mithilda

Längtar..

Kategori: Allmänt

nu ska ja försöka sova! kommer aldrig gå men försöka kan man ju ;)


BAL

Kategori: Allmänt


världens vackraste!

partyrock is in the house tonight

Kategori: Allmänt



Gårdagens :)










bäääästa tjajorna!

tack så STÖRT mkt för alla gratulationer hörni! (ja fyllde 19 igååår). AS bra dag, och en rolig kväll som började hos mig och slutade på centrum. Har fått en massa fint, kan lägga upp lite när ja hinner.
Imorgon är det bal och jag är världens lyckligaste när ja tänker pååååt!

TAGGAAA!

FIRAAAAA

Kategori: Allmänt

JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD! Hur ska ja nånsin kunna sova nu? om tio minuter fyller jag år och det ska firas. om tre dar går jag balen och det ska firas. om två FUCKING veckor tar jag studenten och det ska FIRAS!!

hår & naglar är nu fixade inför bal, älskar mitt vita hår som Antonio kirrade idag, sjuuukt nöjd! wiwiwieie, bilder kommer säkert upp efter imorgonkväll, då vi ska partaja! Ses vi i vimlet? I HOPE!

ha en sjukt bra kväll så ses vi imorgon brudar! pusspusspussssss




lite flippade bilder only for yooooou!

birds fly high

Kategori: Allmänt


Gårdagens ; byxdress med fåglar

asex fest!

Kategori: Allmänt

Igår var de a6 fest med jobbet och jääääklar vad kul vi hade! Började med att jobba från 13 till 16 för att sedan åka hem till malin och fixa tillsammans med thessan, sedan bar det av till jobbet för lite förfest med de andra där det dracks kaffe baylis.. Sedan drog vi vidare till själva festen som ägde rum vid systembolaget, all in bara!

Förlåt för dålig uppdatering men de händer så sjukt mkt just nu (askul!) vilket gör att bloggen kommer i kläm ;) men slänger in så fort ja har tid! Egentligen hinner jag inte nu eftersom ja e dötrött och lite smått bakfull... Men ska hur som helst hoppa i säng nu för imorgon ska ja orka fixa naglarna på salong (inför balen).. och på kvällen gå på bio..  jobbigt va? fast lite skola ska vi klämma in imellan också, o de sista plugget fixar jag imon!

GODNATT :)


thessan & jag på väg in till jobbet i arbetskläder... nat


på dansgolvet!

work!

Kategori: Allmänt

nu åker jag och jobbaaar! wohoo, idag ska vi bannemej sälja! Kom till espresso house för en islatte vettja!
Pusspuss!

awaaaake

Kategori: Allmänt


Körde på fläta i eftermiddags :)

Dagen har spenderats på stan med mor och sedan var vi på julias teater, duktig är hon kusinen! Åkte till hanna en sväng för mys med tjejerna och nu ska ja strax sova, men först gynning ofc! Förresten, studentskor-CHECK! äntligen e de mesta fixat! så himla kuuuuuuuuuuul med bal, längtar ihjäl mig ju! Hade mitt sista prov idag, på ett jävla bra tag iaf. Matte c provet kan vart de svåraste prov jag gjort! Fatta att jag tar studenten om några veckor? GALET! TAGG!

Imorgon är det jobb som gäller, götttt! Sedan utgång med goa på sliver, vi ses väl?

GODNATT:)

new in!

Kategori: Allmänt





Nu fick ni en massa bilder haha, men här är mina nya shorts från bikbok! har länge letat efter svarta höga jeansshorts, och dessa gråa var ju ett perfekt kap! Tänkte ha dem imorgonkväll och då bär jag dem förmodligen i ett vitt, lite slappare linne! eller med en tajt vit tubtopp...

storstadsvansinne

Kategori: Allmänt


Är det fel att vilja åka bort lite? Stockholm, Oslo, Cypern.. Det händer så mycket kul här hemma nu men ändå så känner jag suget inför storstäder nu! Älskar stockholm såhär på våren, det är alltid så mycket varmare där än här. Mamma & jag brukar alltid åka vid min födelsedag men i år får de blir lite senare istället, i sommar :) Jobbar ju helgen nu, sen är det min födelsedag och sen balen o sen student.. Kommer bli så jäkla bra! Har hittat de mesta nu, det enda som saknas är studentskor!

Förresten så är vårt hus sålt nu! Det är blandade känslor på det men fan va underbart att flytta in till stan,mitt i smeten, till en lägenhet med bästa mamma! LÄNGTAR! 1 juli nu kör vi!


CHECK!

puss & godnatt, hoppas ni mår bra därute!

Saturday night life

Kategori: Allmänt


hannabanana och jag på förfest i lördags!


hade jag på mig en ursöt korsett! Gillar den skarpt :)

Nu ska jag fortsätta att läsa ur gynnings bok, dagen har bestått av matteplugg med mina tjejer! Så kommer väl veckan i stort sett se ut ;) På fredag är de C prov som gäller, hjälp mig.

dirty crime

Kategori: Allmänt




Fick Carolina Gynnings nya bok av underbaraste mamma i helgen, den är så spännande och otäck på samma gång, vill inte sluta läsa!

