mithilda

2011

Kategori: Allmänt

Jahaa, då var det väl dags för en resumé av året som gått. classic! för det vill ni väl? Det blir min fösta när jag tänker efter förresten.. Har haft bloggen i lite mer än ett år nu, känns som jag skrivit myyyycket längre. Dock har detta året flygit iväg!
Kan börja med att säga att detta året har vart det roligaste men samtidigt jobbigaste året i mitt liv tror jag. Så kanske man alltid säger men neej. Detta året har jag lärt mig sjukt mycket, och jag inser att mitt liv aldrig mer kommer bli som förut. Och med det menar jag att vi aldrig kommer återvända till den trygga vardagen men hade förut, skolan. Jag kommer aldrig mera återvända till skolan. Högskolan kanske, men inte gymnasiet. Det som har varit roligaste med detta året var våren, sista terminen av trean. Jag säger bara att ni som har den terminen framför er; NJUT! Det var så sjuuukt kul när man tänker tillbaka på det. Fester med klassen, Vattenballonger på dagarna, slapp på skolgården istället för att ha lektioner, balen, STUDENTEN. Sedan kom sommaren som också var  himla kul, enda skillnaden var att man behövde jobba väldigt mycket. Men det var när hösten kom som man förstod att det inte fanns någon återvändo. Att detta va mitt liv nu. Jobb, eget ansvar, kämpa. Det har varit mycket lärorikt, jobbigt och tufft men samtidigt har jag haft jääkligt kul med goa jobbarkompisar och gäster. Det var inte meningen att de skulle bli så djupt nu haha, men så bllir det ju när man börjar skriva, nu ska ni få en massa bilder!! 


Började 2011 med att åka till Egypten med mamma, Kersin, anton & julia. Behövligt!



Jag festade loss hela vintern med världens bästa tjejer såklart!


Jag var på Sensation White i Oslo och bodde hos Elina. Sjukt rolig trip! Måste upplevas igen.


Det blev vår och påsafton och ännu mera utgång. Galet! (ibland lite för galet.. hehee)


Sommarn kom och jag blev hela 19 år! Vit i huvvet till balen var jag också.

Den efterlängtade balen kom samtidigt som solen stod som högst på himmelen. jag ryser.


en till bild bara för att balen var så jävla bra!



studenten kom och blev lika galen som vi hoppats på!!


älskade morsooor ;)


Jag och johanna drog en sista minuten till Alanya, otippaste resan någonsin!


jag och fannsan åkte till götet och gjorde en skinndiver, äcklig bild med fin piercing...


blev trött på utväxten och färgade håret mörkbrunt!


Det blev höst och jag gick på Johannas modevisning, snygg va hon!


Det blev december och julkampanj på jobbet.


Antionio fixade mitt hår inför bröllop. Rolig dag!


en galen bild med världens bästa kompis får avsluta detta året. Vill tacka dig Johanna som alltid är där och lyssnar när det kör ihop sig. Utan dig vet jag fan inte vem jag skulle ringa till och berätta allt ointressant jag är med om, haha! Tack kompis, tack! Jul och nyår har jag inga bilder på än, men nyårsbilder det kommer ju! Hoppas på ett bra nyår med mina bästa vänner. Hanna har även flyttat hem och snart åker jag och jojo till THAILAND, kan det bli bättre?
Puss på er och ha ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR! men vi hörs väl. hehe.

Gott sluuuut!

Kategori: Allmänt

Gott slut nu hörni! Vet att ja suger på att blogga nu men har lixom inte fått nån tid över till det! Kanske kör på nu när ett nytt år börjar? Den som lever får se;) ikväll blir det fest o middag med världens bästa! Puss på er och gott nytt är! Hörs inatt!

Juldan

Kategori: Allmänt

Vi taggar!! Juldan nu kör vi:)

New yoooooork

Kategori: Allmänt

Lite av det jag fick igår! Världens godaste parfym alien, mer glas från carolina gynning, och en resa till new york av mamma! Bäst! Nu ska jag jobba till halv nio ikväll, blir full rulle! Kom till oss på espressohouse och ta en lugnande tomtelatte mitt i kaoset så ses vi ! Pussss.

Allt på en och samma gång

Kategori: Allmänt

När jag känner mig stressad har jag en tendens att göra allt på samma gång. har jag märkt. Just nu pluggar jag matte, bleker tänderna, försöker tänka ut en tid i huvudet när jag ska hinna träna idag och nu börjar jag blogga också. Nyss åt jag samtidigt som jag städade undan i köket. Vad är det för fel på mig? haha. Det vore ju bätttre om jag BARA pluggade, och åker och tränar sen, när jag känner att jag behöver en paus i pluggandet. Men icke, hela tiden ska mitt huvud börja strukturera upp dagen så att jag ska hinna, även om jag vet att jag hinner. Fan va konstigt. ORKAR INTE PLUGGA MERA! Fattar ändå ingenting. något mattesnille som vill hjälpa mig? eller ännu bättre, göra alla prov åt mig? blää. Kommer få sitta och plugga på julafton/göra prov på juldan. skoj!!!

Förlåt för utbrottet! Ikväll ska jag fira jul som sagt, längtar! Nu måste jag iallafall fortsätta med plugget om jag ska komma någon vart. Skorna var förresten från Nelly för den som undrade! :)

Sängen!

