya skona! Så Eftersom hon fyller år idag får hon självklart som hon vill ;) grattis gumman!

Precis tränat.. Gick sådär. Arg!

Kategori: Allmänt

img_1910 (MMS)

Precis tränat.. Gick sådär. Arg!

saturday again

Kategori: Allmänt


Thess & jag innan utgång i lördags! Hade på mig nytt linne från HM trend och nya smycken.. Älskar armbandet, frågan är vart det tog vägen??


Snöggjohanna i snöööggt grönt linne!


oså jag igen!

IDOL

Kategori: Allmänt



Jag vill också gå vidare i idol!
Så här sitter jag just nu, framför datorn och tvn samtidigt.. Är så avundsjuk på alla duktiga sångare som verkligen vågar söka och gå vidare i idol. Vill också! Skulle nog aldrig våga de dock..
Idag har jag hur som helst tränat med fannsan, hängt med hanna, fanny & johanna och sedan myst på EspressoHouse i stan. Imorgon börjar jag jobba igen efter denna lediga helg :) Visar bilder snart från i lördags!

Hoppas ni haft en skööön helg !

Går klädd i denna mysiga höstkofta idag! I...

Kategori: Allmänt

img_2927 (MMS)

Går klädd i denna mysiga höstkofta idag! Införskaffade den i Göteborg igår. Skulle kunna gå där och shoppa dag ut och dag in!

jeans!

Kategori: Allmänt

Datorn dör när som så slänger bara upp några snabba bilder på de nya jenasen jag köpte för ett tag sen på gina! De har fått in riktigt snygga och sköna jeans där för under 500-lappen.



vad tycker ni? De har dragkedjor längst ner också, vilket gillas. Lyckades även hitta ett par i längd 30, inte alltid man gör de. Det är nackdelen med korta ben...



Målat naglarna för första gången på evigheter. Eftersom jag är ledig i helgen så är jag ju aloud att ha det;)

Godnatt! ( Imorgon hoppas jag på att vakna frisk och galen inför Göteborg! wej. )

it is not hopeless

Kategori: Allmänt

Blev sjuk igårkväll så kan varken jobba idag eller imorgon. Hatar att vara sjuk, man känner sig som en hjälplös liten unge som tycker synd om sig själv. Vilken tur att jag alltid har hoppet vid min sida. Jag hoppas starkt på att jag fortfarande kommer iväg till Göteborg med mamma på lördag, om jag bara vilar hela dagen imorgon också lär jag väl bli frisk.. eller? Jo så får det bli! Så måste det bli! har ju sett fram emot deeeenna helgen ju! Sweheat på lördag vill man inte heller missa :)


hittade en bild som är tagen för snart ett år sen.. ser så annorlunda ut här..


lite har ma väl förändrats på ett år iallafall!

Nu blir det lite mat efter hetsätningen med hanna innan (BJ, choklad, kakor...) Men lite får man väl unna sig när man är sjuk? ;)

Life is never fair

Kategori: Allmänt

Imorse vaknade jag upp till vilken morgon som helst. Jag steg upp, klädde på mig, åkte till jobbet. Imorse vaknade en kvinna upp till vilken morgon som helst. Vilka hennes rutiner är har jag ingen aning om, men det hon inte visste om då var att hennes man om bara några timmar skulle krasha med ett flygplan och dö. Hans liv skulle tas ifrån honom, och henne, lika snabbt som vinden. Hur kan man vakna upp en morgon, utan att ha en aning om att ens man ska dö? Hur klarar man det? Jag förstår inte. Vad hade hänt om man visste att ens man skulle dö samma dag? Spelar det nån roll? Det jag vill säga är att livet kan förändras på bara bråkdelen av en sekund. Det kan vara så fruktansvärt orättvist. Vakna aldrig upp en morgon och ta allt för givet! Det du har idag kan vara borta imorgon. Ta istället vara på det du har och håll fast vid det.
Ikväll går jag och lägger mig som vilken kväll som helst, medans en kvinna går och lägger sig utan att någonsin kunna somna som förut. Ikväll är sängplatsen bredvid henne tom. 

Ikväll går alla mina tankar till Stefan Liv, hans hockeylag och framförallt till deras familjer.

Det är efter en sån här tragedi vi människor måste vara starka, och bevisa att man klarar mer än man tror.

Vila i frid.

Livet kan vara så fruktansvärt orättvist. ...

Kategori: Allmänt

Livet kan vara så fruktansvärt orättvist. Vila i frid liv!

suuucks!

Kategori: Allmänt

Förlåt för denna sugigt dåliga uppdatering, men ja har inte hunnit eller haft något skoj att skriva.. Jobbat hela helgen och idag ska jag jobba från 13 till stängning! Blir ett långt pass men det ska nog gå bra :) I helgen är jag ledig och på lördag ska jag och mamma till götebooorg! Längtar som tusen. ska bli så skönt! Älskar att Idol har börjat förresten! Hur bra var inte hon Moa då? Aja, ska bli bättre på att blogga igen hörni!


hittade en inte så snygg bild på facebook från sliver för några helger sen, haha.. fanny är ju iallafall beredd ;)

höööörs