mithilda

Actually yellow

Kategori: Allmänt

Suck.suck... Var tvungen att följa med mamma hem till Jönköping.. Så nu sitter vi i bilen. Ska till doktorn och ta massa prover för magen förhoppningsvis. Eftersom jag inte är skriven i älskade Stockholm så fick det bli såhär. Riktigt tråkigt eftersom jag och fanny skulle ut ikväll! Aja, får iaf träffa Johanna innan hon åker till Oslo. Alltid något positivt....
Har förresten på mig en ny gul tröja från bikbok, är helt kär i gult för tillfället!
Ha en bra Valborg!

Mat-inlägg

Kategori: Allmänt

Naturgodis får sammanfatta min helg. Nu är jag förresten jäkligt trött på min mage som strular och gör ont så fort jag äter så ska ringa doktorn imon! Jag och mor ska även hitta på något innan hon åker hem och sen ska jag hem o och vänta in fannsan för utgång! Ingen aning om vart vi ska verkligen men äsch det löser sig :)
Godnatt!

Black lack

Kategori: Allmänt

Jag älskar svart nagellack! Kanske eftersom jag aldrig får ha det.. På Greendrizzle får jag inte ha något nagellack alls och på Desigual får jag bara ha ljust lack egentligen.. Men igår kunde jag inte låta bli!

Söndag.

Kategori: Allmänt

Godmorgon bönor!
Har lämnat mamma för ett tag för att åka och jobba i några timmar på desigual. Såg ni min nya "jobbtröja" jag hade på mig igår? Vi måste ju ha på oss kläder från desigual när vi jobbar där. Mamma fixade frulle till oss i morse, sån lyx! I eftermiddag ska jag träna om jag orkar och sedan hittar väl jag och mamma på något. Får jag välja så blir det tacos framför BBlive, hehehe puss på er!

O'learys

Kategori: Allmänt

Nu ska vi käka! Blev o'learys på tegnergatan. :)

Mum is here!

Kategori: Allmänt

Mamma är här och det är lovely! Har jobbat och käkat och nu ska vi hem och handla. Får se vad vi hittar på ikväll för mys! Naturgodis? Mitt nya farliga beroende, haha puss.

Värk

Kategori: Allmänt

Min kropp värker. Träningsvärk plus trötthet. Soffan har aldrig varit skönare! Nu ska jag nana, hörs imorgon :)

Vår!

Kategori: Allmänt

Åååh solen är här! Studenterna är framme! Snälla låt det fortsätta :) ska åka till lidingö nu och mysa med theis nu! O tvätta....

Tidig!

Kategori: Allmänt

Är på jobbet en halvtimma innan jag börjar.. Det kunde ju va okej men eftersom jag inte har nyckel än och inte kan komma in förrän den andra kommer så är det inte okej;) haha. Tur att jag kan komma in i centrumet iallafall!

Igår var en rolig eftermiddag med fannsan, tränade bodypump till träningsvärk imorse, och efteråt gick vi på löpbandet. Som om inte det var nog sprang Fanny sista vägen hem, jag fick rida på hennes rygg.... Haha! Sen blev det kvällsmat och bb-mys! Såg ni skönhetsbubblan förresten?

Efter jobbet idag ska jag bara hem o hämta all tvätt, sen ska jag till Lidingö och tvätta och käka tacos med goaste familjen jag bodde hos innan! Två flugor i en smäll. Imorgonbitti kommer mammsen och då ska vi åka till Täby, (jag jobbar på desigual i helgen) Sen ska vi umgås hela dagen! Längtar. Ni får ha en jätte bra helg om jag inte hinner uppdatera så mkt!

Puss.

Told ya

Kategori: Allmänt

Imorse när jag åkte förbi jobbet så läste jag på min blogg vad jag gjorde ett år tillbaka. Hade helt glömt bort detta inlägg! Skrev att jag ville till oslo eller Stockholm, och här är jag. Så jävla bra! Nu ska jag vara stolt över mig skälv resten av dan punkt. Precis slutat jobba, Fanny och jag ska ses hemma hos mig o käka och sen gå på bodypump ikväll. Hörs :)

