mithilda

Fin bild på mig och Angie

Kategori: Allmänt

Hahahaaha, va tvungen!! Hade ingen annan bild på oss tsm, ingen normal iaf så de fick bli denna.. Snart kommer iaf Angelica hit och ska hitta något att ha på sig ikväll.. Tydligen var det klänningtema? De skiter jag i! Jag ska ha kjol haha..

Atlantis

Kategori: Allmänt

Faan va jag svettades på crossen idag! Stod inte ens där länge.. Hmm. Ska hem och köra lite sit ups istället. I eftermiddag ska jag hinna med att se balen sen så är de A6 festen som gäller ikväll woho. Förresten så har det inte hänt ngt, med tanke på de ledsamma inläggen igårkväll. Tyckte bara texten va fin haha!
Later!

Don't come back no more.

Kategori: Allmänt

And who do you think you are? Runnin round leaving scars

Kategori: Allmänt

BILDBOMB BAL

Kategori: Allmänt











bildbomb från balen. JAG SAKNAR SÅ! Var ju och tittade på den innan, blir så avis! Det är ju sandas bal imorgon, åååh vad kul det ska bli att se :)

Handlar...

Kategori: Allmänt

Har precis handlat och nu ska jag och mamma baka inför helgen.. Jag skulle helst vilja gå ut och gå.. Inte tränat idag utan kilade balen med Tess ist! Men får ta det imorgon istället :)
Puss!

Hungrig!

Kategori: Allmänt

Är så hungrig nu! Blir gröt eller något annat nu innan jag vandrar iväg mot Tess för att sedan gå ut o gå runt munken :) hörs senare.

snygg!

Kategori: Allmänt


Fattar inte hur hon lyckas med ALLT verkligen. Angelica Blick passar i allt verkligen. Så snygg!

Cxwork

Kategori: Allmänt

Nuuuså ska jag på cx (styrkepass) med Nattis! Körde kondition på "Atlantis" i morse. Nu blir det på dportlife.. Såhär såg jag ut nyss! Puss.

Sea side

Kategori: Allmänt

Middagen på piren igår var riktigt trevlig! Mamma och Hannes åt skaldjur vilket såg så gott ut medan jag åt lax, mumma!
Måste pallra mig upp ur sängen nu.. Sovit för länge idag, så nu ska jag iväg till gymmet också. Hörs sen!

Kvällens?

Kategori: Allmänt

Vad tycker ni? Ska jag köra på rosa brallor ikväll? Tror det blir dem. Köpte dem nyss på once, riktigt bekväma! Träffade Angelica också, så kul. Saknat henne. Hörs senare :)

flytta blogg?

Kategori: Allmänt

Funderar starkt på att flytta bloggen. Till typ spotlife eller nyheter 24, vad tror ni? har ni några tips? snälla hjälp! haha. Men det måste hända något här alltså. Ska ju förmodligen köpa ny dator också så jag kan blogga från den en massa. Detta är typ första datainlägget på hur länge som helst! menmen. har får ni några kassa mobilbilder på dagens, (bytte dock jeansshorten till ett par andra, för dessa är så tajta blää, får la gå runt i dem blöta så de töjs lite...).




utan smink dock!

pussso

Birthday

Kategori: Allmänt

Dagen börjar bra med blommor på sängen. Dock är jag riktigt seg så försöker ta mig runt munksjön nu! Sen ska jag träffa fannsan. Ha en bra dag!

20

Kategori: Allmänt

Går och lägger mig med ett leende på läpparna. Livet är för kort för att ångra. Gå dig egen väg, ha kul och våga följa ditt hjärta! Imorgon ringer klockan för då ska jag och Fanny powerwalka! mitt är som 20 kommer bli så. sjukt. bra.
PUSS

Just me today

Kategori: Allmänt

Har bbmys med Fanny! Har ätit för mkt idag alltså. Imorgon blire hårdträning!! Puss:)

Waynes

Kategori: Allmänt

Sitter på waynes med fannsan, vi är hundvakt åt sötaste Herman! Livet är bra ibland!

