mithilda

regnregnregn!

Kategori: Allmänt

Nu sticker jag och tränar i ösregner, fan, vilket väder alltså!
 

Träning och begravning.

Kategori: Allmänt

Godmorgon finisar,
Var på begravning igår, en mycket fin en. Det var riktigt rufft, men det är ett måste. <3 Efter det fikade jag, bella och våra mammor på Johans, var välbehövligt. Tänkte berätta om denna veckans träning ;
 
Måndag ; CX worx (styrkepass på 30 minuter, intensivt och snabbt, vilket jag älskar) Sedan blev det lite gång på löpbandet efteråt.
Tisdag ; Gym med Bella, körde magövningar + lite ben på gymmet, sedan blev det 30 minuters cross
Onsdag ; Löpband i 60 minuter!! Vi gick dock i snabbt tempo till 50 min, sen sprang snabbt de sista 10. Perfekt när man behöver rensa tankarna lite. Sedan blev det magövningar så jag har träningsvärk idag, haha!
Torsdag (idag) ; Ska strax till gymmet för lite Zumba! Faktum är att zumban är roligast, men också jobbigast! Så det blir ju perfekt.
Fredag (imorgon) ; Ska jag och bella på spinnig 12.00! Jobbigt, men de blir nice!
 
Sedan får vi se om vi hinner med något lördag eller söndag, Jag ska inte dricka mycket i helgen så det ska bli skönt att slippa bakfyllan! Kanske blir några glas vin imorgon dock =) Vad ska ni göra i helgen?!
 

Gick självklart snabbare!!
 
 

Två bilder på klädseln från begravningen igår.
 
Hörs senare hörni, ska ladda ner bloggappen igen också! <3
 
 
 
 

Elmiamässor!

Kategori: Allmänt

Mkt bra outfit! haha fick ha på mig deras hemska piké tröja ;)
 
Nya jeans!
 
Farliga!
 
Lite bilder från jobbet på mässan, stod i en monter och gjorde kaffe, delade ut mackor och godis mm, chill!
Fick precis reda på att jag får jobba nästa mässa också som är nästa vecka, ska bli skoj! Får stå vid informationen då, yes.
 
pusss.
 

Seize the day!

Kategori: Allmänt

hello friends!!
 
Nu är ihponen tillbaka, träningssuget är här och jag är tillbaka i bloggen! för ett tag iaf? hehee, hur mår ni där ute?! Hoppas allt är bra med er. Tänkte slänge upp lite bilder från helgen, då det blev utgång med tjejerna i Jönköping. Mycket kul må jag säga. Jobbade ju hela förra veckan på Lastbilsmässan på Elmia också förresten, så kan visa lite bilder där ifrån också. Vad vill ni mer se av här i bloggen? Skriv!!
 
Hade stort hår och väldigt sotade ögon, jag gillade det!
 
jag och bästa!
 
gruppbiiild! från vänster ; Ebba, Jempa, Fannsan, Bella, Hannsa och på golven josse och jag!
 
puss!
 
 

one week!

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
Nu så ska jag straaaax sätta mig på cykeln och trampa iväg till gymmet. haha, långsam tjej!
 
Läste träningsbeas blogg precis och tyckte "Denna veckans träningstips" som hon skrivit var sjukt bra, här har ni den ;
 
  • Måndag: Ät nyttigt och bra under dagen, se till att få i dig alla olika vitaminer som kroppen behöver och försök att bli mätt till varje måltid utan att trycka i dig för mycket mat. På kvällen kan du försöka att utöva någon form av konditionsträning som exempelvis gå ut och jogga, spinning, roddbåt, intervallträning, thaiboxning, simning mm
  • Tisdag: Samma här, ät nyttigt och försök att planera dina måltider så att du får i dig mat minst var 3:e timma. På kvällen kan du ta en promenad eller bara försöka att utnyttja din vardagsmotion till max under dagen
  • Onsdag: Idag är det är riktig träningsdag, kör maxpuls med hjälp av intervallträning i 30 minuter, dvs att du börjar att jogga i 10 min, sedan börjar du att kuta allt vad du orkar i 30 sekunder, jogga i 30 sekunder, kuta 30 sekunder, jogga 30 sekunder osv. Om du inte orkar det så kan du byta intrevallerna, kanske kuta i 15 sekunder och jogga i 30 osv. Försök att se själv vad eran kropp orkar med men ni ska vet att intrevallträning SKA vara tungt! (glöm inte att äta myckeet nyttiga kolhydrater under dagen så att du orkar med detta!)
  • Torsdag: Idag kör vi styrka, kolla upp på internet på övningar som tar dig ca 45 minuter att göra – utan så mycket paus. med pauser kanske en timma. Försöka att gå igenom hela kroppens “huvudmuskler”.. Armar, ben, mage, rygg mm. Alltså som situps, armhävningar, benböj, crunches, slänga benen upp och ner när du ligger på rygg.. (kan göra ett inlägg om just styrka i veckan!) Få i dig mycket proteiner under dagen!
  • Fredag: Ta det lugnt och försök att koncentrera dig på att äta nyttiga fetter under dagen, ta sedan en powerwalk innan tv-tittandet på kvällen.
  • Lördag: Ut och löp! Eller kör någon annan form av konditionsträning för att maxförbrännr, spinning, roddbåt, jogging, intervallträning, thaiboxning, simning mm! Sedan under dagen kan du ju ha en “unna dig”-dag. Att du kan festa till det lite en dag i veckan – det smakar SÅÅ mycket godare om man väntar med sötsakerna mm till en speciell dag. Funkar för jättemånga som jag känner och vill(har) gått ner i vikt.
  • Söndag: Vilodag!
 
