mithilda

Snart!

Kategori: Allmänt

De uppdaterades visst lite tidigt, skulle lägga upp förra inlägget imorse, sry! Nu har jag baaaara ett helvetiskt matte prov kvar sen är de klart! Shit. Det svåraste jag någonsin gjort! Aldrig får ni veta resultatet hehe ;) ikväll ska vi fira! Ses vi ute?

Nu kör ja!

Kategori: Allmänt

Idag har jag svarta naglar och rosa tröja! Wish me luck today!

Min fredag

Kategori: Allmänt

Bilder från dagen. Vart med Johanna, klippt mig, myst med katt och hund, vart på A6, ätit taccos och nu bb. Är så trött och ska upp tidigt imon för att göra högskoleprovet så vi hörs imon:) godnatt!

Selma

Kategori: Allmänt

Åh vad jag saknar mig buskisse! Världens sötaste katt är hon. Konstigt detdär, men jag verkligen saknar henne. Två timmar kvar!
Förresten såg jag att besökarna ökade igår, måste vart för Fanny länkade mig på sin blogg! Hej på er! Berätta gärna vilka ni är, om jag inte känner er vill säga;) Fanny stort grattis till dig också som fyller 20 år idag! Stor flicka! Vi ska ses i new york om minde än två veckor! Ska bli så himla kul! Hej sålänge;)

Omänsklig

Kategori: Allmänt

Säger de igen! Det är fasen omänskligt att gå upp såhär tidigt! Hur ska jag palla gå upp när jag börjar sex/sju varje dag? Uuuh. Sitter på bussen nu och är på väg mot tåget wiho! Är så laddad för att träffa mamma bl.a. Ska bli en nice helg! hörs ikväll, puss

Bagge o hagel

Kategori: Allmänt

Haha skulle precis gå till bussen då de börja asssshagla! Fick ta på vinterjackan och möta stormen... Nu e de typ sol igen?? Ska iaf jobba nu på desigual från 2 till 8, så himla roligt! Tänk att jag inte ens tkr det är surt att åka och jobba (sån brukar jag vara..). Imorgonbitti åker jag hem med tåget, jippi! Har packat och varit ute och gått nu på morgonen. Ha en bra torsdag!! Snart helg!

Snyggaste tjejen!

Kategori: Allmänt

Angelica blick är nog Sveriges snyggare brud! Det har jag tyckt ända sen jag gick in på hennes blogg första gången. Visst hennes klädstil är ibland för overkill för mig, men oftast asballt! Som detta. Så vill jag se ut imon! Haha. Nämen det är sent så måste sova, ska upp i tid även om jag börjar två. Måste packa om allt. Ska ju hem över helgen!! Åh! Godnatt.

Jobbajobbajoobba

Kategori: Allmänt

nu är jag på väg till jobbet! Har på mig "jobbtröjan". Precis pratat i tel med jojo. Saknar henne, saknar Hanna, saknar mamma och pappa, saknar Jönköping!!! Vad e detta? Tur att jag ska hem på fredagmorgon, längtar!!:) ska även passa på att klippa mig hos bästa Antonio när jag är hemma. Puss!

Lägenhet.

Kategori: Allmänt

Har spenderat nästan hela dagen med Bea! Vi satte oss först och drack kaffe på bryggan vid Stureplan och gick sedan hem till henne en snabbis på Östermalm. Så sjukt bra läge och mysig lägenhet, vill med! Men sedan åkte vi och kollade på (min) lägenhet vars ägare(eller hon som bor där nu) känner Bea jätteväl! Så sjukt liten världen är:) så den fick det bli! Den är väldigt liten, men den var vit och har möbler plus balkong så det blir helt okej! Fattar ni att jag ska bo i en egen lägenhet?! För det gör absolut inte jag. Shit, vad vuxet. Flyttar in efter påsk redan men det är ju bara kläder jag har med mig nu ändå. Puss på er.

Silver+guld

Kategori: Allmänt

Ni är förmodligen trötta på att jag alltid tar samma bilder, med mobil, men jag har ändå ingen bra kamera nu och det tar sådan tid! Hoppas de blir bra ändå;) är på väg in till stan nu iaf. Idag kör jag på grått och silver+guld. En salig blandning.... Puss!

