mithilda

!

Kategori:

Såhär vill jag se ut just nu!

From the last days

Kategori:

Nu är vi på väg hem från Karlskrona! Ikväll blir det utgång hemma i jönet. Ska dock ta de rätt lugnt. Ser ni det gula linnet Angelica blick har på sig btw? Jag blev så kär i det att jag bestämde mig för att fixa ett sådant. Dagen efter säger linda att de ska ut i Göteborg och jag ber henne kolla om HM trend fått in den där, och jag hade tur! Wiho, så det linnet väntar hos Linda på mig. Synd bara att hon bor en bit bort.. Bild två är på några utav mina armband, Ny Thomas sabo berlock, ser ni den rosa fjärilen? Fin va:) Den sista bilden är på vår fiina nya mini cooper, älskar den! Så retro. Hörs sen :)

...

Kategori:

Nu åker vi och tränar, är trött och förkyld men de ska bannemig inte få stå i vägen! Nu kör vi :)

Selma

Kategori:

Selmis fick vara med igår. Hon saknar dig Johanna! Ingen leker med henne som du ;)

Hey! Don't stop the music!

Kategori:

Igår blev det lite förfest här och sedan gick vi till Simon där lite folk befann sig. Sedan drog jag och Danni till sliver, rätt dött så vi drog och käka lite. När vi sen kom tillbaka va det maaassa där, så vi dansade loss lite och sedan gick vi hem. Är sjukt trött idag trots att jag inte drack mkt igår, hur kan det vara möjligt att va så bakfull för ingenting? Ååh! Arg tjej... Haha, nä vi får se vad dagen har att erbjuda :) Puss.

#SUN

Kategori:

Solen är här i Jönköping!! Äntligen! Låt den stanna! Ligger just nu i denna position på bellas framsida, mycket fint! Vi har tränat bodypump och lagat köttfärsås. Ikväll är vi redo för utgång, solen skiner ju?!

in a hurry,

Kategori: Allmänt

 
lite random utgångsbilder! 
Måste rusa, ska handla =) 
Har precis tränat spinning btw, med bella, mkt bra jobbat av oss!
Pusss

Godnatt.

Kategori:

Igår blev det utgång på twin med Danni, mkt bra! Idag har vi slappar och ätit och sovit o och gjort scones... Haha lata tjejer! Imorgon blir det till att träna, ska springa på löpbandet igen.. Hjälp! Haha. Vi har iallafall gjort en bra sak idag, bokat biljett till Dalarna, till Dannis sommarstuga, Tjoho! Vi ska dit en vecka i slutet av juli, blir kul. Men måste sova nu alltså! Puss!

SMINK

Kategori: Allmänt

Hallå!
Tänkte visa er vad jag sminkar mig med, och lite för och efter bilder, kul va? ;)
 
okej såhär blek är jag inte ens utan smink, haha, men står vid fönstret så blir ju genomskinlig..
 
 
på toan...
 
Okej, ser nu att de flesta produkter jag använder är från Make up store. Men jag älskar deras smink, lagom pris för sådan kvalité. Ögonskuggorna håller hur länge som helst!
 
1 - Foundation, som jag bara använder som täckstift, typ under ögon eller täcka någon finne.
2 - Löspuder(!) Bästa inversteringen ever! Perfekt att lägga under ögonen när man tar ögonskuggor som fäller, då är det bara att borsta bort det sen, så slipper man bli svart under ögongen. Lite svårt att förklara men får visa någon gång..
3 - Lite solpuder, också från make up store, ifall solen inte är så stark som i kalla Sverige...
4 - rosa rouge
5 - ögonskuggan "Muffin", också ett beroende!!
6 - Flytande eyeliner från bodyshop
7 - Maskara, självklart teleskcopic
8 - Ögonbrynspenna.
 
Detta använder jag till vardags, kanske inte riktigt allt, men typ om jag ska göra något men ändå inte festar. För om det är party, då åker svarta skuggan på, nästan alltid. Se nedan ;
 
Någon utan dessa skuggor använder jag när det är fest, böjer ögonfransarna och på med lite läppglans!
 
and voila, här ser ni skillnaden. Inte jätte stor men smink kan göra så sjukt mycket!
 
sådärja..
 
 
vad tycker ni? Kan visa er festögonskuggan jag brukar ja nästa gång!
 
Pussso.
 
 

Blod och korv

Kategori:

Idag bjöd kocken mig på mat! Hennes val; blodpudding!! Haha tror det eller ej men det är jättegott, nyttigt och billigt..Tre flugor i en smäll ;)

Update!

