mithilda

Thank you for making me stronger

Kategori: Allmänt



Valborg?

Kategori: Allmänt

hejhejhej!
Nu tänker ni väl såhär: vem fan är inne på och bloggar klockan 22.32 på valborgsmässoafton? Well, det undrar jag också. Men jag är! Eftersom jag precis slutat jobba och ska provjobba imorgon också så känns det ingen idé att dra ut. Dessutom ska de bli så jäkla skönt att få slänga sig i sängen o sova ut. Är rätt nervös inför imorgon eftersom de va rätt stressigt sist men det ska gå. fan, de ska de!



En trevlig hälsning från snälla thilda :) Festa sönder där ute och dansa åt mig.
PÖSS

there's a fire starting in my heart

Kategori: Allmänt


Imorgon ska jag till Antonio och fixa utväxten innan jobbet =) Ska bli kul att få snacka lite skit med han igen, hehe ;) Nu ska jag strax gå och lägga mig. Hoppas ni haft en mysig kväll.

Adele med låten ovan (rolling in the deep) är sjukt bra, älskar när den kommer ute! Lyssna lyssna!

Friday it is

Kategori: Allmänt



Jag på väg hem från skolan nyss. Iklädd grönt, grönt och.. vad äre för färg egentligen?


Jag igår innan jobbet, SOLA ÄR LIVET! tänkte görat nu men det är ju så molnigt!

Så istället åker jag och Lindis till stan snart och shoppar lite, ikväll ska vi till nattis o mysa sönder! Jobbar imorgon och på söndag! Ha en härlig kväll alla :)

Torsdag med underbara människor!

Kategori: Allmänt


Johanna den snabba kvinnan!


vart är vi?


vi som har koll på läget..

Vandringen va mysigt men jobbigt med alla uppförsbackar! Självklart gick vi hjärndöda vilse ocksåå.. hur man nu lyckas. Som pricken över iet kom vi efter en halvtimma på att vi inte hade gått så himla vilse utan man kom fram om man bara gick ner för backen.. haha vilket skönt gäng!




Efter att jag provjobbat på ett café på eftermiddagen/kvällen så var de dags för studentfest! Hur kul som helst var det, vi förfestade på vätterstranden och stank eld hela kvällen, livet!

Hur var er torsdag? hoppas den va lika bra som min!

Walking in kaxholmen

Kategori: Allmänt

Igår hängde jag med Johan hela eftermiddagen och nu ska jag snart iväg på vandring med skolan... minst två mil ska vi avklara! Ikväll ska jag också göra en grej som är lite hemlig ;) kan ni gissa vad? Efter det så blir det studentfest på Karlssons! En spännande men rolig dag. Pussss på er!

Dukat

Kategori: Allmänt


Gårdagens klädsen ; Topp & shorts från HM, vita converse.

Carpe Diem

Kategori: Allmänt

Det är så mycket som händer just nu! Livet kan förändras på en sekund!
Jag och mamma ska flytta till en lägenhet i stan i sommar, det ska bli otroligt roligt! Den är jätte fin! Jag har precis jobbat nu och det blir en massa jobb i veckan/helgen. Därför hinner jag inte blogga så mycket, förlåt för det! Men kika in ändå, det kommer komma inlägg lite här o där ändå :)



Jag i lördags ; iförd jeans från bikbok och korsett från HM i Oslo. Vad tycker ni? Jag älskar linnet/korsetten!


Mina fina ungar! tack för att ni finns.


La märke nu till deras fina väggtext nu, sån ska jag ha i lägenheten!


SOMMARKÄNSLA!

Nu ska jag dammsuga och sen sova! fan va skönt. Måste upp tidigt imorgon trots att ja börjar halv 1, buhuu!

Puss&Godnatt!

BÄST!

Kategori: Allmänt


Ni är världsbäst!

Långfredag + godis = sant!

Kategori: Allmänt

LÅNGFREDAG! Jag och johanna har precit hittat våra ägg och trycker i oss massa godis! Värt! Nu ska jag till pappsen för lite lunch och solning. Imorgon ska jag till göteborg och sedan blir det utgång på Sliver, kommer bli en underbaaaar dag! Hörs senare. Ha en jätte bra daaag! Pussss



Jag och johanna just nu...



