mithilda

Uppe med tuppen!

Kategori: Allmänt

Japp jag är uppe med tuppen idag! Eller tidigare?? Ska iaf jobba från sex till tio med att ge ut frulle på HMs klubbmorgon! Ska bli kul! Igår var jag ute o sprang igen. Så träningsvärken är nästan oliiiiidlig nu! Men vem klagar?;)

New in!

Kategori: Allmänt

Dumma bloggapp! Funkar aldrig:) lovar att uppdatera från dator imon puss!

Tagg!!

Kategori: Allmänt

Säger godnatt med en gammal bild från Cypern!! Taggar Thailand rejält nu! Pussas

kommentarsvar

Kategori: Allmänt

Kommentarsvar: Tack! Klänningen är från topshop! Beställde den för den fanns inte ens i stockholm. Om du menar den gröna? :)

löööp

Kategori: Allmänt

MÅNDAG! Ny vecka, nya tag som jag brukar säga. Börjar denna veckan med att åka till art clinic, åka hem och pallra mig ut för en runda runt rocksjön. Jag har alltså varit ute och sprungit! Ni som känner mig vet att jag tycker om att träna men att springa, de suger riktigt hååårt. Så jag är riktigt stolt! Ska försöka hålla uppe detta nu! I eftermiddag ska jag jobba i bara någon timma och sedan ska ja träffa Johanna. Denna vecka blir det mkt jobb, alltså mindre tid för bloggen men håll utkik ändååå!

image description
image descriptionimage description
lite bilder från i lördags! Vi va hos min goa jobbakompis Angelica fööörst och sedan blev det utgång till sliver! En mkt bra lördag må jag säga =) Igår var jag och mor på julmarknaden och lite kläder hängde allt med hem! Lovar att visa snarast. Pusss.

Asex

Kategori: Allmänt

Nu åker jag till aseeeeeex!

Pink lady

Kategori: Allmänt

Kungsholmens hamn

Kategori: Allmänt

Den finaste låten som Melissa sjöng var nog Kungsholmens hamn. Inte hört den förut och den var så fin. Hon stod helt själv med gitarren i famnen i den låten. Hur som helst så är det lördag idaaag! wioo. Så strax ska jag väl pallra mig bort mot asex och fixa lite inför kvällen. Ska bli kul att gå ut ikväll även om inte Jönköpings uteliv är det bästa. Är det några som ska till sliver elleeeer?


en klänning jag testade i stockholm för ett år sedan. Ångrade så att jag inte köpte den!


galna på bussen påväg till en mkt rolig kväll!


på Johannas födelsedag förra året


snygga oss förra vintern innan party!

Här fíck ni lite random bilder bara, hade ingen som passade! hööörs ikv hörni :) glöm inte kolla hit då!PUSS

Melissa!

Kategori: Allmänt

Precis sett Melissa horn på spira! Åh så duktig hon är :)

Fredag

Kategori: Allmänt

Har jag visat denna bilden förut? Annars gör jag det igen! Visst ser det gott ut? Älskar julen och allt vad det innebär! Sovit aaasdåligt inatt som sagt så går upp nu! Ska ändå jobba vid 8 :) bara jag blir frisk snart! PUSS

Cant sleep

Kategori: Allmänt

Kan inte sova och jag måste sova för jag börjar 8 imorgon argggggggh!! Här får ni en dålig bild på klänningen! (jag ska självklart ha någon slags bh på mig!) Puss

Elsas värld

Kategori: Allmänt

Asså haha jag dör. så jävla roligt avsnitt av Elsas värld. Ni måste gå in på tv3 play och kika. Tyckte inte det var så bra först, lite B och inte alls likt böckerna men det börjar ändå bli kul och aspinsamt på samma gång! kan inte låta bli att kika på sådana program. Nu har jag iaf jobbat klart och det gick bra! Jobbar imon med och sen är det konsert som gäller, wiho.


Sofi Fahrman. snygg.


och hon som spelar Elsa i serien.

Puss & Godnatt.