Sola!

Kategori: Allmänt

Morgonpromenad och solning i ett. :) blir så sur att det blåser! Då blir det ju svinkallt trots att det är rätt varmt i luften. Vet aldrig vad jag ska ta på mig! Tjocktröja o skinnjacka? Ska in till stan sen nämligen för att träffa en kompis. Hörs sen!

Best job ever!

Kategori: Allmänt

Jaa, fasen va bra jobb desigual är! Iallafall när de lär upp mig för vi är alltid två och det är skoj! Kul att man börjar lära sig kassan också. Man blir aldrig skitig och man blir inte sönderstressad;) plus att det är bra betalt! Dock så tkr jag om café, det är ju där jag ska jobba mest sen men här har ni iaf fördelar med handel! Köpte en desigual tröja idag med hoppsan!! Men jag kan ju inte gå runt i en tråkig svart tisha (det enda man får ha på sig om inte desigualkläder) så.. Den va billig med;) fick rabatt! Kan visa sen! Är ledig imorgon med btw, wij.

Me today

Kategori: Allmänt

I svart/vitt och bruna kängor. Puss till er!

Coffee and happiness

Kategori: Allmänt

När jag tänker efter så är jag faktiskt lyckligare än på länge. Förutom att man saknar umgänget o familjen så är jag oftast glad, uppåt och taggad. Det är rätt skönt att inte ha framtiden exakt planerad. Ska kolla på en lägenhet i veckan! Bara en i andrahand tills sommarn men ändå?! Woho. Berättar mer sen. Puss på livet!

A thing.

Kategori: Allmänt

Har en grej på gång! Berättar mer om det funkar :) nä nu måste jag sova. Ska jobba imon o ska helst hinna ut och gå innan efter denna helg. Natti. Ps, jag har världens bästa föräldrar!!!

Jobbat

Kategori: Allmänt

Nu är jag på väg hem och är på bättre humör! Tur att man jobbar med goa människor! Ska dit imorgon igen och stänga med Sara. Hoppas ni har de bra! Taggar bb ikväll(om man får ha tvn då) ;). Älskar att de börjar bli vår. Sommar kom fort! Nej nu ska jag hoppa av tunnelbanan, hörs ikv!

Förkyld

Kategori: Allmänt

Jag är så sjukt trött. Jävla förkylning kan du aldrig gå över? Förlåt men det är så surt. Ska jobba hela dagen så jag hoppas jag ska orka med! Ps. Köp aldrig iskaffe i burk. Smakar avslaget kallt kaffe med socker i. Blä. Puss på er:)

Brunett

Kategori: Allmänt

Fannsan har vart här och jag har kört Thomas bil in till stan, poäng till mig! Automat dessutom;) imorgon blir det jobb från 11 till 17. Sen lär jag åka hem o sova. Så trött på kvällarna nu för tiden.. Kommer förövrigt aldrig bli brunett igen! (ifall ni undrar). Godnatt:)

Matkoma

Kategori: Allmänt

Jag e riktigt trött nu... Vet inte varför. Kanske kom i matkoma! Nu e jag på väg hem, vi får se vad kvällen har att erbjuda :) puss!

Parfymer

Kategori: Allmänt

Favvoparfymerna just nu!
Nedifrån ; alien(favvo), forever(Victoria's secret), kommer inte ihåg vad den blå heter, men det är Tommy nåt.. ;)

Black and white..

Kategori: Allmänt

And pink?
Ja, idag kör jag på svartvitt. Rent. Fast med rosa väska så det händer nånting! Är på väg till Täby och desigual för att jobba. Helt okej eftersom det bara är några timmar. Imorgon däremot blir det längre! Hoppas ni får en bra helg i det fina vädret lovers!

Alovera

Kategori: Allmänt

Ätit och skrattat efter all alovera som Sara (Fannys pojkväns syster) har tryckt i mig! Haha herregud. Hoppas jag blir frisk nu iaf! Nu är jag påväg hem, ska jobba på desigual imorgon. Puss oså!

Hothothot

Kategori: Allmänt

De är jätte varmt här idag!! Sitter på bussen och svettas ihjäl i skinnjacka! Nu ska jag fixa lite saker på stan i världens tajtaste braller.. Sen kommer Fanny! Puss

Blue

Kategori: Allmänt

Sun I love you!