 
Idag är alltså en hårdträningsdag? haha hmm, nu har jag massor att ta igen!
Seeya!

It's a good thing tears never show in the pouring rain

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Ska snart pallra mig bort till gymmet. Är fortfarande irriterad, kan inte råför det.
 
 
 
Har iaf haft en väldigt bra sommar, trots att vädret har sugit!
Pussss

What´s your number?

Kategori: Allmänt

godnatt puss till alla fina där ute!
 
Har varit ganska irriterad idag. har lånemobil som suger, tres nät är kasst, datorn hänger sig och jag är på allmänt dålgit humör. Imorgon ska jag träna!! (hoppade det idag, gjorde ju inte saken bättre, haha). Har träffat Hannsa nu på kvällen iaf, det var mys, vi fikade och kikade på film. 'What´s your number?" hette den, rikitgt bra faktiskt!
 btw, kommer ju tyvärr inte kunna uppdatera med så mkt nytt här på bloggen eftersom jag alltid tar bilder med iphonen, men ni får stå ut!! jag med. i två veckor......bluurk.
 
Puss&Godnatt

Träning

Kategori:

Hejhopplapolle!
Precis hemkommen från fanny! Vi tjejer Var där och babblade en massa. Var på aerobics innan också, mycket kul men jobbigt! Imorgon är det bodypump som gäller klockan 11.00. Nu kör vii!
Godnatt hörni.

(gamla bilder från träning)

Some outfits

Kategori: Allmänt

Nya shorts, erkänn lite fulsnygga ? plus grå tisha från Gina.
 
byxdress från Gina, (gammal) med ett brett brunt skärp.
 
blått linne samt grå kjol, bikbok
 
Lite svårt att se, men svarta jeans, lila blus och jeansjacka (i början av veckan när jag var på arbetsintervju)
 
hörs seeen!
 
 

otaggad, what a shame

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon pinglor!
Måste erkänna att jag vaknade på FEL sida idag. blää, sov hur länge som helst, trots att jag sov typ hela dagen igår. Nu är klockan halv två och jag har inte fått mycket gjort alltså. Sitter i träningskläder (det gula, nytt!) och tänker invänta Fanny så vi kan träna tillsammans. Mycket roligare så. Tänkte köra cross idag, hoppas jag blir taggad när jag väl är där!
 
Senare tänkte jag visa lite outfits från veckan som gått, vill ni se?!
 puss sålänge.

Vintimes

Kategori:

Kom på mig själv med att ha syndat en del denna veckan med att dricka för mycket vin! Onsdag, fredag och igår. Skärpning! Hade iaf en sjukt rolig kväll igår med finaste fannsan. Som jag saknat henne. Sen träffade vi Nattis med, mycket bra!
Hörs senare när jag kan stå på bena igen..
Puss

Frukost

Kategori:

Hey!
Det här äter jag just nu, klockan är 10.00 ; en halv Laktosfri kvargburk med blåbär och hjortronsylt. Är man en kvarg och keso människa så är detta svingott! Själv tycker jag att kvarg är sjukt mastigt, men kanske det som är poängen ;)? Testa!