Kategori:

Vi försov oss lixom till bodypumpen.... Haha så snart kommer Danni så får vi helt enkelt gymma istället. Tänker springa för mitt liv! Puss!

Saknar min fannsan!

Kategori: Allmänt

 
Bild 1 - Sensation white, galet.
Bild 2 - En sjukt rolig utgång som slutade med hopp och efterfest.
Bild 3 - Skinndivers i Göteborg, bakfull.
Bild 4 - Vi i äckliga matsalen, (ser ni vad långt mitt EGET hår var där?)
 
Saknar dig fannsan, du är en fin vän och jag hoppas vi ses när du är hemma igen! 
PUSS!

...

Kategori:

Godmorgon, Nu blir det bodypump för hela slanten! Är taggad och har Danni med mig. Bra va? Senare hoppas jag på att träffa Fanny, ett måste innan hon åker igen! Visst Fanny? Hörs :)

Puss!

Kategori:

Och godnatt från mig. Ps! Ni måste se den nya spiderman! Blev lite smått dökär i karaktären;) fytusan så härlig! Ds!

Time to do some sportlife!

Kategori:

Var sjukt trött på gymmet idag alltså! Men tog mig dit iallafall. Blev cx och sedan lite kondition med Danni :) Ser ni vårt bakiskäk igår? Då förstår ni varför vi tänker vara sjukt hurtiga i veckan igen ;) är ni på?!

Tylösand I think I am inlove

Kategori:

Tylösand. Finns inga ord för dig. Har haft en till jätte bra helg där fast denna gången med Daniella, och mamma o kusinerna såklart. Hoppas vi hinner åka dit en gång till! Bilder får som vanligt beskriva denna galna helg :) PUSS!

Hey ya

Kategori: Allmänt

Gillar denna låten starkt, Amanda Fondell sjunger den sjukt bra! Dock hittade jag denna tjejen på youtube nyss, Minst lika bra!! Lyssna. Vill kunna spela gitarr så SJUKT mycket! det ska bannemig bli mitt nyårslöfte till nästa år, att lära sig spela!!
 
Nu bär det strax av till halmstad och mamma, Love.

Beige

Kategori:

Fick tyvärr inte med öppningen i ryggen som är skitsnygg på denna tröja! Köpte den på rea på HM, åk dit!!

Godmorgon!

Kategori:

Klockan är 8, och jag ska sova lite till. Sen blir det frulle och sedan packa det sista inför tylösand. Ska hämta Danni på vägen också. Är fortfarande sjukt ovan vid mitt hår... Men jag inbillar mig att jag gillar de :) kan visa dagens sen! Pusss hörni!

Short like crazy

Kategori:

Aaaaaa! Ser ni MITT hår? Hur kort? Men de e rätt snyggt ändå.. Har inte ens gråtit! Haha. Nu e hårförlängningen väck iaf! Vad tycker ni?

nervös cheeeey

Kategori: Allmänt

hejjj!
Sitter som fastklistrad framför dataskärmen nu, för nu har beskeden släppts!! woho. Självklart är det överbelastat på sidan, så jag har inte sett mina intagningsbesked till högskolan än men hoppas jag hinner se dem snart! Ska nämligen till frissan om en halvtimma. Har förörvigt vart på gymmet i morse och sprungit och gått på bandet i EN TIMMA! Fan, jag och danni har vart riktigt hurtiga denna veckan. Vart på gymmet varje dag, och även vart ute och gått. Är nöjd! Nu kan vi unna oss lite i Halmstad iaf. Åker ju till tylösand imorgon, riktigt skoj!
hörs sen hörni, är nervös över håret också. puss!

Ge. Mig!

Kategori:

Hörde jag att de är inne med hatt?;) hoho. Tur att jag köpte en i Halmstad då! Mina två favvobloggerskor bär upp dem assnyggt! Ge mig Amanda bergs hår btw! Hårfärgen är grym! Ska försöka få till något liknande.. Puss!

Military

Kategori:

Idag kör jag på militärjacka, kängor och höga gråa shorts. Puss på er!

Great.

Kategori:

Denna gröt är den godaste alla.kategorier. Ätit den länge nu, ett gott och mättande val till frulle hörni! Rätt nyttig också, fast det bästa är nog vanliga havregryn men äsch! På morgnarna får man unna sig!

Kan inte sova,

Kategori:

Det är så irriterande när man inte kan sova!! Har inte sovit skönt sen jag kom hem. Nu ligger jag här hungrig efter att ha var uppe o röjt lite! Vill somna om:) ska träffa Amanda för en pw sen och sedan dra till frissan! Ska förmodligen ta ut min hårförlängning imorgon, gissa om jag har ångest?! Haha. Vet inte varför jag gör det, älskar det, men vill ha mitt egna på något vis! Är jag dum? Vad tycker ni?! Imorgon får man reda på högskoleintagningen!! Är laddad! Puss på er sålänge, :)

Happy!