Kategori: Allmänt

Det är fredag. Jag är ledig. Alla verkar vara så glada och det är riktigt nice väder, så då är det bara att följa strömmen och vara lycklig! Sitter här i solen en stund efter en godfrulle! Jag och fannsan tänkte äta hotellfrukost först men vi valde att ses senare i stan ist. Så då fick jag köra på hotellfrukost hemma ist med rostade bröd och tårta, Haha. Thomas fyller år idag nämligen:) men vi hörs sen! Ha en jätte bra fredag nu!

Necklace

Kategori: Allmänt

This is it! Schampo, balsam, hårtabletter och ett halsband från glitter!! Hoppas verkligen detta hjälper nu, för nu e jag pank;) hihi. Undrar om de kommer nån lön imorgon?

I'm a shopaholic

Kategori: Allmänt

Gissa vad som döljer sig i dessa påsar??;)

Dumma app!!

Kategori: Allmänt

Det är absolut inte meningen att ladda upp tusen bilder av samma sort (se nedan), nej det är bara denna bloggappen som hänger sig! Jag bloggar nästan alltid från mobilen :)

Iphonevantar

Kategori: Allmänt

Hur smart? Eftersom ja alltid fryser om händerna nu för tiden är ju detta ett fenomen.. Lite efter jag vet;) men har aldrig ägt sånna och nu lånade jag dem av familjen;) inte för att de är så snygga, och att jag har världens bebishand gör ju inte saken bättre... Nu e jag på väg in till djurgården för att möta fannsan för en lååång promenad i det fina vädret! Nu kör vi :)

Behöver jag skriva mer?;)

Kategori: Allmänt

Kisa!

Kategori: Allmänt

Tröja, carlings (Fannys)
Byxor, Gina
Skinnjacka, HM
skor, converse

Top

Kategori: Allmänt

De är ju samma sak som att visa sig i bikini ju?? Har iaf på mig den nya toppen/bhn och en tröja över som är lite hålig så den lyser igenom:) visar hela outfiten snart... Puss!

here to stay

Kategori: Allmänt

Vilket väder! Jag hoppas det är här för att stanna. Idag har jag sovit ut! Fanny ringde o väckte mig och sa att vi skulle sitta i publiken i bb den 22 april, hur kul?? Skulle ta en promenad efter frullen men istället fastnade jag här på verandan i solen.. Får bli hurtig dag imon ist, då ska jag och fanny träna! Finally. Börjar jobba vid tre till stängning idag på Jacobs (fiket)! Spännande.

New york new york

Kategori: Allmänt

Jag åker till new york om två veckor! How freaking awesome is that?! Nu blir det verkligen shoppingförbud tills dess. Vet ni nåt ställe som säljer jefferyskor? Ska köpa minst tre par ;)

Tipsa mig!

Kategori: Allmänt

Jag just nu framför bb. Kan någon tipsa om ett bra schampo/balsam eller annat bra till håret? Jag behöver något bra! Eller nej förresten, jag behöver ett mirakel! Det är riktigt slitet. Tack på förhand. :) godnatt!

Nytt beroende!

Kategori: Allmänt

Jag hatar loka! Det vet alla! Eller iaf johanna.. Och nu dricker jag loka, päron och krusbär, allt oftare! Den är faktiskt god! Och mitt nya beroende är som sagt bars!! De är sjukt gott och smidigt och så blir man inte sugen på godis. Dock blir man inte så mätt så jag vet i katten hur bra det är att äta de utöver maten, men struntsamma! nu är jag snart hemma efter en lååång men rätt givande dag i klädbutiken desingual, ska jobba där i helgen wohoo. Ob ob ob! Puss hörni

Roslagsbanan

Kategori: Allmänt

Sådär ser roslagsbanan ut, som man tar ut till täby bl.a. för er som undrar;) idag kör jag på converse! Snygga och lagom bekväma att jobba i.

Pink nails

Kategori: Allmänt

Yes, igår slet jag av lösnaglarna! Låter galet men jag är rätt galen;) vill göra naglar igen då handen blir såå mkt finare men de går inte med det nya jobbet.. Målade dem ljusrosa iaf inför jobb i klädbutiken nu. Är på väg till Täby nu igen! Hoppas ni mår bra! Jag är jäkligt trött på att vara förkyld och hängig måste jag säga.. Puss!