Grey and a bit boring

Kategori: Allmänt

Så tråkigt grått väder idag, egentligen brukar det inte göra mig så mkt när jag jobbar (jobbar i ett köpcenter, större än A6). Men idag vaknade jag hur trött som helst efter ännu en ganska sömnlös natt med mest konstiga drömmar! Hatar sådana nätter. Hoppas det blir bättre till helgen. Nu ska jag iaf vara glad på jobbet och dricka islatte det första jag gör! Ikväll ska jag och Fanny på bodypump, ska bli härligt. Puss till er. (bilder från NY)

Angeeeelica

Kategori: Allmänt

Snackade precis med Angelica i telefon, för längesen sist! Hoppas hon kan komma upp till min födelsedag, om en månad ungefär, tänkte slänga ihop en riktigt skön förfest då! Och självfallet utgång på det! I helgen kommer mamma hit förresten wiho. Är så glad för det! Man tar verkligen inte saker för givet längre. Nu ska jag träna! Hörs :)

Kock...

Kategori: Allmänt

Jaa! Jag kan faktiskt laga mat.. (övertalar mig själv). Fick bli lax, potatis och wookgrönsaker. Crèmefreish och sweetchilisås till det. Det är supergott att blanda! Funkar till det mesta och så är det smidigt. Om en stund ska jag åka ner till sportlife och köra Zuuumba! Ska bli så kul! Sjukt längesen var det. Jobbet gick bra idag och imorgon jobbar jag igen. Om man vill se kändisar så är det fasen i Täby man ska va!!? Såg blogghanna idag, som var med i bb, hahahha.. Puss på er!

Work Work Work

Kategori: Allmänt

Påväg hem! Äntligen! Tänker satsa på att kuta till bussen efter roslagsbanan och hoppas att jag hinner på en minut! Kommer aldrig gå:/ haha, kommer få vänta hur länge som helst :( vill bara lägga mig så jag är pigg imorgon då jag jobbar på eh/greendrizzle. Men tänker ge gärnet imorgon ändå, löning och allt! Hittade en vimmelbild från i torsdags.. Haha den bjuder jag på trots en misslyckad kväll ;) ha en bra natt!

Redbull

Kategori: Allmänt

Dehär är INTE min dag! Först magen och nu detta! Roslagsbanan går helt konstiga tider och nu har den strömavbrott vad är detta? Kommer inte komma i tid till jobbet iaf och jag hatar att komma för sent! Hoppas det går bättre ikväll och imon...

Somriga bilder

Kategori: Allmänt

Här får ni två bilder från i somras, i hopp om värme snarast! Är på väg till mitt andra jobbpass idag, börjar 19, vi ska inventera.. Är rätt trött och magen har gjort riktigt ont idag men hoppas på att den blir bättre :) hörs imorgon.. Eller ikväll?

Sol!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!! Idag är det sol i Stockholm, hoppas verkligen att de håller i sig även om jag jobbar inne hela veckan. Nu ska jag åka och jobba, wish me luck!

Måndagkväll

Kategori: Allmänt

Bea va här en sväng nyss och vi tjabbade oavbrutet hela tiden som vanligt... Alltid lika kul! :) är lite smått nervös över imorgon, men det är jag alltid så de får bli att ignorera. Godnatt!

Täby och greendrizzel

Kategori: Allmänt

Fannsan och jag har ätit bästa salladen någonsin! Greendrizzel/eh Och vet ni? Jag ska jobba här hela veckan. Lite nervöst men kul! Puss

12.00

Kategori: Allmänt

Åh får ångest när jag vaknar såhär sent! Fanny ligger bredvid och klockan är 12 haha! Iofs är det ganska bra nu, för börjar 19 imorgon på jobbet med inventering.. haha! Ska ner och träna nu snart. Pusss

Kvällens

Kategori: Allmänt

Let's do Bb-live

Kategori: Allmänt

Yes strax ska jag ta mig till Rågsved? Hmm... där Fanny och dem hämtar mig sen blir det bigbrotherlive! Ska bli kul;) fick jobba över så har bråttom hem o byta om! Pusss.

Bulle 2

Kategori: Allmänt

De värsta med bulle i håret är att man måste ha det varje dag tills man duschar igen.. Iaf jag.. håret står lixom åt alla möjliga håll och inget hjälper, Haha. På väg mot jobbet nu, ikv ska jag och Fanny på bblive! Hörs då!

Er hjälp!