To work

Kategori: Allmänt

Jag idag! Kom o fika hos mig vettja;)

24 November

Kategori: Allmänt


precis snackat med goingen i telefon! usch va ja saknar dig när du bor i Hjo knäppo. Idag är det exakt en månad kvar till julafton! Så denna bilden kanske togs för ett år sen! heeelt sjukt vad fort tiden går alltså. Någon som ställer på julgodis snart igen? klart ni gör era matvrak ;). Idag ska jag iallafall försöka jobba.. eller rättare sagt jag SKA jobba. Mår fort sådär men det är bättre nu. Imorgon jobbar jag också och sedan ska jag och Johanna på Melissa Horns konsert, wohooo. ska bli skitkul! På lördag är jag ledig och vi ska till Angelica på lite förfest på kvällen. Hur ser eran helg ut?

Kommentarsvar till Linda ; Klänningen passade, tro det eller ej!! :) så den ska jag ha på bröllopet!


Julafton förra året! Jag & Jullan i mitt gamla rum. Lite saknad på det!

Pusss hörs ikv.

...

Kategori: Allmänt

Fyfan vad det är tråkigt att vara sjuk! Orkar inte ligga ner mer så att hela världen snurrar så fort jag ställer mig upp. Dumma järnvärde! Tur att jag har kaffe och pepparkakor hemma:)

Topshop!

Kategori: Allmänt

Vad tror ni fanns i detta paket??

Sofi Fahrman

Kategori: Allmänt


Denna outfiten är så sjukt snygg tycker jag! Enkel men ändå snygg. Älskar fortfarande jeans med hål på knäna! måste fixa ett par här hemma snarast. Sofi slutar aldrig att inspirera! Älskar föresten hennes böcker med, någon som läst trean? Serien de gjort är väl dock inte lika bra.. haha, varför kunde dem inte gjort den lika bra som böckerna om Elsa??

skirt

Kategori: Allmänt



prima

Kategori: Allmänt


hejsvejs.
Är fortfarande sjuk men idag orkade jag mig ur sängen iaf =) . Gick en snabbis till prima för att luncha med mamma. Nu är jag tillbaka i sängen och hoppas på att bli frisk så jag kan jobba imooon!!



fick på mig den nya skjortan tillsammans med mina shorts från Kaisa.
Hörs!

New Years eve dresses!

Kategori: Allmänt




Kikar lite på nyårsklänningar! De tre första är från Nelly och den fjärde från H&M. Älskar djupa ryggar så en sådan måste jag hitta. Den sista är från Acne och är lite dyrare, men still, assnygg!




Cravings!

Kategori: Allmänt



Suktat efter ett par länge nu! Speciellt de glittriga tycker jag är assnygga! Kanske blir att beställa hem ett par snart? Skorna hittar ni på http://www.solestruck.com/ eller på www.nelly.se .

best time I ever had

Kategori: Allmänt





FAN vad rolig början av sommarn var! Slutet på trean. roligaste tiden i mitt liv! :)
LOVA mig att vi alltid kommer att hålla ihop? no matter what. Utan er är jag allt annat än hel. PUSS!

gööötet!

Kategori: Allmänt






Bilder som skulle passat in i inlägget jag skrev igårkväll! Om mig och fannsan och stockholm. Men de gick inte riktigt ladda upp dem från mobilen! Här var vi i göteborg, men ändåå. Det var en rolig och tokig (bakfull) utflykt i somras som slutade med skinndivers och espressohouse.

Är hemma från jobbet imorgon eftersom jag är sjuk så vi får väl se om jag uppdaterar lite granna, mor hämtar ut klänningen som har kommit på posten nu så den kanske jag visar..? Missa inte :)
love

Inte kommit upp ur sängen än, därför jag i...

Kategori: Allmänt

img_4303 (MMS)

Inte kommit upp ur sängen än, därför jag inte bloggat! Vaknade alltså sjuk idag. blä! Känns som jag fått någon konstig släng av influensa! Hoppas inte!

Fly din fågel fly dig fri

Kategori: Allmänt

Jag och Fanny har precis pratat om hur mkt vi vill här ifrån. Man kan inte skylla på jönköping! Det är inte stadens fel, utan vårt eget. Vi har tröttnat. Vi vill pröva våra egna vingar. Och det är bara vi själva som kan göra något åt det! Och det ska vi. Jag ska läsa upp matte c snarast och sedan åka till thailand och new york. Sedan ska jag här ifrån innan sommarn är kommer!! Stockholm får jag bli din??