Puss såklart.

Kategori: Allmänt

Godnatt finisar, hörs imon!

Something new

Kategori: Allmänt

Jeansväst 199kr, Gina.
Blå vaxade jeans 599kr, Gina.
Svart virkad tröja 399kr, Hm.
vitt linne (kort där fram) 248kr, Hm.
Blått nagellack 39kr Hm

I GOT A JOB

Kategori: Allmänt

Yes,det stämmer! Jag har fått jobb på fiket som jag jobbat på två gånger nu. Det ligger på centralen och är supermysigt :) Imorgon ska jag jobba i klädbutiken igen, så vi får se om jag lyckas få ihop dessa två jobb. Hoppas på att jag kan extrajobba i klädaffären eftersom det ligger en bit bort, men vi får se. Nu är det bara lägenhet/boende som ska sökas också.. om jag ska lyckas bo kvar här.. hm, inte lätt. KÄNNER NI NÅGON? Alla kontakter är bra kontakter, det är en sak jag har lärt mig här uppe. Jag gillar Stockholm. Det enda jag saknar är familjen och vännerna. Det är sjuk jobbigt ska ni veta! Att lämna allt man har för att åka till en annan stad där man inte har något. Förutom fannsan förstås.. och snart ett jobb.. ääsch det löser sig! Man måste testa. Sökte högskolan nu också, ifall man kommer man in så har man ett val iaf, jag sökte alla psykloglinjer jag såg och även en hel del HR. Spännande! Ska ni söka?! Min dröm just nu är att komma in på psykologlinjen i STOCKHOLM, fast det går aldrig. men ma kan alltid hoppas ju!
puss vi hörs snart!

Jacket

Kategori: Allmänt

Såg precis att Angelica blick har jackan från hm trend som jag tycker är asball! Alla tycker den är skitful, fattar inte varför! Mamma dog nästan när jag testade den igår haha! Vad tycker ni? Ska de bli nästa köpet? Ikväll kan jag förresten visa er vad jag shoppade i helgen... Om jag kommer ihåg :) har fått jobb på cafet nu med, wiho! Puss

Mörkt och kallt

Kategori: Allmänt

Om inte fåglarna hade kvittrat hade jag garanterat trott att de va vinter. Iskallt. Usch!

zoombie

Kategori: Allmänt

Okej jag erkänner, jag är en jäkla zoombie klockan fyra på morgonen!!

Tired

Kategori: Allmänt

Förlåt för sämsta uppdateringen men har haft fullt upp:) en bra helg får sammanfatta denna helg med massa mat, shopping och bio. Saknar mamma redan. Nästa vecka kör vi nyttovecka punkt puss!

Hotell

Kategori: Allmänt

Ligger nu i en underbart skön säng på hotell med mamma. Åh! Vill inte att hon ska åka hem imorgon ju. Dagen har varit mysig och imon ska jag och mamma mysa runt på stan och sen ska jag och theis på bio här vid Hötorget! Godnatt hörni!

Dagen i bilder

Kategori: Allmänt

Kenza.

Kategori: Allmänt

Såg att kenza la upp bilder på toppar från Gina, ville bara visa att jag också har en sån, köpte en första dan jag flyttade hit ;) så nu är jag en i mängden med dem haha men de är väldigt sköna! Jag hatar ju riktiga bhar, tycker de är sjukt obekvämt! Måste bli bättre på det alltså! Har även köpt ett silverband som man hänger i brillorna, de är sjukt snyggt! De svarta på bilden är vantar som jag tänkte klippa av topparna på. Sov gott!

Suger och tackar

Kategori: Allmänt

Haha ja, ja suger verkligen på outfitbilder när någon annan tar! Kolla typ den andra, hur tillgjord ser inte den ut då? Haha. Jag bjuder iaf på dem plus en bild på min asgoda scampipasta, oja! Vill tacka fannsan för en jätte mysig kväll och även ett stort tack till familjen jag bor hos, de är så snälla! Måste ge dem något alltså.. Imorgon ska jag in till stan för att möte upp min själsfrände; mamma. Jippie! Puss och godnatt :)

Aw på vapiano

Kategori: Allmänt

Tjoho snyggisar! Mötte upp Fanny på östermalmstorg och drog till vapiano för afterwork! Ska strax käka den berömda pastan ;) puss!