MASSA GOTT! Pusssss

Pipes of Scottland

Kategori: Allmänt

Hallådär!

Idag har varit en slappdag, sooolat hela dagen med tjejerna! Det är verkligen livet. Så borde man ha det när man har det som sämst.... haha! Har precis varit och köpt godis till Johanna, vi ska gömma påskägg ikväll och leta efter dem imorgonbitti :D


Så här ser mina dagar ut just nu, LIFE!



Gårkvällen var otippad och asgo! Vi satt på pipes först och drack öööl! Sedan drog vi till centan med goa människor. Jag och fannsan dundrade in här hemma vid halv sju imorse. Lagom tills mor skulle gå upp till jobbet, haha!

Hörs imorgon, då är det långfredag! Då ska jag till far och äta gott, laga påsklunch och äta godis! Mums!
PUSS

Do not come to me if you are insicure

Kategori: Allmänt



Utgång på ingång!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu säger jag godnatt!


Bild på johanna & mig på restaurang i söndagskväll! Åh vad mysigt det vart :)

Bildregn

Kategori: Allmänt



ÄLSKAR DENNA BILDEN! LYCKA!











Detta få räcka for now. Hade som sagt en underbar helg och vill tillbaka redan nu! Det var kul att träffa elinis och umgås med tjejerna hela helgen. Men det bästa var lördagen, sensation white! Det är ett minne för livet! Det ska jag verkligen göra om, vill till Amsterdam i sommar men biljetterna tog tydligen slut på två h!!

När jag sa att Oslo var skitigt menade jag att vissa områden var läskiga och lägenheterna var slitna. Och så var det grafitti överallt! Men inne i lägenhterna var det jätte mysigt och det fanns fina hus också! Så det possitiva vägde ju ändå över ;) ( För den som undrade).

Ha det så bra, hoppas på bra väder imorgon ocksååå! Puss!

Back in swe

Kategori: Allmänt

Hemma i Sverige igen...... skönt men fy så tråkigt! Oslo är en stad i sig. Hade förväntat mig en mycket större stad men jag kom till en rätt liten och skitig stad, ändå skulle jag lätt vilja bo där! Alla är verkligen där av samma orsak, jobb! Ska dit efter skolan och jobba, läääääätt!


Jag och underbara fanny på en underbar, UNDEBART JÄVLA ROLIG dag/kväll/natt! Sensation white, sjukt mäktigt!

Lägger upp massa bilder ikväll, nu ska jag till Johanna och träffa hannsababe. puss!

OSLO

Kategori: Allmänt





Sitter i Elinas mysiga lägenhet nu och chillar sönder! Har varit på stan hela dagen och shoppat lite granna oja. Ikväll blir det lite förfest och utgång, och TAGG på morgondagen! Hörs seen!

PUSS

OSLO!

Kategori: Allmänt

Skämms på mig o min dåliga uppdatering! det är sååå mycket nu som händer, men ja gillar ju det! Speciellt nu när vi ska åka till OSLO om en timma. Ska ju på sensation white på lördag! Ska åka till fannsan nu och hämta lite grejer till elina hos hennes mor så måste rusa nu. Ha en jätte bra helg här hemma så hörs vi när ja kommer på måndag! Lovar attt bli bättre på uppdatera, det är ju lov sen! WOHO! Livet känns ljust nu och det gillar vi. TAGGGGGGG!


galen tjej detdär..

Happy

Kategori: Allmänt



Igår var en dag av lycka! var så taggad på livet att det var sjukt! Berodde nog en stor del på vädret, det var ju underbart! Jag, hanna och johanna solade hos mig hela eftermiddagen. Sedan blev det Bodypump på Atlantis, sjukt skönt pass och sedan sov jojo här.  Idag har vi varit duktiga och sprungit runt munksjön i det fina vädret innan mattelektionen började :)


En lurig jag igår på gymmet! 

Ska till stan om ett tag och fixa inför Norge, har jag sagt att vi ska till OSLO på torsdagkväll? Vi ska på sensation white på lördag, sen blir det shopping och umgås med goa människor. Vi ska bo hos elinis, ska bli skoooooj!