I'm a smart person I just do stupid things.

Kategori: Allmänt

Yesterday with love

Kategori: Allmänt

Plus eighteen

Kategori: Allmänt

Hallåja! Idag kommer bli en bra dag! Hoppas jag. Jag är taggad och jag och mor fixar som bara den.. Jag springer mest runt o städar men ändå.. Haha! Jag ska ha tjejerna på lite förfest och mingel här ikväll nämligen. Fyller ju år på måndag! Kom på att jag inte har några skor som passar till klänningen jag ska ha ikväll så då fick jag springa och fixa det. Tur att scorett ligger typ 200 meter härifrån! Visar bild på skorna när jag hinner så kika in sen vettja.
Såhär ser jag ut när jag bara slänger på mig något ; klänning + boots. Finns inget skönare!

Just nu;

Kategori: Allmänt

Min Babe överraskade mig med att komma in till fiket jag satt till idag. Från Oslo??? Fatta att jag skrev! Inte träffats på föööör länge. Nu kör vi!

All those sunny days.

Kategori: Allmänt

a good day start with a walk

Kategori: Allmänt

Gick upp klockan 6 för att gå ut och gå runt munken med tessan. Värt!
Nu; sängen!

På landet.

Kategori: Allmänt

Sitter och äter grillat hos Hanna! Mysigt.

Lunch med pappa,

Kategori: Allmänt

Kom på att jag ser ut lite som en indian idag...med fläta i håret, boots och klänning.. Inte min mening, men får la rocka indiaana idagdå haha. ska försöka skynda mig till Fanny sen så man hinner sola något! Puss på er.

Svartnattt

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdate! Igårkväll var jag helsvart, lite tråk kanske eftersom det var asbra väder, men men, bara ben iaf! Jag var på spira (terassen) en stund och sedan bar det av till Fanny där brudarna var! Snackade lite och sedan drog jag och Fanny ut en sväng. Riktigt kul faktiskt! Synd bara att det inte hjälpte våra sömnproblem... Haha (lite internt) . Ska luncha med pappa vid 12, ni kan få outfit då!
Ses vi i helgen btw?

Hey there

Kategori: Allmänt

Jag är heeeemmmaaaa! Just nu känns det asbra alltså. Jag vill bara vara ledig ett tag och njuta. Ska plugga upp matten med. Idag har jag och Hanna vart på bryggan och hängt och sedan gick vi ett varv runt munken, riktigt fint faktiskt :) älskar vädret! Nu ska jag fortsätta städa mitt rum. Har ni tur kanske jag bloggar från datorn ikväll ;) hehe puss!

Emotions

Kategori: Allmänt

Beabus och jag nyss, ny blus, och grillpalatset som jag och Fannys pappa käkar på just nu.

Väldigt bra dag! Jag blir lycklig av detta underbara väder! Snart är Fanny klar på jobbet och då ska vi bara förbi hennes lägenhet en snabbis och sen åker vi hem. Hon för en vecka, och jag för sommaren. Kanske längre, framtiden står öppen. Har haft mycket blandade känslor och tankar den sista tiden. Men det känns bra att komma hem, samtidigt som jag kommer sakna Stockholm galet! Fanny,Bea, människorna på jobben, SHOPPINGEN, lägenheten, storstan såsom den underbara naturen här! Men men, man kan alltid go back!
Ha en bra kväll hörni!
Puss

Bråttom bråttom

Kategori: Allmänt

Uppdate:
På väg till gärdet ännu en gång för att köpa lite grejer samt hämta Malins handväska hon glömde i Stockholm, haha virrpanna! Sen måste jag skynda mig tillbaka till stan så jag hinner träffa fannsan innan hon åker och jobbar. Jobbigt liv huh? Haha. Nämen känner mig fortfarande inte helt kry så får bli vila i eftermiddag om jag hinner...
pusso

Jeans+jeans

Kategori: Allmänt

Har aldrig tyckt jag passar i jeansplagg innan men nu kände jag att det var dags att våga! Kör på shorts idag med.. Må det vara soligt!! Haha. Ska träffa Fanny nu och dricka en sista smoothie på favvoblueberry och sedan shoppa upp mina sista pengar på mor till morsdag... BuHu! Haha. Puss!