Mot täbycentrum!

Kategori: Allmänt

Gröt och blus

Kategori: Allmänt

Yes, min frulle idag ; kaffe, havregrynsgröt och vitaminvatten. Mums! Och så min nya blus. Ha en asbra fredag hörni!

Lidingö och en mörkhårig bild

Kategori: Allmänt

Bron till Lidingö som jag åker på minst två ggr varje dag. Lidingö är faktiskt riktigt vackert. Titta bara på detta huset! Var lite rädd för det i början dock.. Nästan spöklikt. Och jag i brunt hår. Jag saknar det inte, men det var faktiskt fint! Godnatt igen :)

anonym who?

Kategori: Allmänt

jag berättar vart jag provjobbar om den som kommenterade säger vem det är ;) Anonymt är så tråkigt!
pusss igen.

New

Kategori: Allmänt

Åh nej! Bröt mitt shoppinglöfte som började i måndags med att shoppa loss hos fannsan på glitter, och en blus och vantar från hm. Visar blusen imon om jag har på mig den på provjobbet. Wish me luck. Godnatt!

Blueberry

Kategori: Allmänt

Har äntligen tagit min blueberry oskuld! Hehe. Vi åt sallad som vi mixade själva med allt från rödbetor till vindruvor.. Mumma! Hängde med fannsan till Huddinge så sitter nu och dricker latte på ett fik o ska strax bort till hennes jobb:) måste bli nyttig nästa vecka alltså. Börja ladda inför sommar och new york! Är ni pååå? ha en bra dag!

Black and gold

Kategori: Allmänt

Spring I want you

Kategori: Allmänt

Lite kallt i luften men ändå vår! Kör på mjukisväst från carlings under vårjackan och kostymbyxor till det. Möta upp Fanny i stan och luncha. Puss!

Min namnsdag!

Kategori: Allmänt

Jaaa jag har faktiskt namnsdag idag!! Har precis slutat och det gick bra! Eller fick iaf komma tillbaka så ja hoppas det. Förutom att ja e sjuk så känns det bra, är taggad för fredag för ett annat provjobb, och helgen när mamma och dem kommer woho! Ni får en bild från min födelsedag, har tyvärr inte tagit några kort idag. Pusso

Trött!

Kategori: Allmänt

Alltså hur kan folk gå upp såhär tidigt varje dag? Gick upp fem idag och det var riktigt tungt efter att inte ha jobbat på 1 och en halv månad typ.. Nu ska jag göra mitt bästa och vara trevlig mot alla trots trötthet och förkylning!! pusss på er :)

Framme

Kategori: Allmänt

Framme på Lidingö och ska försöka va i säng vid nio! Är dötrött och ska upp fem imorgon :) godnatt på er!

Gos-Cissi

Kategori: Allmänt

Stockholm I am on my way!

Kategori: Allmänt

Liten annorlunda dagens. Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm. Imorgon blir det äntligen provjobb. Lite nervös men taggad!

Familjen

Kategori: Allmänt

Ätit godis och umgåtts med familjen idag. Bror har världens goaste hund hemma hos sig nu. De kanske ska skaffa en moppsvalp! Hoppas. Hörs imon!

kommentarsvar

Kategori: Allmänt

Någon kommenterade och frågade om jag och Johanna inte var kompisar längre?? Varför skulle vi inte vara det? Vi kommer vara bästaste kompisar för evigt, vi har aldrig bråkat (om man inte räkna med tjaffset som varade i två minuter i thailand sen började vi asgarva,haha) och vi kommer aldrig glida isär. Bara för att man försöker i en annan stad betyder ju inte det att man inte pratar varje dag ;) Men saknar, det gör man! 






har jag inte sagt att jag aldrig skulle klara mig utan henne?

vårkänslor i oslo

Kategori: Allmänt



Jag och Fanny snackade precis om att vi vill hälsa på paret i Oslo i sommar. Förra våren på sensation white var det så himla fint väder och resan var sjukt lyckad! Åh. Nu ska jag ut och gå en pytteliten sväng för lite luft o vårkänslor med bror. Han har en hund hos sig.......