Kategori: Allmänt

Nu behöver jag mer läsare om jag ska fortsätta blogga så mycket! Så nu får ni tipsa alla ni bara kan ifall ni vill att jag ska fortsätta!! Puss och godnatt! Har förresten haft en riktigt trevlig kväll. Tack pappa och milla mm. :)

Lördag och teater

Kategori: Allmänt

Med bulle i håret och med en hals utan skinndiver (tappade den i torsdags..snyft..)åker jag till lidingö för att sedan gå på teater.

Fix

Kategori: Allmänt

Kolla va fint vi fixat i lägenheten! Lite ljus, smycken och skor kan göra mycket:) och tavlor såklart! Millis har hjälpt mig hemma så nu har jag mat och toapapper med, hur bra? Haha. Nu ska jag strax hoppa i träningskläder och sticka ner till gymmet. Vi ska ut och äta ikväll och sen ska vi till Oscarsteatern! Ska bli riktigt kul faktiskt. Puss på er!

Stockholm

Kategori: Allmänt

Saknar hermangos och alla hemma redan! Skärpning nu thildis. Myser på Lidingö framför let's dance iaf, kul att pappa och de är här. Ha en bra kväll!

På väg

Kategori: Allmänt

Ständigt på väg någonstans nu för tiden. Först har jag ångest över att jag ska lämna mitt kära hem för att åka till Stockholm igen men nu vill jag bara komma hem till min tysta lägenhet. Själv. Sova! Haha. Åker upp med pappsen och Millis och ska umgås hela dagen imon med dem, ska bli mys!

Angående tattueringen igår så fyllde jag bara i, ingen ny, no worries.

Hörs lite senare:)

Utgång!

Kategori: Allmänt

Caj igår. Död idag. Nästan då...

Tattoo art

Kategori: Allmänt

Precis varit hos tattueraren! kan ni gissa vad jag gjort?;)

love

Kategori: Allmänt


ikväll ska jag ut med finaste! ska bli mycket kul.
Puss.

En dagens?

Kategori: Allmänt

Haha nja, ska ju inte köra på mjukisbyxorna direkt men hemma är det sjukt skönt! Känns som jag är barnvakt åt två små bebisar. Passar Herman o Selma, de är helt galna när man släpper ihop dem, iallafall Herman. Senare ska jag fylla i min tattuering lite, hjälp! Hörs sen:)

..

Kategori: Allmänt

Glömt att visa håret, slingade det igårkväll :) så här är det. I min gröna blus. Godnatt!

Shopping från New York City.

Kategori: Allmänt


Äntligen köpte jag mina älskade röda Dr.Martens, Dr.Martens, NYC 


Röda converse, kommer inte ihåg namnet på affären.. NYC.


två blusar, Foreverer 21, NYC


Rosa baströja, zara. Gråvit tröja, Brandy Melville. NYC


vitt linne med öppen rygg, Zara. Gråvit topp från Brandy Melville. NYC


Gråsvarta shorts från HM. Levisshorts, Urban outfitters. NYC


Svarta jeans (som jag klippte hål i), grå mjukisbralla, Forever 21, NYC


blå klänning, Zara. NYC. ÄLSKAR!


söt sommarklänning, forever 21, NYC


keps,väska, diadem, trosor, örhängen, HM, brandy melville, forever 21, NYC



bh, trosor, bodylotion+spray, victoria's Secret, NYC

Ni ser att jag markerat vissa affärer, och det är för att dem var bäst! Åker ni till NY så måste ni gå till Brandy Melville som ligger på SoHo. Den affären finns bara där och en finns även i Sankta Monica (fick jag höra av Fanny). Älskar iaf inredningen i butiken, köpte massa galgar där ifrån, de var så fina! Ni kan se en av dem där klänningarna hänger på. Självklart hade de fina kläder också, det är ju det viktigaste i en KLÄDbutik. haha. Men stilen var typ massa one-size-tröjor, vita virkade koftor,som sitter lite löst men så snyggt, jeansjackor, kors och USA tryck, millitär-grönt, små toppar, mm. Sån stil man vill ha! eller iallafall jag :)
Sen ser ni att jag markerade Victoria's Secret också, behöver jag ens säga varför? haha. Nej men man har ju hört så mycket om det, har bara shoppat där en gång innan på flygplatsen i Bangkok, men detta var något helt annat. Så fort man kom in hälsade dem en välkommen (väldigt vanligt i NY men ändå) och de tog mått på en och hjälpte en med storlekarna, så det var kul. BHarna är amazing. Så sköna! Så nu ska jag äntligen börja använda BH, haha.