Normal cheeeey

Kategori: Allmänt

Normalt att vakna nu? Klockan är 05 och jag kan inte somna om! As hungrig dessutom! Vad är det för fel på mig egentligen? Är ingen morgonpigg människa direkt så detta är jättekonstigt.. Aja, får la käka lite gröt och sen sova igen.. Typ. Haha hörs sen, när ni normala är vakna!
Puss.

Nu;

Kategori: Allmänt

BB-tittande!

Sådärja!

Kategori: Allmänt

Amazing weather

Kategori: Allmänt

Vilket underbart väder!! Har inte förstått det förrän nu. Det är riktigt varmt i Stockholm idag, sitter på en uteservering och har käkat sallad precis. Har paus från frissan, nu är håret kallare och ljusare, precis som jag vill ha det. Ska snart tillbaka och fixa lite till :)
Nästa gång ni är i Stockholm, åk ut till gärdet! Vet inte varför men tycker det är sjukt mysigt här.. Så grönt och det ligger ju precis vid hamnen där alla stora båtar ligger. Jätte nära Lidingö och t-centralen också för den delen.. Ska jag verkligen flytta här ifrån?! Haha. Hörs i eftermiddag. <3

Converse and flowers

Kategori: Allmänt

Så här ser jag ut denna tidiga morgon! På väg till frissan ute på mysiga gärdet. Hoppas jag inte snorar ner någon.. Höhö. Tog en bild på håret med nu innan så ni kan jämföra för och efter :) hade håret i en tofs dock men jaja!
Ha en bra måndag, imorgon åker jag hem tjoho! puss

Tonight I sleep alone

Kategori: Allmänt

Tomt utan fannsan ikväll. Kom på att hon kanske inte kommer sova här ngt mer? Sad but true. Fast hon hänger ju med till jönkan på tisdag så då lär vi fortsätta med våra bb-kvällar/sleepovers.

PUSS för att jag har världens bästa vänner :)

Abstinens

Kategori: Allmänt

Har inte gått utanför dörren idag. Usch får abstinens snart!! Och somna lär jag ju inte kunna göra nu eftersom jag sovit hela dagen. Imorgon hoppas jag på ett mirakel som gör att jag blir frisk så jag orkar ta mig till frissan klockan 9! Ska bli så nice att få håret gjort ju. Btw, hur faaaasen kunde Camilla åka ut BB? Fyyyy va trist. Hejade ju på henne ju.. :/
Aja, godnatt på er :)

Balfrisyrer

Kategori: Allmänt

Här har ni några tips på balfrisyrer. Jag tycker det är sjukt snyggt att bara ha håret nersläppt med någon fläta eller enkel uppsättning i. Dock tycker jag också det är riktigt snyggt att ha håret uppsatt i en klassisk knut, eller i en slarvig uppsättning. Vågar man borde man absolut ha håret uppsatt! Man går ju bara balen en gång, nersläppt kan man ha varje dag ju!

20 may, last year.

Kategori: Allmänt

Tittade tillbaka på bloggen vad jag gjorde för exakt ett år sedan, haha sjukt att jag hade lagt upp ett "shortsinlägg" då också, hoho puss!

4 favourite jeans

Kategori: Allmänt

Tänkte visa er mina favorit jeansshorts! Bilderna brukar tyvärr lägga sig i konstig ordning här på bloggappen, men jag ska försöka förklara vart alla kommer ifrån....

- De ljusa, slitna, levisshortsen med uppvikt kant är ifrån Bangkok, sköna och snygga!
-De mörkare levisshortsen kommer från Urban outfitters , NY. De sitter apsnyggt men tyvärr är de skjuuukt tajta, men kunde verkligen inte motstå dem.
-De ljusaste, högsta shortsen är från Butik Kaisa i Jönköping, märket är One teaspoon, älskar dem och märket med!
-De mörka, låga shortsen är från carlings tror jag... Kommer inte ihåg faktiskt. Men de är sköna och passar till det mesta.