Kategori: Allmänt

Ligger äntligen i sängen efter 8 timmars jobb och x antal timmars plugg! Imorgon är jag ledig vilket betyder matteplugg, woho. Not. Önskar jag hann klämma in något roligt som träning, men vi får se! Ska fira jul med mammas sida på kvällen dock, blir väldigt mysigt! Snart är det julafton. Sjukt! Puss och godnatt.

:)

Kategori: Allmänt

Bam! Klänningen från Zarah och skor från Nelly passade! Nyårsoutfit kirrad!

Jag igår på mammas julkonsert! Godnatt, im...

Kategori: Allmänt

img_6963 (MMS)

Jag igår på mammas julkonsert! Godnatt, imorgon ska ja äntligen träna innan jobbet! Lär behövas, puss

Shoes.

Kategori: Allmänt


skor kirrade till nyårs! finally!wooooho. nu taggar vi!

dress 2

Kategori: Allmänt


Nyårsklänning beställd! Dock har ja beställt en svart glittrig, mycket snyggare än bilden, den ger ingeeeen rättvisa! Men ville visa er ryggen för den är så jääla ball! Visar ju hela svanken, hoho.
Nu saknas bara skorna! Typ dessa;

love this shoes! vill ha dem nu nu nu.. mamma??

dress

Kategori: Allmänt




Här är klänningen som jag hade på mig :) Vad tycker ni?

bröllop och magont

Kategori: Allmänt

hallå! Igår var det veeerkligen full rulle, vilket ja älskar! Blev fixad inför bröllop och sedan sjöng jag i kyrkan där, efteråt var det middag med as go mat och på kvällen blev det utgång med Johanna. Dock fick jag vända hem igen inne på sliver för fick så sjukt ont i magen! Det var synd eftersom kvällen började förjäääkla bra!


Antonio är bääääst!!



så fin var sysslingen!


hem & ladda om!!

Johanna my love!




lite fjortisbilder togs också!! ;)

Pusss på er, kan visa klänningen på sen!

Kategori: Allmänt

img_2579 (MMS)

cold

Kategori: Allmänt

Finaste låten! Cold. Från Braking dawn, lyssna lyssna! Förlåt ytterligare för kass uppdatering. men har ingen inspiration just nu, eller jo, men hinner inte. Jobbar hela helgen och nästa vecka. Och sen ska jag sjunga på bröllop nästa helg vilket innebär lite förberedelse inte för de med! Det är mkt på jobbet nu, vilket bara är kul. Tessan ska hoppa in o jobba med oss på lördag, hur kul?!?! ASKUL. hoho. vad ska ni göra i helgen finisar? Jag har förresten köpt massa fina julklappar också, det hann jag klämma in på en av två lediga dar. Sen går jag också runt med ett plåster i pannan. Ett blödande plåster.. blä. Var ju på Art clinic och tog bort en liten envis grej jag hade i pannan. haha. Men ha en bra helg! ville bara säga hej :)




Bilder från förra årets juldag med världens bästa! USch saknar er varje dag! Varför går vi inte i skolan längre?!?! heheee, pussss :)

Förlåt för bloggfri helg! Men jobbat varje...

Kategori: Allmänt

img_1531 (MMS)

Förlåt för bloggfri helg! Men jobbat varje dag så inte gjort nånting annat än att va ute i lördags då:) imorgon är jag ledig sååå skönt! Men ingen sovmorgon för mig inte, bodypump halv sju med mamma och Johanna! we do not waste no precious time ;) godnatt darlings.

Todays

Kategori: Allmänt

Jobbar!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Just nu känns det som att jag jobbar, sover, vaknar, jobbar osv.. Men rätt skönt på ett sätt eftersom det är jobba jag vill just nu!! Nästa vecka är jag ledig några vardagar iaf och då ska jag plugga matte c! Herregud hur ska detta gå? Ska läsa upp det på distans på en månad!!! Samtidigt som jag jobbar.. Hm jag lär få kämpa! Hur som helst får ni ha en as gooo fredag och kika på idol åt mig! Pussso!

Nyårstankar

Kategori: Allmänt

Vad ska man ha för nyårsklänning? Finns absolut ingen att köpa här i Jönköping, och att åka till stockholm eller göteborg igen orkar jag ju inte för bara det. Om vi nu inte ska till Stockholm över nyår vill säga. Får planera in det snarast! Men helst vill man ju inte vara hääär hemma.



Helst vill jag inte ha en svart som man alltid har! Glittrig kanske, eller varför inte en vit? som ovan! Enkelt men snyggt!


och denna vore perfekt till julafton! röd och lång i armana, det gillas!

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs! ♥

1 December !

Kategori: Allmänt

Idag är det 1 december och det är bara 24 dagar kvar till julafton! Inte ens en månad? Hur fort kan tiden gå egentligen. För min del kan det gärna komma snö nuuu! Vill gärna ha en vit jul och inte en grå :)
Ikväll jobbar jag från 14 till 20.30 så jag blir sen idag med! Men ikväll ska jag och nattis ut och gå sen ska hon sova här, myyys. Blir jobb hela helgen men på lördag ska vi nog klämma in en utgång.


Bild på mig och nattis sommaren 10. En bra sommar dedär!
Pusss på er så hörs vi!