Ha en go tisdag hörni! pusssssss



SOL

Kategori: Allmänt

YES! Vaknar upp till ännu en dag av sol och ljus. ÄLSKAR DET! Igår såg jag fasen tussilago när jag var ute och gick med Hannes. Livet? ojaaa! Snart kommer johanna hit för vi ska plugga i massor. Blir nog lite solning i det fina vädret också ;)




Dagens frukost ; Smoothie!

Ut & Sola nu people

The sun is gonna keep on shining

Kategori: Allmänt



Jag och fisan utanför skolan i fredags!

Idag har vädret varit så sjukt fantastiskt! Har varit ute nästan hela dagen, solat, gått på stan och promenad med bror. Nu ikväll grillade vi också, sommarkänsla på det! Längtar så mycket till maj, det händer alltid så mycket roligt då! Hoppas på att vädret blir lika underbart imorgon som idag. Då ska jag plugga, men ändå ;)

Puss på er!

Ringar

Kategori: Allmänt


Fick två stört snygga ringar av Linda från spanien. Tack tack tack!

svart på vitt

Kategori: Allmänt

Dagens enkla;





 

Linne från Monki, snygg rygg!

Grattis på födelsedagen världens bästa

Kategori: Allmänt

MAMMA!


Den finaste människa som vandrat på denna jord!


Grattis till finaste moster också såklart!


Korallgult

Kategori: Allmänt



Idag vandrade jag runt i jeans med hål på knäna och en korallröd tröja från HM. Kängor, gult nagellack och blå ring på det. Nu kör vi på färger till våren! Som en omväxling mot det svarta!

Nu ska jag plugga och sen träna bodypump med johanna. Senare ska vi fira mamma för hon fyller ju år idag :) Pusss!

Jobba jobba joobba

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från jobbet, fyfan va skönt! Nu ligger jag nerslängd i soffan och ser BB. Var på asex med jempa innan och köpte lite saker till min älskade mor som fyller år imorgon! Visar dagens imorgon, är så trött nu! Kika in vettja!


jag och banana i fredags innan Etiken :)

Godnatt!

Never let me go

Kategori: Allmänt

Work to do

Kategori: Allmänt


 
Nu åker jag och jobbar! Ska bara till a6 en sväng och byta en tröja. Hörs imorgooon hörni! ses ute?

Puss

Mucho gusto

Kategori: Allmänt


Du är bra min fina flicka! (bild innan centrum igår)


Hanna i go kvalitéee


En sliten jag igår kväll klockan 3... haha.
Blev tillslut johannas svarta fina linne och gråaktiga jeans till det. Har nog aldrig haft jeans ute innan, men det var gött! Köpte nya skor igår ocksåå, får visa bild sen, älskar dem!

Är sjukt hes idag och är seeg som fan, men det är värt varenda sekund! Hade hur kul som helst igår, längesen de va så roligt folk på centrum. Jag var dessutom nykter, pluspoäng till mig. Så skönt att kunna ta bilen hem och vakna upp utan den dumma bakfyllan. Jobbar idag från 15 till 22 på Kaffé Paus, efter det blir det att åka hem och fixa iordning sig inför ytterligare än utekväll. Är jätte taggad, hoppas det blir lika kul som igår!

Ha en bra lördaaaaaag! Gå på a6 eller något befriande, för vädret suger ;) Puss.


ursäkta min franska

Kategori: Allmänt

ursäkta min franska

Piké

Kategori: Allmänt




Pikétröjor är inte mitt favvoplagg, men hittade detta snygga linnet med krage på Gina igår. Snyggt till shorts och brunbrända ben i sommar! Finns i massa olika färger för bara 149 kronor, passa på vettja!

what to wear

Kategori: Allmänt

Vad ska man ha på sig ikväll då? Kan vara varje helgs ilandsproblem.. skämt åsido;) men lite så är det nog för alla flickor där ute! Vi ska alltså ut ikväll, men det blir lungnt för min del eftersom jag jobbar imorgon. Men det blir nog bra ändå. Vad ska ni göra?




Hanna åkte precis härifrån, det blir nog en trip till a6 med mig själv för att försöka finna något. Var förresten på ginas tjejkväll igår och köpte lite grejer, kan visa er det imorgon!

Ha en bra kväll nu hörni! Pusspuss