Hoppas ni hängde med. Vilket par är er favorit?

This is hard

Kategori: Allmänt

fyfaaaaasen vad detta suger! Känns som jag legat still i en vecka.. Suger riktigt hårt att vara sjuk alltså! Försökte mig på att dammsuga innan men det kändes som att jag skulle dö av ansträngning så jag fick inta sängläge igen.. Har dock vart och handlat käk nyss och unnat mig naturgodis och massa god frukt! Kunde inte hålla mig alltså. Snart kommer Fanny och räddar min kväll! Hon är så bra, vi skulle egentligen festat med hennes kille o hans lag men icke. Förlåt! Haha. Nu måste jag bli frisk!! På måndag ska jag till frissan och jag och fannsan vill hinna med att göra nya skinndivers innan vi åker till Jönet också..
Ha så kul ikväll alla där ute!

Summer is here!!

Kategori: Allmänt

Känner mig riktig hängig idag. Orkar knappt ställa mig upp. Riktigt tråkigt. Jag som ville njuta av Stockholm nu sista helgen. En positiv sak är dock att det ska bli jätte fint väder nästa helg, äntligen!! Det är ju då jag ska ha lite 20års firande med brudarna, så tagga till redan nu!! Längtar. Vill bli frisk nu, usch! Aja, hoppas ni mår bra :)

Bild : Ulrikke Lund som är riktigt snygg och har en cool stil enligt mig.
Bild : Angelica Blick såklart, behöver jag säga något? Snygg snygg snygg!

White

Kategori: Allmänt

Gårkvällens ;

Söndag?

Kategori: Allmänt

Sjukdom och bakfylla är ingen bra kombo. Är superförkyld o febrig så måste vila upp mig nu! har vart hos frisörsalongen "rapunzel of Sweden" Idag med Fanny, det låg jätte off, men på ett mysigt ställe! Kan ni gissa vad jag ska göra där på måndag? Klippa av håret kanske?? Haha nädå, ni får se sen :) igår var jag, Fanny, Bea och Hannah hos Bea och drack vin och hade jätte trevligt! Sedan drack vi ännu mera vin på East, hur nice ställe som helst! Visar outfit från igår senare.. Idag invigde jag min långklänning, skööönt. Nu ska jag däcka, pussen!

Blue as blueberry

Kategori: Allmänt

Dricker världens godaste smoothie som smakar jordnötssmör och jordgubbar! nu blire att hjälpa jullan och Cissi med deras shopping! Hörs sen :)

Fri.

Kategori: Allmänt

Nu är nycklarna inlämnade på båda jobben! Känns konstigt men mest bra! Nu är jag ledig och på tisdag kommer jag hem för gott,(eller i sommar iaf) woho! Fanny åker med då också och stannat veckan ut, hur bra?

Start på dagen...

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Jag startade min dag med att snooza så jag nästan försov mig, leta efter nyckeln till jobbet så jag fick ta en senare buss.. pust, jag hann få i mig två ägg iaf!

Kom just på hur skönt det är att sitta ett tag på bussen eller tåget innan jobbet, då hinner man lixom koppla av. Man får inte vara för trött dock, för då somnar man.. Haha! Hörs efter jobbet, då ska jag och fannsan träna och sen kommer kusin och hennes kompis hit!! Girlsnight! Puss :)

Lunchrast

Kategori: Allmänt

På tio minuter ;)
Kesella, bär, clementin och lite juice i.. Är inte direkt förälskad i kesella så om jag äter det imorgon igen kommer jag antagligen spy.. Haha puss!

Hår,hår,hår....

Kategori: Allmänt

Påväg till jobbet och är fruktansvärt trött på att mitt hår som aldrig växer. Sen är det alldeles för gult för min smak.. Ytligt jag vet.. But time to do some change! På fredag ska jag till rapunzel of sweden för lite genomgång så får vi se vad vi hittar på:) ska självklart aldrig bli brunett igen, det kändes inte som mig.. aja, ha en underbar dag i det soliga vädret, varför jobbar jag inne i ett köpcentrum föööör?
PUSS!