Kategori:

Wohoooii bloggappen funkar! Nu jäklar hörni! Nu är jag på banan igen ;) Lite bilder från min tur innan, titta va blöt haha!

Make it rain

Kategori: Allmänt

Lite fler bilder från tylösand.
Var ute ocg gick innan men det slutade med löpning, för det vräkte ner så jag var totalt dygnSUR när jag kom hem. Måste sätt tokig ut i rosa shorts, springandes längst med vägen i ösregn, haha! Nu ska jag käka, och sedan kommer Danni o då taggar vi spinning och Cx, pusssohej
 
 
 

angelica blick

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Klockan är 11, så godförmiddag kanske låter bättre, men äsch. Linda ville se mer bilder, så mer bilder ska ni få! Men först ska jag fixa lite här hemma och gå ut och gå, sen ikväll blir det spinning med Danni! tagg, tagg.
Klickade in på Angelicas Blogg imorse och fick se denna underbara bild och klänning på henne. Hon är klart min favorit, men det vet ni säkert redan! ;
 

du är på repeat, repeat, repeat

Kategori: Allmänt

Heeeeejjjj mina fina underbaringar!
Hoppas ni mår ASBRA! med mig är det fint. Lite tråkigt att vara hemma faktiskt, iallafall när mamma och kusiner är kvar i halmstad. Men ska ju dit nästa helg också. Jag och Hanna har haft sjuukt kul, tycker om den tjejen så mycket alltså! Vi har partajat, ÄTIT, badad, njutit, levt och bara älskar livet! Lite bakfyllor på det också men äsch ;). Tänkte ge er ett bildregn som förlåt för bad, bad, BAD uppdate!
 
mig första torsdagskvällen, var ganska bakis kan man säga, efter onsdagen, så jag och Danni var ute här hemma i jönköping. Vi hamnade på Twin, mycket trevligt.
 
skönaste thompan!
 
min fining innan första utgången på Leffes.
 
puss!
 
vid havet, mycket vackert.
 
nakenbad vid farliga klippor! svinkallt! (bikinin var bara på på bilderna såklart ;) )
 
utgång nummer två, taggade mårtenssons, en mycket bra kväll!!
jag hittade äntligen min hatt!! På stan i Halstad, överlycklig tjej!! Min bror kommer döda mig när han ser denna bilden för han tycker jag ser ut som en anka när jag gör den minen, men kan inte råför de!!!
 
Kolla, jag ler ju Hannes!! :D
 
#instamode!
 
min fiina mamma i Halmstad hos mig! Älskar dig!
 
sista partykvällen, All-in bara!!
 
korv, ost, marmelad och....
 
MASSA NUTELLA :D haha.
 
sista dagen - SOL!!! pressa!
 
hej!
 
babe!
 
Back to reality! Fick ett varmt välkomnande iaf ;)
 
Kommer med mer bilder om ni vill ha? PUSS!
 

arghhhh

Kategori: Allmänt

ååååh!! såhär känner jag just nu. TRÖTT på att vara TRÖTT hela tiden, trött och hängig och seg. Nu har jag dessutom ont i halsen så fick hoppa träningen idag. fy. Ska åka ut till pappa snart och vara där tills imorgon, så får väl ta det lugnt där ute. Imorgonkväll när jag kommit hem måste jag packa, för på torsdag åker vi ju till halmstad!! Måste vara frisk tills dess! =) ska bli så kul!

Puss på er, hörs imorgon!

lösgodis, no more ....

Kategori: Allmänt

Titta vad gott!! mummaa.
 
oooså lite träning på det!
 

I see you running down town with a girl I know

Kategori: Allmänt

Jag från i lördags, hade på mig Lindas blåa jättesnygga linne (de är öppet i ryggen, med ett kors av kedjor eller hur man ska säga). Från ginantricots senaste kollektion.
 
 
Lindis var på g som vanligt, älskar cykelskyddet hon satte på huvudet!
 
jag och lindis på piren. Sedan bar det av till twin!
 
Var en mkt rolig helg jag hade =)
Ni får nöja er med lite halv kass uppdatering just nu, det blir så när inte bloggappen funkar :/ ska försöka fixa det hörni!
Just nu sitter jag och Danni och kollar på Wallander, efter mycket godisätande igår så bestämde vi oss för att fortsätta träna massor, så idag körde vi hårt på gymmet :)
 
Hörs senare :)