Breaking dawn!!!!!!

Kategori: Allmänt

Världens. Bästa. Film!!! Dör! Fyfasen va bra breaking dawn var, vill see den om och om igen! Precis hemkommen och måste i säng eftersom ja jobbar imon med! Puss på er :)

Tea

Kategori: Allmänt

Vårt nya superfina te från eh har nu kommit! Funkar lika bra som prydnad som det är gott ;) godnatt!!

Åker till jobbet i detta iskalla väder, me...

Kategori: Allmänt

img_3899 (MMS)

Åker till jobbet i detta iskalla väder, men först lunch på spira.

keep up the good work

Kategori: Allmänt

hallå kan ingen typ kommentera att jag har uppdaterat jäääätte mycket idag och att ni tycker det är jääätte?? Jag är stolt!! Det är bara för jag haft så tråkigt idag som jag bloggat så mkt haha. Annars är de så svårt att hinna! Imorgon jobbar jag hela dagen men ska försöka hinna uppdatera ändåå! Taggar twilight nununu. ASTAGG!


en liten tjejja för ett år sen! ser så ung ut?!?!


början av hösten

Godnaaaaaaaaaaaaaatt!

In my yellow knit! Nehe nu ska jag och has...

Kategori: Allmänt

img_2990 (MMS)

In my yellow knit! Nehe nu ska jag och hasse ut o röra på oss efter allt Ätande! Snart måste jag styra upp dethär med träningen alltså! Vem e på??

Nu har man testat den nya kampanjen på job...

Kategori: Allmänt

img_7327 (MMS)

Nu har man testat den nya kampanjen på jobbet med, helvette va mätt !!

julpics

Kategori: Allmänt


söt






Lite bilder runt jul förra året! tiden går så fooooooort. Visst var jag finare med blondt hår?? eller?? Känner på mig att jul & nyår kommer bli apbra i år! PUSS

Viskar en bön

Kategori: Allmänt

har städat ut ur rummet och ligger och lyssnar på julsånger.. Blev så sugen på det! Julsånger för mig är ju självklart de gamla goingarna "last christmas", "All i want for chirstmas is you" mm, men det som är mest jul för mig är Peter Jöback! Älskar hans låtar "snön föll", "viskar en bön" mm. Vi lyssnar alltid på dem här hemma runt jul, och Karola klämms självklart också in. Ska nog åka förbi jobbet och äta pepparkakor sennså jag får riktig julstämning!!



från kaoooooooooooos



till ordning! Ser ni tavlan? den är klaaar, men ska bara sättas upp.


<3

Marinblå

Kategori: Allmänt



the necklace! ser ni min skinndiver ? den är lätt att glömma men den sitter där den ska..




och så den nya blusen från Zara.

twilight feber

Kategori: Allmänt

hallåja!
Igår var jag i stockholm som sagt, hittade dock ingen klänning utan beställde en jätte fin på topshop ist! Hoppas den passar, tycker annars deras kläder sitter rätt konstigt.. Men istället kom jag hem med lite annat, bl.a en virkad tröja från monki samt en blus från Zara. Åt frukost på ett jätte mysigt ställe som heter Vete-Katten. Det ser ut som ett enda stort gammalt bageri och är så fint. Ska dra med Johanna dit om vi åker dit över nyår, vilket jag tror och hoppas =)


Ny knit från Monki! Har länge velat ha en gul så den fick det bli, mycket gosigare i verkligheten.


Klänningen jag beställde, topshop.


Försökte visa er halsbandet från Hm trend också men sidan var ju typ överbelastad pga att Versace collektionen släpps idag. Ni skulle sett stockholm! H&Ms skyltfönster var skyltade med dockor som bar de kläderna och det såg ut som en djungel.. haha förlåt men inte riktigt min stil. Däremot är silver och guldklänningarna rätt häftiga men värda 2000? naaaa...