Shoppade lite mer som bastshirtar, smycken oså, och min JEANSJACKA har jag ju glömt visa, men detta var ändå en del ;). Måste sticka iväg med mamma nu. Men vi hörs sen! puss.

kommentarsvar

Kategori: Allmänt

Fick en kommentar från någon som undrade vart jag köpte mina Jeffery Campbell, Lita. och självklart får du svar på det :) Vet inte vilka av dem du menar men de nyaste, de med stjärnor på, köpte jag i helgen när jag var i New York i en affär som heter David Z . Det med nitar, Lita spike, köpte jag i Bangkok i ett stort köpcenter. Tyvärr är de lite svåra att på tag på ju, men man får helt enkelt beställa om man inte ska någonstans. Nelly eller henrykole är bäst tycker jag!

Mina två favvo

Från David Z i NY.

Mina & Johannas som vi köpte o Bangkok. Johanna har ännu fler än jag, ÄLSKAR de vita sommarskorna hon köpte där, de längst till höger. Mycket fina!

Hoppas du fick svar på frågan, strax kommer ett inlägg om min shopping i NY så håll utkik hörni!!
puss.

Jönköping

Kategori: Allmänt

Hallå där!
Förlåt för dålig uppdatering men det blir ofta så när jag kommer hem! Man vill ju hinna med allt:) träffade iaf mina favoriter igår och det var det viktigaste! Ni betyder allt:). Idag väckte Johanna mig halv nio o drog med mig till gymmet! Tack för det. Gissa om jag va trött.. Sen har jag umgåtts med Herman halva dagen (Hannes hund). Så mysig är han! Vi var förbi Johan en sväng med hunden och tror även att han tyckte om han;) nä nu tänkte jag sova vidare är så trött hela tiden! Men imorgon ska jag va uppe hela dagen o kvällen så jag vänder tillbaka på detta :) hörs då!

Pale

Kategori: Allmänt

Hallå! Idag bloggar jag på svensk mark! Stockholm. Skönt men kallt! Vi ska snart flyga vidare till Jönköping och det känns att klockan är typ 3 på natten våran tid (USA). Är sjukt trött och mår illa så är blek som ett spöke! Får bli sängen bums när jag kommer hem. Hörs senare!:)

Osminkat

Kategori: Allmänt

Idag är vi slut. Så det blir middag och vin. Om jag slipper visa leg.. Hehe.. Puss

Day 5

Kategori: Allmänt

Last dancing day! I can't believe that we're going home tomorrow! Today is a very hot day and I LOVE IT. Please, be sunny in Sweden, pleeeeaaaaase...

NY tips;

Kategori: Allmänt

PINK BERRY!
Yoghurtglass med massa topping.

Times square..

Kategori: Allmänt

Times square på kvällen. Fantastiskt säger jag bara!

En dagens

Kategori: Allmänt

Jeansjacka, Zara
Tshirt, HM
Jeans, Forever 21
Kängor, Någonstans i Köpenhamn
Väska, Melville brandy nånting??

Den affären där jag köpte väskan är iaf mysigaste butiken! Jätte snygga kläder och grejer verkligen (köpte galgarna för de va så sjukt söta) Hur som helst så är det mesta nytt :)

Mycket på lite tid

Kategori: Allmänt

Vi har hunnit med så mkt idag och jag är helt slut. Gick som sagt upp sju och kom hem nyss, klockan 22, och vi har gått över 12 h.. Haha hur sjukt? Empire, brooklynbridge, ground zero, en tjur.... Haha och sedan mötte jag upp Fanny för shopping! Har Saknar henne! Tyvärr åker hon imon:/ men vet ni? Jag har köpt ett par jeffery lita! Tredje paret jag äger nu. Har hittat ett par till snygga men får se om jag håller mig. Puss på livet.

Times square.