I can't do this on my own

Kategori: Allmänt


sänder en liten tanke till alla ni fina därute, mina vänner är bäst! Utan er skulle jag aldrig klara mig :)

on the countryside

Kategori: Allmänt

Tillbringat min fredag i mesta del hos hanna på landet! sjukt mysig dag/kväll :)

vi började med att rida hos hanna med klassen, fan va roligt det är! ännu roligare att se OB som sitter på elvis på bilden rida... haha.


Ikväll firade vi tjejer Hanna eftersom hon fyllt år, fastnade såklart hos världens mysigaste kattungar!


Snygg Hanna i långklänning =)

Har haft en hektiskt vecka med en maaaaassa plugg! Nu kan jag iallafall bocka av naturprov, svenskainlämning, filosofiprov, etik&livsfrågor redovisning och hålla i yogalektionen. FAN så gött! Nästa vecka kör vi också med engelska och matte C prov. JAG. MÅSTE. KLARA. MATTEN!!!

imorgon ska ja jobba så nu blir det sängen, wish me luck! Natti.

old me,

Kategori: Allmänt


Provade löshåret inför balen och dog lite! Saknar alla dumma hårförlängningar ibland..

Piren

Kategori: Allmänt


med mamma i måndags! Fan va fort tiden går, de är redan torsdag. Snygg är hon iallafall:)


Jag i kornblått

caaaaaaaaaaaaaaaaab! vill ha vill ha vill ha!

Gladiator

Kategori: Allmänt


Nya från Nilssons

fight fight fight fight fight for this life

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis varit på möte på Espresso House, jag har bestämt mig att jag tänker kämpa sönder för att bli bra på detta! Klarar jag detta så kan jag vara sjukt stolt sen. Nu tänkte jag sätta mig och plugga eftersom denna vecka är ett helvette i skolan! Självklart lägger alla lärare allt de sista veckorna, men ger vi upp? NEJ!


jag innan idag, hann ligga lite och njuta utav det underbara vädret!

Godnatt på er, nu taggar vi livets utmaningar! Puss.

Today's

Kategori: Allmänt





Ljusblå jeans och prickig topp från Monki, har på mig de nya gladdarna också, visar bättre bild sen!

How sweet?

Kategori: Allmänt


godnatt från en mosig kisse

SOMMAR

Kategori: Allmänt

Idag var det sommar och jag älskar det! Hoppas det håller i sig imorgon och hela veckan! Eller varför inte föralltid?



Lindis och jag igår hos fannsan, vi firade henne med lite förfest och sedan blev det utgång! En bra kväll :)

Nu ska ja i säng! pussss & godnatt.

STUDENT 2011!!

Kategori: Allmänt

TAGG! Studentklänning beställd! hoppas det blir bra nu :D
Hinner inte visa bilderna ikv, men visar imon! Tränade precis på Atlantis med johanna förresten, göööött!

Natti



Liseberg i sommras! vill dit i sommar igen och åka den nya karusellen, fy va läskig!

Just another thursday

Kategori: Allmänt


ååååååååååh vart tog värmen och solen vägen? vill sola och bli brun till balen :D

Igår vad jag, johanna och hanna på twin, hon fyllde år igår så vi firade henne den goa människan! Är så glad för att jag lärt känna dig Hanna. Du är braaaaa! Åt en riktigt god hamburgare, brukar alltid ta pasta annars men icke. Visar lite bilder från igår senare, håll utkik!

puss såläne, nu ska ja se bb!

fryser i maj

Kategori: Allmänt

ÅH vad kallt det är! Fryser som bara den. Blir man inte trött? ehm jooo. förra veckan var ju vädret prima! Aja, det vänder förhoppningsvis lika fort igen. Har varit hos Hanna med Johanna precis och vi myste till det lite, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Börjar redan 8 imorgon, suck.

Hoppas ni mår bra :)


Bild från i vintras på hanna & mig, hade ett mysigt jullov!

Godnatt på er!

så genomskinlig grå, vore jag utan dina andetag

Kategori: Allmänt

och nej! jag pratar inte om en kille. Killar kommer och går men vännerna kommer alltid att finnas där! Iallafall mina. Jag är så sjukt glad att jag har er, för utan er är jag ingenting! Jag tycker alla borde tänka lite mer på hur viktiga deras vänner är istället för att bara fokusera på pojkvänner hit och dit. Jag förstår att om man älskar en kille så känns det som det betyder allt! Han är hela din värld. Just nu känner jag inte så för en kille, har aldrig gjort det heller, men när jag väl gör det, för det kommer jag att göra någon gång, då ska jag aldrig glömma mina vänner som är underbarast i hela världen!








Har precis jobbat och är stolt över migsjälv! Imorgon blir det mattestuga, träning, mattelektion och sedan stan med bästa flickorna! Pusspusspuss.


Espresso house

Kategori: Allmänt

Till elinis och ni andra som undrar så är det Espresso house på a6 som jag provjobbat på. Jag kommer att fortsätta jobba där på helger oså. Förhoppningsvis går det bra så det blir jobb i sommar också :) Men det vet man aldrig! Hur som helst är jag hemma och trött som... eller jag är inte ens trött längre, haha. Men måste komma isäng i tid ikväll iaf. Jobbar imorgon också och sen blir det plugg hela veckan, glamoröst mitt liv är förtillfället...




här är resultatet på håret förresten. Bort med utväxten oså lite lockar på det! Antonio är bäst :)

forget your problems, tomorrow will be new

Kategori: Allmänt



Nu sticker jag iväg och jobbar! Wish me luck! Puss