mithilda

somewhere between happiness

Kategori: Allmänt



bläää vad jag saknar sp3b! helt sjukt när jag tittar på bilder vad jag saknar allt. helt sjukt när jag tänker på de!

Har precis jobbat och e heeeelt slut! ska bli underbart att fira midsommar imorgon med vänner och släkt och att få packa ner resväskan inför TURKIET på lördag! ÄR SÅ GLAD ÖVER ATT VI BOKADE!! det bästa vi kunde göra Johanna,tack för de! Skriver imorgon innan eller på lördag innan vi åker, är så trött nu! Men ni ska få massa bilder från resan så håll ut! Ha en as bra midsommar people! pusssssss :)


thessanmongo och jaaag på espressohouse fest i göteborg i tisdags! De va jätte mysig, vi alla från Jönköping bodde på ett hotell som låg på en båt, rätt nice. Vem älskar inte hotellfrukost? haha ;)

TURKIET!

Kategori: Allmänt



Hallååå! I brist på en passande bild fick bli en ego, kul ju! Har precis jobbat, stängde tillsammans med en annan matilda idag, askul! Vi gjorde det skinande rent! Imorgon bitti ska jag åka och förnya mitt pass för på lördag ska jag till FUCKING TURKIIIIEEEET! Fattar ni? Jag och johanna fick ett flipp och bokade en resa igårkväll dit, hur kul som heeeeelst! vi båda va lediga vecka 26 så varför inte? weheej! Enda problemet är då att jag inte har ngt pass och lär inte hinna få tills dess så jag får väl göra ett provisoriskt, igen.. För 1000 spänn, haha halva respriset typ...menmen. Hoppas vi hamnar på ett nice hotell, spännandeeee!

hur som helst, efter polisen åker jag till a6 och jobbet för att möta upp brudarna på Espressohouse då vi ska vidare till Göteborg på personalfest! Med all personal på espressohouse i region väst, alltså halmstad, göteborg, jönköping mm. Ska bli skoj! Vi ska övernatta där så kommer hem på onsdag. Då ska jag och Johanna shoppa nudlar, knäckerbröd mm. så vi kan leva där borta i Turkland, taggaaaar! På torsdag jobbar jag och på fredag är det midsommar! Får se vad som händer då, inget bestämt än. (Skriver upp hela veckan eftersom jag inte lär hinna blogga så mycket, ifall ni ville veta..haha). Men jag önskar er en asgo vecka och en asbra helg! Nu känns livet plötsligt lite lättare och jag älskar det! PUSS på er.

¨
i vintras i Egypten, underbart.


2011-06-18

Kategori: Allmänt


sådäär ja! Nu är jag här igen, glömde helt bort att blogga igår, eller satt inte ens vid daton. Vad gjorde jag då? hmmm, jag gick ner till stan för att hämta mammas bil, sedan åkte jag till a6 och lämnade in min mobil, finally. Köpte ett par jeanshsorts, får se om jag behåller dom dock! Sedan åkte jag till far där hanna kom och vi åt en mcket god middag med pappa, milla o deras vänner. Nu har jag precis jobbat och ska jobba imorgon och på måndag med ;). Får se om vi drar ut en liten säng ikväll känns som det var flera år sedan, men när jag tänker efter var studenten förra fredagen.. Illa thilda, ILLA!

Puss ha en as bra lördagskväll alla:)

Utbildad barista...

Kategori: Allmänt



Precis hemkommen efter en heldag i göteborg (baristautb.), dagen gick fort och den var jätte lärorik! Vi avslutade dagen med att käka på Espressohouse i stan.. igen.. haha, träffade as goa människor idag vilket var kul :) Espressohouse öppnar ju på resecentrum vid juneporten om två veckor! visste ni det? Kommer bli hur bra som helst! Nu är jag iallafall utbildad barista vilket känns underbart, jobbar lördag söndag måndag och på tisdag ska vi till göteborg igen på sommarfest med jobbet. Längtar!