Kategori: Allmänt

Klockan är 7 är och vi ska snart hoppa upp o käka! Ingen sovmorgon här inte;)

NY city

Kategori: Allmänt

Idag har vi shoppat på soho! Verkligen bästa shoppinggatan!! Igårkväll åkte vi till victorias secret det första vi gjorde, Galet. Måste tillbaka dit. Imon ska vi dock köra en sightseeing dag. Blä! Haha nämen de blir mysigt det med, men vill shoppa!! Haha. Inte hittat varken dr.martens eller jeffery, but I will! Nä nu ska vi ut o käka. Ha det asbra! Pussis

Lyfter

Kategori: Allmänt

Snart! Ha de bra i detta sura väder! Hihi.

Just saying

Kategori: Allmänt

Godnatt! Nu jäklar ska jag shoppa! Puss på er, kommer förmodligen inte kunna blogga varje dag men ska försöka fixa nåt inlägg då o då så håll utkik kära ni! Ha det bra, pussss igen.

Stört!

Kategori: Allmänt

Har precis duschat och fixat klart allt :) gick tillbaka till min blogg och detta är nästan exakt ett år sen!! Va? 18 grader?! Jaa inte konstigt att man va lycklig sista terminen av trean när vädret var SÅ fint! Snälla säg att de är bra väder i NY och när jag kommer hem så man kan va ute!! Just nu regnar det och jag ska kånka på en resväska i skinnjacka.. Suck!

Gym

Kategori: Allmänt

Färdigtränad för idag! Usch de tog emot idag måste jag erkänna. Jag kan fasen inte vänta med att äta frulle förrän efteråt för min kropp har lixom ingen energi då! Däremot ska jag och mor min försöka gå ut och gå på centralpark varje morgon innan frulle! Sedan ska vi shoppa tills våra fötter värker!! Åh jag längtar. Imorgon vid denna tid sitter vi på planet woho! Bara ett jobbpass kvar. Nu ska jag hem o käka gröt och packa det sista. Pusssss

Sova.

Kategori: Allmänt

Alcatraz va ju stört spännande! Va tyckte ni? Nu ska jag sova! Ska ta mig till gymmet imon innan jobbet :)

Haha Bea vad söt du är med kommentarerna men du suger bannemig på att svara på sms!! Haha.

Puss och godnatt! Imorgon får jag träffa mamma wiho.

NY

Kategori: Allmänt

Måste kolla på alcatraz som börjar på fyran! Ni tittar väl? Har längtat! Hur som helst så åker jag till Peo och Sofia imorgon efter jobbet för att på morgonen åka till New York med mamma, Hannes och Martina! Ska bli så roligt. Försökt googla lite på jefferyskor men de gick sådär.. Hoppas jag hittar! Hörs imorgon innan jobbet, puss!

!?

Kategori: Allmänt

Oj vad har hänt med min svenska stavning? Skriver ju utropstecken efter varenda mening ser jag nu när jag läser! Kolla? Haha. Ni får ursäkta, jag ska börja med punkt. Punkt.

Sportlife!

Kategori: Allmänt

Hallåå finisar!
Idag är en bra dag! Vaknade hur trött som helst men som lovat tog jag mig till närmsta gym som var sats och sportlife! Fick bli sportlife, fick prova på gratis en vecka! Hur bra? Det kändes iaf att jag inte tränat på hur länge som helst men det var riktigt skönt att va tillbaks på crossen! Har köpt skorna till Elin nu precis, börjar tycka att Dr. Martens är riktigt snygga alltså!! Kanske blir ett par i NY? Isåfall vill jag ha röda matta, eller svarta glansiga! Nu ska jag hem till lägeneten igen för att städa ur lite skåp och äta lunch! Puss!

Life is'nt that simple..

Kategori: Allmänt

Skulle vilja skriva av mina känslor just nu men de går inte. Får inte bli personlig här. Saknar dig Johanna! Tack igen för jag får prata av mig.. Imorgon ska jag leta reda på ett gym och ta tag i det tänkte jag. Efter NY blir det hårdträning!! Bara jag hinner.. Haha. Börjar bli riktigt taggad för NY nu iaf! Godnatt:)

Apartment

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i lägenheten och äter naturgodis framför tvn. Bränd gröt fick bli kvällsmat.. Börja sakta sjunka in att jag ska bo här framöver.. Känns ganska bra faktiskt! Imorgon är det slut på onyttigheterna och jag ska ut o gå det första jag gör när jag vaknar! Vill ut o springa men har inga kläder med mig till det.. De är kvar i huset attans! Laddar inför bb! Gör ni det med?
Puss

Let's move

Kategori: Allmänt

Jaha då kör vi igen.. Flyttar alltså.. Kolla vad många nycklar jag samlat på mig på bara en månad, haha.