Bb med beabus

Kategori: Allmänt

Bea har precis gått hem så nu tänkte jag nana. Vi fikade på vårt "vanliga" hak, espressohouse inne på Östermalms tunnelbanastation. Mys! Sen åkte vi hit och tjöta och såg bb. Kul att ses, vi ska förmodligen ses på fredag också.

Angående kommentaren om lägenheten så kommer jag ha den till sista juni, det är en studentlägenhet, 1:a, men väldigt fräsch för att vara en studentlghn. Det som även är nice är att den är vääldigt central och jag älskar området. Men du kan ju maila mig om du är intresserad så kan jag kolla med min Hyresvärd, kan vara så att han vill hyra ut den längre :)

Bild: kesella med frukt och bär! (mitt och fannsans nya liv började ju idag...får se hur länge vi håller det!)

Imorgon blir det jobb heeeela dagen verkligen, onsdag med. Så hörs när vi hörs hörni! Puss och godnatt!

Hate being alone

Kategori: Allmänt

Ja det gör jag faktiskt! Fanny har precis gått och jag har typ inte sovit ensam på två veckor.. Så vet inte hur detta ska gå riktigt.. Haha, men nu är det bara två jobbdagar kvar i Stockholm sen så är jag fri igen.. Jag har bestämt mig, och jag har följt mitt hjärta. Jag flyttar hem nästa vecka! Jag längtar så. Vet inte riktigt vad jag ska göra, och trots att jag trivs bra i Stockholm med jobb och lägenheten så känns detta så rätt. Dessutom har jag kvar lägenheten hela juni, så kommer försöka åka hit och hänga med Fanny så ofta jag kan. Hemma har jag matten att ta tag i!
Hörs senare, nu ska jag handla:)

Bild : jag i lördags.
Bild: min och Fannys lunch idag på söder, mycket mysigt ställe!

Puss!

Lördagkväll

Kategori: Allmänt

I bilder :) mkt kul kväll!
Och nej, det var en fejk-tattoo.. Går att köpa på stylebytyra, hur nice som helst!
Nu kommer bästa Fanny och bästa Amanda! Puss.

Nummer tre?

Kategori: Allmänt

On my way,

Kategori: Allmänt

Igen! På väg till tcentralen för att käka (vrålhungrig!!) och åka bussen hem. Längtar tills imon :) PUSS

Can't get it!

Kategori: Allmänt

Alltså vad är det med vädret? Eller är det bara jag som fryser typ hela tiden? Alla bloggare verkar ju ha shorts och sandaler på sig, fattar inte det! Här går jag i tjockhalsduk och kängor... Grön jacka.. Iklädd endast svart...Måste nog bli lite mer vårig! jag jobbar oftast på dagarna då de känns varmt, idag börjar jag 10 iaf, skönt.
Hörs när jag sitter på tåget hem!

Just packing

Kategori: Allmänt

Packade en snabbis innan, börjar bli riktigt grym på dedär, tar fem minuter haha. Sen har jag säckat framför tvn hela kvällen, hade ingen lust att gå ut i det regniga vädret. Imorgon blir en bra dag hoppas jag, för det är fredag, jag jobbar inte så värst länge och sedan går tåget till Jönköping vid halv sex. Så ni får gääärna underhålla mig då :)
Ps. Idag har jag saknat Johanna för mkt. Tur att jag träffar Hanna och tjejerna på lördag! Blir en reunion nästan, ska bli riktigt kul!
Puss o hej!

Mer shopping

Kategori: Allmänt

Silverschampo (köpte balsamet här om dagen), ögonbrynsfärg, hårring x2.

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Vaknade upp väääldigt trött imorse kan jag säga, hopas på att bli pigg snart! Är på väg till jobbet för öppning. Efteråt måste jag hem och packa. Åker ju till jönet efter jobbet på fredag, ska bli så kul!
Hörs i eftermiddag/kväll :)

Två slitna brudar och ett stavfel.