Körde på långklänning idag och svarta låga converse (nya!) till det. Hittade äntligen ett par i min storlek!

Nu återstå att se vad som händer, imorgon är jag ledig! woho. Puss

Baristautbildning

Kategori: Allmänt



Jag i en assnygg jobbaroutfit för någon vecka sen..... eller? haha, förlåt Espressohouse men skjortan e hemsk! Ser ut som mcdonalds skjortan ;)

Nu har jag iaf jobbat hela dagen och imorgonbitti ska jag upp klockan fem för vid halv sju går tåget mot Götet! Jag ska på baristautbildning där, ska bli asspännande! Hoppas vädret blir helt okej, speciellt på fredag för då är jag ledig, weeejo! Nehe nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp imorgon, hoppas ni mår bra där ute! Det är ju sommar trots vädret.. Svensksommar.. Vilka röstar på att det blir regn på midsommar?

pussss och godnatt

Hannabananaking!

Kategori: Allmänt




Flytta inte till Hjo :(((

Dresses

Kategori: Allmänt


Ni fattar inte hur mycket skit man samlar på sig under åren, eftersom jag snart flyttar så måste jag ta itu med all denna skit! Men idag städade ja mest ur garderoben med klänningar, älskar klänningar för tillfället! Det ska jag bära en massa i sommar :D


långklänning jag köpte från Hm för någon dag sen, långklänning är ett av de skönaste plaggen, och snyggt också.


en asball klänning jag köpte förra sommarn men aldrig använt! Älskar ryggen men den är så svåranvänd.. Vad ska man ha för bh lixom? Går inte va utan heller, får testa med sån klister bh, har man ju hemma nu efter balen och allt.


sådär ja! I lägenheten tänker jag köpa en såndär klädstång så man kan se de fina plaggen hela dagarna ;)

Nehe nu ska jag strax fixa iordning mig inför en tripp till a6 med Emma. Behöver converse!! Får se hur det blir med det. Ikväll ska vi ha någon form utav picnic i någon park tänkte vi, Hanna flyttar ju snart till Hjo den jäveln, så man vill ju ses så ofta det bara går nu! Imorgon jobbar ju jag och på torsdag ska jag på baristautbildning i göteborg med jobbet, woho! Hörs senare eller ikväll :)

Ha en bra dag! Pussss

gårdagens köp

Kategori: Allmänt


en snabb bild på bikinin ja köpte igår, den är lite mer grön i verkligheten och mycket finare på!


liten pik på klänningen ja köpte, tror jag ska fixa om den så det blir ett linne istället, det är så lång annars. vad tycker ni? Ryggen är jätte fin med ett kors, fick dock ingen bra bild på de, haha.

Fick ett ryck och var tvungen att städa ur klänningsgarderoben, visar strax :D

.

Kategori: Allmänt


Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!

Staden

Kategori: Allmänt


Bild ; Hanna & jag på champangefrukost!


Har spenderat i stort sett hela dagen på stan med kära vänner, fick med mig två kap hem och en bikini! Kan visa imorgon kanske? ;) Vill ni deeee? Kom precis hem från hanna också, jag och Johanna var där med Märta, en hund alltså. Skön ledig dag helt enkelt! Imorgon hoppas jag på bra väder så man kan få tillbaka färgen i fejset! Vill inte vara svenneblek nej tack!

Godnatt :)

the sky is the limmit

Kategori: Allmänt

Studentdagen var en av de bästa dagar i mitt liv! den var helt obeskrivlig. Den gick så sjukt fort bara, jag hann knappt fatta att det var jag som tog studenten. jag. flaket var det allra roligaste, lätt! Gårdagen var dock hemskt, I am not going to lie. Sjukt vilken ångest jag hade, vet inte om det var för att skolan nu är slut eller om det var bakisångest, haha. Just nu känns det ingen speciellt iallafall, inte mer än att ja kommer sakna klassen så fruktansvärt mycket. Det blir nog värre till hösten när alla andra börjar skolan, då blir det tomt! Hur som helst här kommer lite bilder från i fredags, världens bästa dag ;


jag på champangefukosten hemma hos mig :)


jempa & jaaaag, snygga studenter!