Hmm

Kategori: Allmänt

sjuk kväll. Mer går inte skriva! Kan säga att jag och Amanda var överallt... Haha, Tror nog vi var på fyra ställen... Kul iaf:) nu är jag dock död och måste sova och äta innan jag ska orka bege mig till nya lägenheten. Kram på er

Nu kör vi!

Kategori: Allmänt

I vingliga skor och en oladdadmobil åker jag till by för mat o dryck. Hoppas på utgång med Amanda sen! Ska ladda mobilen någonstans så mamma om du läser detta behöver du inte vara orolig. Haha puss!

Gladpåsk

Kategori: Allmänt

Wihoo nu tar jag helg! Sitter på roslagsbanan mot stan och funderar ut vad som händer ikv.. Hämta nyckel, köpa skor till Elin, åka hem och byta om, åka tillbaka till Täby för att käka hamburgare och dricka cider med jobbet e spikat iaf.. Men sen då? Natten e ju ung!! Haha. Let's see how it goes! Ha en as bra påskafton nu, kör hårt men hamna inte i någon fyllecell bara, det känner jag en som gjort! Puss.
Ps! Jag jobbade i dessa skor i 9 h här om dagen, slå de om ni kan;) ds!

Dots and madness

Kategori: Allmänt

Prickig på påskafton på väg till jobbet. Många p där;) får se om de blir ngn aw ikv eller vad jag ska göra en påskafton som denna. Känns konstigt att inte ha kvällen planerad! Morgonen började bra men förstördes sedan när jag hällde klumpig, tre dagar för gammal mjölk i gröten.. Fan va surt. Så ni se ju hur jag fick äta den nya, uscch! Hoppas att ngn gör mig på bättre humör alltså:) ha de bra där hemma iaf!

O MY GOD

Kategori: Allmänt

Kenza la precis upp denna bild på hennes blogg och jag kan inte annat än att hålla med, dööööör vilka snygga skor! Måste ha dem! Ska leta sönder i new york! Fast vill ha en sommarmodell också, hoppas jag hittar, och har råd.. Det är bara fyra dagar kvar! Helt sjukt ju! Fick nyss en väldigt gullig kommentar av Linda. Tack! Det värmde! Puss till dig.

Let's dance

Kategori: Allmänt

Kollar let's dance o åt de sista av påskägget, hoppsan! Så kan det gå. Jobbar imon också men sen är jag ledig söndag wie! Hämtar nyckeln imon.. Till lägenheten.. Känns konstigt! Men det blir bra:) hoppas ni mår bra!

Shame!

Kategori: Allmänt

Min mage svek mig precis som förr så är på väg hem nu! No aw for me. Suger hårt rent ut sagt. Aja, finns flera tillfällen som tur är.

Vaniljkesella och färska bär

Kategori: Allmänt

Lunch!

Vommit

Kategori: Allmänt

Haha angående det spygröna nagellacket, jag skulle testa vilken färg som va snyggast och det var det rosa, definitivt, men orkade inte ta bort de gröna.. haha! Följer verkligen Desis dresscode som är "neutral", typ ljus naturlig makeup och ljus manikyr... Men struntsamma;)

April and it is snowing...

Kategori: Allmänt

Klart de snöar i april! Vilket jäääla väder allltså (och nej jag glömde inte k:et...). Blä!! Vi som skulle på afterwork idag efter jobbet! Aja de går la ändå! Fördelen är ju att man kan ha svart,svart och svart på sig;) de kör jag på idag! Ha en bra långfredag goingar!

Godis i massor

Kategori: Allmänt

Åh vad jag saknar mamma och pappa nu:(
kusin, Roger och Peo var här nyss med täcke, ett påskägg från mamma och min älskade tavla med alla fina vänner på! Är så fylld av kärlek till min släkt just nu att jag inte vet vad jag ska göra av den.. Vad vore jag utan er? Tack för hjälpen:) idag har varit en bra dag på jobbet och imorgon blir det jobb på Desi igen och sedan aw! Klockrent! Godnatt:)

Thailand och ischai

Kategori: Allmänt

Kör thaistyle idag och äter sallad med kyckling, jordnötssås och kyckling! Tar min onyttiga dag idag istället och äter påskgodis på jobbet! Hoho. :)

I want to work here twentyfour/seven!