Kategori: Allmänt

Jag är självklart inte skolgalen utan SKOgalen, hoppas ni förstod det. Så himla lätt att skriva fel på mobilen och det värsta är att det inte går att redigera i bloggappen. Hur som helst ska jag och fanny sova nu, det känns som vi är sambos just nu. Tjaffsar om allt och inget, om vem som ska diska, om vi ska ta bussen eller gå den sista biten hem till mig, eller över att jag får panik när Fanny börjar på en mening och sen struntar hon i att säga resten... Haha men det är bara kul, inte så att vi bråkar!! Imorgon jobb mellan 8.30-16 så måste i säng nu! Sent!!
Puss

Shoes

Kategori: Allmänt

Jag är skolgalen!
Röda kilklackar, zara.

Dagens shopping.

Kategori: Allmänt

Yes
Jag och Fanny fick med oss en del hem från stan idag! Sved lite i plånboken men jag är nöjd ;) haha. Det var vi värda! Vi har ju faktiskt sprungit, tvättat, fixat och lagat mat också! Taccos! Mumms. Nu blir det BB, kika in snart då ska ni få se mina snygga skor jag köpte också. Puss!

Run for your life

Kategori: Allmänt

Nu ska vi ut och springa.. Hur ska detta gå?!

Ge mig lördag!

Kategori: Allmänt

Är påväg till gymmet och sedan kommer fanny! Imorgon är vi lediga och då ska vi gå på stan! Woho hur nice?

8 maj 2012

Kategori: Allmänt

Hej mina fina!
Ska sticka till bussen nu för att jobba samma pass som igår, öppning till 16. Den tiden är bäst, förutom att man alltid är så trött på morgonen. Har bloggat dåligt nu det sista och det vet jag, men det är för jag håller på att tänka och fubdera en del. Självklart kommer jag tillbaka snart med bra uppdateringar! Igår var jag och älsksade moster förresten på bio, "The lycky one", SE DEN! Så fin, Zac Efron säger jag bara..... Sen käka vi kinamat på ett jätte gott ställe. Ha en bra tisdag, i helgen ses vi, Då ska vi fira Jennifer i Jönköping, så kul. PUSSS.
Hittade den här gamla snygga bilden på Fannys data som jag har här hemma, hon är mer än bra!

T.G.I Friday's kungsträdgården

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen DÖ-mätt! Kerran är här och bjöd på mat på favvofridays! Älskar det! Har så ont i magen nu dock, dumma dig! Så kul att Kerstin är här, är på bättre humör redan. Imorgon jobbar jag från halv nio till fyra på greendrizzle. Så ska nana nu!
Godnatt :)

Velig

Kategori: Allmänt

Sen när blev jag så velig med precis allt? Vill jag jobba? Plugga? Bo hemma eller i min underbara lägenhet i stockholm? Jag vet ingenting längre. Är rädd för att göra något drastiskt.. Men man ska väl följa sitt hjärta?

Jobbhelg

Kategori: Allmänt

På väg till desigual för att jobba. Nu har fannsan lämnat lägenheten och åkt hem, kommer kännas tomt utan henne ikv! Däremot kommer moster ikväll och ska sova hos mig. Kul! Igår myste jag och Fanny framför film och åt massa blåbär och mörk choklad, ny favvis! Vi tog en promenad och gick förbi massa kliniker (därav bilden) och små affärer. Vi gick också förbi Tyras butik "Style by Tyra" som ligger jätte nära mig! De hade stängt men ska dit nästa vecka igen och kika! Ha en bra söndag! :)

Nothing but me

Kategori: Allmänt

Inget speciellt att blogga om. Känner ingen inspiration till ett skit just nu, ursäkta. Går runt och känner mig sur för magen bara krånglar. Fanny har fått stå ut med mig igår och idag iaf! Vi tittade på BB igårkväll och nu ska vi strax gå ut och gå i ett iskallt Stockholm. Ikväll ska vi mysa framför film! Längtar kan jag säga! Hoppas ni mår bra och kan pigga upp mig!
Pussis.