Imorgon och på lördag ska jag och Johanna ha Twilight maraton, inför Breaking Dawn som vi ska gå på, på lördag klockan 23... haha jobbar hela helgen så det blir ju perfa med en luuugn helg! Nehe nu ska vi se vad denna sista lediga dagen har att erbjuda. Ha en as bra dag! Puss :)

älskade stockholm

Kategori: Allmänt




Jag & världens bästa vänner :)

Imorgon åker jag till stockholm över daaaaaagen! ska bli så himla kul. själv. men ändå. ingen annan är ju ledig så varför inte. Hänger med Hasse över dagen bara eftersom han jobbar där imon. ÄLSKAR stockholm! har alltid gjort. Ska leta reda på en klänning till bröllopet jag ska på i december. Har spanat in en på topshop så hoppas att den finns. När jag ändå bloggar kan jag berätta lite mer spännande som hänt i mitt liv... Vi kom TVÅA av hundra Espresso house (eller hur många vi nu är i Sverige) i New York tävlingen. TVÅA!!!? fatta ni hur irriterande det är? Vi skulle fått åka till NEW YORK om vi vann.. och vi kommer tvåa.. Men men.. det positiva är ju att jag ändå ska dit i vår och att vi ändå vann över vår region, vilket betyder en weekendresa någon annanstans.. ÅRE kanske? eller Island? hmm..  vi får se :)

I helgen så var jag ledig, i fredags var jag hos Angelica på lite fest och sedan utgång med dem och i lördags firade vi Johanna vilket betydde utgång igen. På farsdag var vi ute på landet hos far ofc, så helgen var nice=)


Jag & halvkusin! weeejoo. Pusssss nu måste ja nana, ska upp fyra imon!!

Drar till jobbet i en go skjorta från bikb...

Kategori: Allmänt

img_9271 (MMS)

Drar till jobbet i en go skjorta från bikbok(;

Bebiskatt som blir min vid nyår, vill ha d...

Kategori: Allmänt

img_9011 (MMS)

Bebiskatt som blir min vid nyår, vill ha dig nu!

bad nurse

Kategori: Allmänt





Hallådärja!

kan inte säga annat är ursäääkta för den askassa uppdateringen, är inte så sugen på bloggen just nu, eller jo, men de är mer att jag inte hinner riktigt. förlåt igen! Men här är lite bilder sen i lördags. Jag och Johanna fick för oss att klä ut oss till centrum eftersom det var haloweentema så vi åkte till ekohallen direkt efter mitt jobb och köpte kostymer... hmm störda? lite då. Men det var riktigt kul faktiskt och vi kom hem seeeent. På söndag blev det jobb igen och hela vecka blir det jobb, göööött! I helgen är jag dock helt ledigt. ska bli skönt. Taggade inför lördag? det är jag!

VI HÖRS :) hoppas ni mår braaaa! Längtar till thaiii & USA! och julafton. då ska jag jobba, hehehe. puss!

Hasse och jag trycker i oss pizza och godi...

Kategori: Allmänt

img_4974 (MMS)

Hasse och jag trycker i oss pizza och godis en helt vanlig torsdagskväll,   Värt??

Bild; johanna på Modevisningen!!          ...

Kategori: Allmänt

img_4094 (MMS)

Bild; johanna på Modevisningen!!          Nu hoppar jag i säng, sjukt trött. Imorgon blir det stan och gym med goa jobbarkompisar;) hörs! Natti.

destruktiv blues.

Kategori: Allmänt

Ska på Melissa Horns konsert på Spira (det nya konserthuset) tillsammans med Johanna den 25 november. LÄNGTAR! Hon är så himla bra och har sådana specielle texter i sina låtar. De är lite bittra ibland men ändå så fina. Jag gillar!
Har precis vart ute och gått munken med Elin efter jobbet och snart kommer Johanna hit. var ett tag sen så vi får se vad vi gör. Ut o käka? eller bara lama, det är frågan?




saknar dessa dagar och människor så himla mkt ibland! Sp3b, ni var världens bästa klass. Tack för ni gjorde tre år så sjukt roliga. PUSS!

webbcam!

Kategori: Allmänt


nu har jag väldigt bråttom till jobbet! men här får ni en bild på en osminkad mig med fixat hår innan utgång i lördags.. uppdaterar endast för att jag fick två kommentarer som ville det (;.  Glömt bort helt att jag har en cam på datorn som jag ofta tog kort med innan, här är två från i sommras när jag bodde i villa fort.;


jäääätte blond va jag där! saknar det! :)

i bikini. haha, puss hörni!