Kategori: Allmänt

Jag i tröja från Desi, erkänn rätt cool ändå? Det är så mysigt detta jobbet att jag skulle vilja jobba heltid här! Men sån tur har jag inte... Inte än iaf! ;) vid 12 kommer Simon o då jäklar ska vi sälja! Puss:)

Förra påsken!

Kategori: Allmänt

Var så bra! Vill ha dedär godiset jag och Johanna gömde för varandra, barnsliga som vi är;) denna påsk blir det jobb heela helgen, ensam i stockholm... Jaja får väl göra mitt eget påskägg;)

Dagens smycken

Kategori: Allmänt

Min fina mamma!

Kategori: Allmänt

Imorgon fyller min mamma år och det är nog första gången som vi inte firar den tillsammans. Det blir tungt men jag älskar dig och det vet du om! Massa grattis i förskott till dig! :)

Espressohouse/greendrizzel

Kategori: Allmänt

Åt precis världens godaste sallad.. På inget mindre än espressohouse? Hade ingen aning om att detta koncept fanns.. Salladsbaren satt lixom ihop med espressohouse. Började direkt prata med chefen om jobb! Alla möjligheter är bra möjligheter.. Eller? ;) nu har jag slutat jobba efter 9 långa timmar, men de gick rätt snabbt för jobbade med Kajsa! Alltid kul med folk från jönet ;) puss!

Let us work!

Kategori: Allmänt

Rainbow makes me happy

Kategori: Allmänt

Nu åker jag och öppnar i Täby! Desigual tröjan på.. Puss.

What a day..

Kategori: Allmänt

Ser ni vad dum bloggappen är ibland? La självklart inte upp tretusen bilder på mina ben nedan, utan två;) dessutom skriver jag med vänster tumme, ja ni ser; allt kan gå fel ibland.. Kul att träffa Beis en snabbis innan, fick mig på bättre humör :) nu ska jag nana! Imorgon jobb på Desi 9-18, wiho puss.

Blue

Kategori: Allmänt

Träffa Bea en snabbis på ö-malm för att sedan åka in till jobbet en sväng. :)

Fruktsallad

Kategori: Allmänt

Nu har dem tryckt hål på tummen och jag har fått antibiotika för tio dar.. Blä! Nu var jag värd fruktsallad och tv :)

Dumma tumme

Kategori: Allmänt

Ska snart till farbror doktor nu! hoppas jag hittar dit..
Om en vecka åker jag till New York! det är först nu som jag börjar fatta det! Har lixom inte hunnit det mitt i allt åkande fram och tillbaka, jobb och snart flytt. Känner mig lite depp nu med tummen och allt men tanken på New York får mig på bättre humör. Imorgon ska jag öppna för första gången själv på desi. Spännande! Imorgon ska bli en bättre dag. Lovar att va glad ;)

Varning!

Kategori: Allmänt

För känsliga läsare... Haha men förlåt
För jag inte bloggat så mkt, men efter jobbet igår blev tummen sjukt mkt värre så ska till doktorn idag.. Kan inte jobba ikv heller, sux! Jag menar, vem får en inflammation i tummen? Uscha. Hoppas ni mår bra iaf:) idag ska jag sova och ladda om inför veckan! Ska ju jobba varje dag. Tänkte åka in en sväng till jacobs ikv med och räkna kassan iaf! Puss.

Kålsoppa?!

Kategori: Allmänt

Skojar jag? Nix, tydligen inte;) när jag kom hem till Stockholm igår så hade carita gjort kålsoppa! Hahaha vilket minne! Som ni minns åt jag bara det i en hel vecka?! Tänkte testa igen när det ändå finns men denna gången inte så strikt som förra! Finns ett schema där man käkar grönsaker och frukt och ibland potatis och kött vissa dar! Haha kul! Ska åka och jobba snart vilket känns sådär för har så jäkla ont i tummen. Vet inte vad som händer! Sjukt svullet o känns som nageltrång typ.. Vet nån? Ha en bra måndag iaf:) puss

Velig.

Kategori: Allmänt

Vill inte åka härifrån om en timma. Eller vill jag det? Jomen de e klart. Men ååh jag vill ha alla underbaringar hos mig där ju:( suck!

Fest igår!

Kategori: Allmänt