hanna & fina, braaaaa demdära


weeeeej johanna & jag


livets morgon!


jag & pappa, du är bäst! (mamma på ett hörn... haha)


jag och världens bästa människor


pappas fina loge där ja & kusin firades av släkten! :)

sådär, lite bilder fick ni allt :) Kommer säkert ramla in några fler! Nu sitter jag här med hela livet framför mig, det är nu livet börjar på riktigt, är det inte så man brukar säga? Nu tar jag klivet in i vuxenvärlden och väljer själv vad det blir av mig. I sommar blir det jobb på espressohouse iallafall, jobbade idag förresten, så långt vet jag vad jag ska göra. I höst har jag tänkt att stanna om det går bra, och tjäna pengar inför resan till Asien! Eller kanske man åker till Norge och tjänar pengar, vem vet? Asien är iallafall målet just nu, att ha råd att åka dit i januari/februari med Johanna. Efter det så har jag ingen aning om vad som händer, börja plugga? jobba vidare? Vi får se, the sky is the limmit som mamma brukar säga. Så ska jag tänka!

Puss!




för vi har tagit studenten!

Kategori: Allmänt

Blandade känslor

Kategori: Allmänt


Picnic på vättern förra helgen med flickorna!


Precis hemkommen från skolan, vi målade lakan till klassrummen och klottrade ner hela skolgården med världens bästa klass : SP3B !
Jag har inte kännt ett dugg obehag inför studenten innan utan bara längtar sönder och samman! Men nu börjar jag undra, till vad? vad längtar jag till? Helt plötsligt känner jag paniken komma krypande, inte för att jag är rädd för framtiden, absolut inte, jag är redo att ta klivet till vuxenvärlden, men för att jag inte kommer träffa alla underbara människor lika ofta, speciellt klassen. Dessa sista veckor (speciellt denna) har varit underbara! Jag vet inte ens vilken dag det är för att vi haft så kul, tältade vi inte på skolgården igår? Var det verkligen i måndags? Jag vet att det kommer bli bra, men vad gör man utan skolan bakom sig? Fan, vad tomt det kommer bli att slippa den tråkiga skolan ändå. Samtidigt längtar jag självklart så himla mycket tills imorgon, jag vill ju det här! Att få springa ut kommer kännas i hela kroppen, det är ju det här man har längtat efter! SET ME FRE! låten vi ska springa ut till, perfekt.

Hur kan man längta så fruktansvärt mycket till något men samtidigt känna att man alls vill?

Hur som helst så ska ja sluta filosofera och tagga vidare, ikväll ska vi till hanna och klä flaket, weeeejo! Nu ska ja vila och sedan hjälpa mor mer städningen, för champangefrukosten äger rum här, 07.00!

Pusss, ha en fantastisk dag och helg hörni :)




LIVETS KVÄLL

Kategori: Allmänt


igår va livets kväll! Hoppas imorgon blir minst lika kul, tjong!

munken!

Kategori: Allmänt


Bild : Min 19 årsdag!

Nu har jag och kerran gått runt munken! hurtigt, visst? Hoppas ni mår braaa, för det gör jag :) Imorgon blir det studentmiddag i skolan och sedan stan en stund med lindis, på kvällen ska vi som sagt ut, ska bli skoj! Fick med mig ett linne och en långklänning hem idag förresten plus lite små plock, har tyvärr ingen kamera för tillfällen men visar när den är tillbaks!


taggar studenten! TRE DAR KVAR?

price tag

Kategori: Allmänt




lite fler suddiga bilder från i lördags, poolparty hos OB!


livet på taket, oja!