Soffhäng

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan. Död. Synd att inte Hanna e här som på bilden!

Inlove

Kategori: Allmänt

I'm inlove with my Jeffery Campbell shoes ! Kan knappt bärga mig tills jag ska köpa ett par till i New York! Någon som vet vart de finns? Igår åt jag förresten liban-deli-mat med mamma och sedan mös jag framför bb hos en kompis! Är fortf sjuk men imon åker jag tillbaks! Pusss.

Sjuk

Kategori: Allmänt

Bilder från igår. är sjuk så hoppade inte på bussen till Stockholm. Bra timing. Not. Tycker synd om mig själv så äta godis är ett måste idag! Puss :)

blond

Kategori: Allmänt






Hur kunde ni låta mig bli bruntett!?!?!?! hah, om jag någonsin får för mig att göra något sånt igen, stoppa mig!
Dock trivs jag i det jag har nu. lite varmblond sådär. Saknar sommaren något vansinnigt när jag ser dessa bilder! Och fija med för den delen. :)

precis som vanligt,

Kategori: Allmänt


nöjd tjej!


strike a pose!!







Vad fort tiden går, men ändå känns det som om detta vore i en annan tid. det har hänt en hel del, jag har farit runt över hela stockholm känns det som!
Nu är jag iaf hemma och det känns lite för bra. Allt är så tryggt och skönt här, allt är precis som vanligt. Ska åka och jobba strax och ikväll kommer Johanna och vi ska se melodifestivalen och kanske dra ut en sväng. Precis. som. vanligt.  Kanske inte hoppar på bussen tillbaks imorgon?! haha. Jodå.  Ha en bra helg nu hörni!
PUSS

Fannsan plus aw

Kategori: Allmänt

Fanny har bloggat woho I am proud of her. Hur som helst så är salladen och glassen dagens lunch hihi man får unna sig på helgen! Mycket gott var det iaf :) sen får ni två bilder på mina tattueringar! Blev sugen på att visa dem, är supernöjd med båda faktiskt! Är snart framme i lägenheten och ikv ska vi på afterwork! Puss

Jönköping

Kategori: Allmänt

I live in a freaking backpack. However, Jönköping, here I come!!

Nattis

Kategori: Allmänt

Godnatt från två mongon, Theasötnos o jag! Imon åker ja hem för helgen jippi! Puss.

Addicted

Kategori: Allmänt

Snabba ryck

Kategori: Allmänt

Här var det snabba ryck. Ingen aning om hur detta gick men jag skulle träffa chefen nästa vecka. Va ja ska göra nu, mitt ute i ingenstans har ja ingen aning om.. Åka in till stan o shoppa för pengar jag inte har?? Eller åka hem o gå ut o gå? Det är frågan.. Tror de får bli det sistnämnda faktiskt. Sitter på naked nu iaf! Har på mig ett armband som jag fick av thea imorse, visst är de sött? Hoppas ni har de bra!

Mot Täby!

Kategori: Allmänt

Okej jag är riktigt tidig men nu kör vi! Har förresten på mig ny jacka, över skinnjackan dock.. Vår snälla kom nu! :)

Tunnelbanan

Kategori: Allmänt

Usch va pinsamt! De här gjorde jag endast för er!! Tog kort på mig själv på tåget fullt med folk haha. Ska träffa Millis för fika o sen ska ja försöka ta mig till Täby! Wish me luck!

Emmylou

Kategori: Allmänt

Världens bästa låt som first aid kit har gjort, min drog just nu. Och kaffe såklart. Sett bb precis och nu ska ja nana! Imon är de dags för en till arbetsintervju och den är viktig för detta vill jag verkligen ha! Hoppas jag hittar också.. Haha. Ska ut o käka med hasse (mammas kille) på kvällen med, mys! Nattis.

Feels like home to me

Kategori: Allmänt

Islatte på espressohouse räddar definitivt denna dag :)

Onsdag it is!

Kategori: Allmänt

Godförmiddag hörni. På väg in till stan och nk för att köpa bodylotion till mamma bl.a. Sen ska ja försöka leta reda på gym nr 2. Fanny hann inte komma in idag så kanske åker t henne med! Puss:)

Godnatt igen!