Ruddammen

Kategori: Allmänt

Måste säga att jag bor på ett himla mysigt område! Det är så lugnt trots att det är en massa studenter som bor här. Det ligger också nära både stan och mitt jobb, vilket annars inte är så smidigt eftersom jag jobbar i Täby. Jag bor i det andra lägenhetshuset som syns på bilden med den runda gula byggnaden.

Nu ska jag jobba. Önska mig (och min mage) lycka till! Puss!

Bra bilder

Kategori: Allmänt

Lite oseriösa bilder på mina underbara vänner och jag bjuder jag på! Efter att ha legat och kollat på glee hela dagen ska jag nu nana, imorgon blir det jobb från 11.30-20.00 nu kör vi!
Puss.

Jag just nu,

Kategori: Allmänt

på väg till möte med folket på desigual :)

Make up

Kategori: Allmänt

Kör oftast på svartsotiga ögon när jag går ut! Igårkväll var jag dock sugen på brun skugga, men hittade ingen så fick bli en brungrå. Tycker ändå jag passar bäst i kalla färger och toner.

Gårkvällens;

Kategori: Allmänt

Hade på mig fannsans snygga byxdress och till det mina älskade kilklackar som jag bodde i förra sommarn. Hade en jätte trevlig kväll med Angelica! Vi började hos mig och tog en runda genom stan, twin, centrum, piren.. Haha helt dött men det var kul ändå! Sovit tre timmar inatt eftersom jag åkte med Hasse till Stockholm nu imorse, så tänkte sova lite nu. Hörs sen!

summertimes

Kategori: Allmänt


(Poolparty hos Ob) Jag och Kristin för nästan ett år sen, sjukt. känns som i går.


Johanna och basseee



glada gänget!


Jag och Jempa i mitt gamla hus på champangefrukosten!

Åååh, min dag (förutom besök hos doktorn, hatar blodprov..) har varit UNDERBAR! UNDERBART väder! Får sommarkänslor direkt, och man glömmer alla gråa dagar som april har bestått av! Snälla gör så att det håller i sig! Har varit med Agelica hela dagen, vi har hängt på uteserveringarna på Espressohouse, jaaa, vi var både på stationen och i city, haha. Hjälpte henne lite granna, mysmys! Sen mötte jag upp Hannsa på MAX för lite ätande, mums! Snart kommer Angelica hit för lite fix och vin, vi ska ut till twin en stund tänkte vi. Passa på when the weather is fine så att säga! Nehe, nu ska jag klä på mig.. Visar outfit bild sen kanske, om ni är snälla! Imorgonbitti klockan 4.00 ska jag upp för att åka till stockholm. kul.... haha, PUSS!

1:a maj

Kategori: Allmänt

Solat hela dagen kan man säga! Ätit massa gotte med Johanna och nu har jag hamnat i hennes säng med magont.. Hon packar. Jag vill gråta! Hon flyttar nu och även om jag bott i Stockholm ett tag så är detta en annan sak. Två olika länder? Vet faktiskt inte hur jag ska klara mig utan henne :) men det blir bra, huvudsaken är att vi alltid kommer att vara vänner! Hannsa hoppas jag på att hinna träffa imorgon också :) puss på er!

Bella

Kategori: Allmänt

Blondinbella är fasen min idol! Hur grymt är det inte att hon står och näckar framför kameran till omslaget till sin egen tidning, och dessutom vägrar retuschering?
Jag hade gjort vad som helst för att få älska mig själv och min kropp så som hon verkar göra. Det är riktigt ballt i mina ögon. Vad tycker ni?

USA

Kategori: Allmänt

Hittade en gammal tisha med USA-tryck hemma i garderoben, hur snygg är inte den då?

Bästis

Kategori: Allmänt

Saknar Johanna så sjukt mkt mer än vad jag själv visste om. Är så glad för att vi hann ses nu innan hon flyttar, men det gör det inte lättare att åka ifrån henne nu dock.. Hade en trevlig kväll, massa folk ute! Sov gott :)