Precis käkat as go pasta på Salotto, strax ska jag och johanna in till stan igen för lite shopping, äntligen! Får väl se om ja kommer hem lite fattigare.. eller rikare om man vill se det så ;) Imorgon är det utgång som gäller! Hoppas alla är på? Vi ska först käka på twin och sedan får vi se vart vi hamnar. Längtar!

(angående rubriken, har fått hajp på Jessie J:s låt price tag, acoustic version, asgo! lyssna!)

Hörs!

häng på skolgården all night

Kategori: Allmänt





livets häng igår på skolgården! vi orkade inte sätta upp tälten på sanda utan vi va vakna hela natten , nästan.., kom hem vid halv fem! nu sticker jag till axamo med hanna & johanna, livets väder! ovan är lite bilder sen i helgen ;) pussss!

joooooobb!

Kategori: Allmänt

Jobbat i helgen så nu blir det att sova med väldigt gott samvete! Imorgon hoppas jag på super fint väder då vi ska tälta på sandas skolgård, TAGGA STUDENTEN! fem dagar kvaar, kommer bli den roligaste veckan nånsin! Börjar morgondagen med att gå ut och gå med mor, var ett tag sen man tränade nu.. ;)
höööööörs! PUSSSS


Happy pic :)

GODNATT!

Underbara torsdag!

Kategori: Allmänt


Jag & jempa igår hos adams mysiga båthus, vi åkte ring efter båt (vilket var hur kul som helst), vi grillade korv och solade :D


mysungar!


<3


två biffar!


på kvällen blev det taccomys hos jempa eftersom vi redan grillat en gång! Kvällen avslutades med film.

Nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll blir det grillning på vätterstranden med fina tjejer! Puss :)

Nails

Kategori: Allmänt


glömt att visa naglarna ja gjorde inför balen!


och en bild från födelsedagsmorgon! Älskar att fylla år, fick ett par as fina jeanshorts och ett vitt linne från Kaisa av mamma, linnet har ja förmodligen på mig i helgen! Kan visa då :)

PROM!

Kategori: Allmänt



BAALEN var det roligaste jag gjort i hela mitt liv tror jag.. bland det roligaste iallafall! Det roligaste var att gå runt utanför stora hotellet, när alla berömde än, en riktig boost!

Dagen började på mixstudio där jag gjorde håret, sedan var det dags för maken som Julia fixade på Make up store, blev supernöjd verkligen, hon är så bra! hon satte dit små strassstenar (se bild ovan). Jag och Johanna som gjorde sminket samtidigt bytte om på toaletterna på a6 för vi hade bråttom till förfesten som var hos Jempa, ajaaaaj vilka blickar vi fick ;). När vi fått i oss lite champange hos Jempa hämtade limmorna oss och körde oss till balen, livet att åka limmo! Vi hade hur kul som helst och dunkade en massa musik. När vi gått runt och visade upp oss för alla människor var det dags för mingel, middag med en massa galenskaper, saltkråkan och avslutade sedan kvällen med efterfest på Karlssons! En underbar dag/kväll/natt jag aldrig kommer att glömma.

här kommer ett bildregn, har så mycket mer bilder jag vill visa men kan inte lägga upp alla tyvärr;



jag på Make up store, färdigfixad.


byta om på toaletterna ;)


Hanna & jag på jenkas trappa, rosa o blonda oja!


HELA GÄNGET!


världsbääääst!


snyggfansan & jag!



NU KÖR VI HANNA!


LIMMOOOOON LIVET


snögggaste balparet!

julle & jaaag, stört kul var de!


<3


middag! haha irriterad.. oneeeeej! älska näsa!


börjar jag se suddigt redan?


mot SALTKRÅKAN! (håller i mig i kanten-.--)


hoppsansaaaaa jojo dåå


VEM VILL GÅ I ETTAN NU? INGEN INGEN!

Och det fick sluta kvällens bilder, karlssons har ja tyvärr inga bilder ifrån.. undrar varför? haha, nehej nu ska jag snart till jempa för taccomys med klassens bästa! hörs ikväll då ska ni få se vad jag gjort under dagen!

PUSS