Baby you are a firework

Kategori: Allmänt

 
Lite inspiration till bra bodys! Båda är ju väldigt smala, men ändå! Att ha en lika vältränad mage som dessa två tackar man ju inte nej til! Kanske ska klämma in lite träning imon också?

inget speciellt,

Kategori: Allmänt

 
Träningen imorse gick bra, höll dock på att spy upp hela frukosten efter springturen på löpbandet, haha. Har sedan käkat en bar, gått på stan med Danni, ätit sallad med Angelica på stationen, vart ute och gått med bästa Hannsa vid Axamo och sedan avslutat kvällen med lite till sallad med Daniella. Hon åker utomland imorgon, vilket suger för mig, men mkt kul för henne! Imorgon ska jag vara hundvakt åt Hermis och träffa Johanna på kvällen, blir mys!
 
osminkad jag för några veckor sen, nu ska jag snart nana!
Godnatt =)
 
 
 
 
 

Kategori:

Bild; mig på espressohouse på stationen. Fick "skumma-mjölk-cravings" så fick jobba lite gratis haha. Nej men gjorde några latte och mackor åt Angelica!
Hörs sen :)

20 år som gifta

Kategori:

Här har ni några suddiga bilder från den lyckade festen igår! Hade sjukt kul och dansade och sjöng hela kvällen!
Puss

jag drömmer drömmar om att alla försvinner, en efter en.

Kategori: Allmänt

HEJ!
Förlåt för mkt mkt mkt dålig uppdatering! Men har inte kännt någon inspiration alls på sisonde. Inte till bloggen, inte till livet heller för den delen. Har varit en tuff sommar faktiskt, trots att jag inte jobbat. Samtidigt har den varit otroligt rolig, och givande, och det bästa som hänt är självklart att jag och min fina barndomsvän Daniella har hittat varandra igen. Nu släpper vi nog aldrig varandra! När jag säger att sommaren varit tuff menar jag att den präglats av olyckor, läskigheter och död. Jag får vara himla tacksam för att ingen i min familj och närhet har dött, även om det har drabbat min fina vän. Hon klarar det, det vet vi alla! Men alla tankar går till Amanda och hennes underbara familj.
 
Nu är jag dock tillbaka på bloggen och tänkte börja tagga er till träning!! För nu är jag SJUKT taggad på träning och att vara hälsosam. Har ni varit inne och läst tränings-beas blogg? Gör det!! http://svettlukt.myshowroom.se, Man blir sjukt inspirerad. Har varit lite emot proteinshakes och alla piller förut, men nu tänker jag testa! Man kan ju inte förlora på det. Gick in och beställde ett proteinpulver som hon använder, Sedan ska jag åka iväg och köpa lite omega3 mm. Fanny du kanske vill hänga på ;) ? NU KÖR VI! Idag ska jag därför göra det jag tycker är värst på gymmet, SPRINGA! fy. Egentligen tycker jag man ska hitta den träningsformen man tycker är kul, det blir mycket lättare att komma iväg då, men idag har jag energin.
 
Dock var jag på överraskningsfest för min finaste moster igår, jag sjöng och folk höll finaste talen jag hört. (Drack alltså en hel del vin så borde inte vara taggad... haha) Blev mycket tårar. Det var alltså hennes man som hade fixat detta, för de har varit gifta i 20 hela år. Hon trodde de skulle ut och käka, och så stod vi, och 40 pers till och hennes min var underbar! haha, hon anade ingenting. Bilder och allt kommer senare, blev vääldigt mycket text nu! Men finns ju så mycket att berätta!
 
Vi hörs senare darlings!
PUSS

Förvirrade tankar

Kategori:

Kan inte tänka klart. Måste skriva av mig. Förvirrade tankar far i mitt huvud. Får huvudvärk, gråter lite till. Hur kan livet vara så in i helvete skört? Hur Kan livet gå hand i hand med det vi kallar döden? Det är en så skrämmande tanke att jag inte ens klarar av att tänka den. Det är så orättvist alltihop. Man ska inte behöva gå igenom något sådant här i livet, iallafall inte som ung. Ni som känner mig vet vad som hänt, det är inte mig det handlar om egentligen, utan min vän. Men vi delar hennes sorg. Inte på samma sätt, aldrig på samma sätt som hon, men ändå. Jag kan aldrig förstå hur det känns och vill aldrig förstå det heller. Det är så ofattbart, jag menar , varför? VARFÖR dör unga människor som förtjänar att leva? Kanske finns det ingen mening, kanske finns det de. Men hur man än vänder och vridet på det så spelar det ingen roll. Hänt är hänt och tyvärr går det inte att ändra på. Det enda jag kan säga är att du är en av de starkaste vännerna jag har och du klarar detta. Du har alltid varit en förebild för mig. Jag finns här för dig. När som helst, var som helst, glöm inte det.