Kategori: Allmänt

Säger godnatt med en bild på mig o fannsan från i lördags! Vi ska förhoppningsvis gå runt djurgården imon vid lunch, verkar ju så mysigt! Puss och godnatt.

Jönköping

Kategori: Allmänt

Ska förmodligen hem på fredag och vara hemma över helgen! För sen kanske jag inte kan komma hem på ett tag om jag börjar jobba oså :) ska bli nice! Isåfall jobbar jag nog på e.h på lördag, pengarna behövs jöö! Saknar Hanna och Johanna mest i världen, och mamma såklart;) tycker inte ni att Fanny ska börja blogga igen btw?? Tjata på henne!!

That is just the way it is..

Kategori: Allmänt

Varit på intervju nummer två på detta mysiga fik! Gick bra! Tänkte ju gymma så tog mig till sankt eriksplan och gick upp för längsta backen! Hittar gymmet
Och på dörren står det stängt... Man ba va? Så där försvann suget på det.. Tänkte åka hem och gå ut och gå i det fina vädret ist! Hej sålänge :)

Nästa; östermalmstorg

Kategori: Allmänt

Puh de va rätt! Druckit mitt morgonkaffe precis så nu kan jag börja min dag! Hörs ikväll!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Påväg till tcentralen.. Är rädd för att jag sitter på fel tåg.. Hur lyckas man?!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Dödstrött! Imorgon ska ja upp tidigt för en grej och sedan ska ja försöka leta reda på ett gym! Godnatt :)

Arbetsintervju nr1

Kategori: Allmänt

Sitter o käkar med fannsan på söder och har vart på intervju :) får se om de blir nån nanny av mig! Ska kika lite p sen åka hem till Lidingö! Nu har familjen kommit hem med så ja slipper va ensam, woho. Puss på er :)

Zara

Kategori: Allmänt

Todays! Ville visa er ryggen som gör denna snygga tröja från zara men de gick sådär! Kan be Fanny ta en bild sen! Ska åka in till Kungsholmen nu för lite äventyr! Ha en bra måndag :)

Myyys

Kategori: Allmänt

Mys sista dagen johannisbästis e här! Snart blir de tomt igen:/ tur att familjen kommer hem imon. Vi har ätit på ett mysigt ställe i lidingö o nu slappar vi sönder! Jag taggar bb. Hörs imon!

Seven o'clock

Kategori: Allmänt

Kom hem vid sju i morse! Sjukaste natten, men go må jag säga! Började här och slutade på whiteroom! Amba va bra med, stort o massa massa folk! Men nu ska ja dra kudden över huvudet lite till, hörs sen Sverige!

På g

Kategori: Allmänt

Taggad

My darlings!

Kategori: Allmänt

Sturegallerian skulle de ju stå!!

Stuegallerian

Kategori: Allmänt

Fettar på le café, mumms!

Handlat

Kategori: Allmänt

Vuxenpoäng till mig!

Lyckat!

Kategori: Allmänt

Skulle ta kort och visa er huset jag bor i men det slutade på marken.. Tänkte inte på uppförsbacken som är täckt med is så jag hamnade på mage.. Hoppas inte grannarna såg den nya tjejens intre!!

Uppdate

Kategori: Allmänt

Fan. De går sådär för mig..

Waynes

Kategori: Allmänt

Espressohouse hade för lång kö så de fick bli latte på näst bästa stället! Stockholms klädutbud levererar må jag säga! Får se om jag lyckas komma hem tomhänt.. ( får inte slösa alla mina pengar på kläder.. Måste ju handla mat sen..) puss!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Tänkte bara säga godnatt! Ligger i ett rosa fluffigt rum, lyx! Såhär mysig ska min lägenhet va när jag flyttar! Imon ska jag göra lidingö och på kvällen kommer Johanna och Fanny! Tagga! Puss

White room

Kategori: Allmänt

Rummet med böckerna är min favorit! De enda problemet är att jag inte får igång tvn, ja menar hur svårt kan de va??

On my way!

Kategori: Allmänt

Snart framme i Stockholm!! Låt oss hitta till Lidingö, gustafsvägen 6...

Big day

Kategori: Allmänt

Today is a big day, let's go up!!