mithilda

Elin ja orkar inte uppdatera! Förlåt. Men ...

Kategori: Allmänt

img_7204 (MMS)

Elin ja orkar inte uppdatera! Förlåt. Men ge inte upp hörni, jag kommer tillbaka. När jag är pigg på allt igen! puss såläge:)

Zumba på Karlssons

Kategori: Allmänt

Igår var vi på Zumbakvällen på Karlssons, jag, Linda, Sofia och våra mödrar. Hur kul som helst! Inte träffat Linda på evigheter och inte fia heller för den delen. Nu sitter jag här och ska strax fixa iordning mig inför jobbet. Igår var det så kul att jobba, eller hur Elin? ;). Vi har praktikanter nu så man slipper gå runt ensam hela dagarna, gööött. Längtar tills imorgon och helgen, ska bli kul! Lediga helger kan inte bli fel.


fick hem massa nya bilder idag jag framkallar, så måste fortsätta med tavlan när jag har tid =)

Hörs i helgen!

work to do

Kategori: Allmänt


Nysolad och varm puuh. Testade stå-upp-solariumet på cigarren, helt ok! nu ska ja fixa iordning mig for work. Hoppas de går snabbt idag =)

25 oktober 2011

Kategori: Allmänt


Ny dress jag tänkte ha på mig på lördag, det blir den eller tessans röda.. får se lite. ÄR taggad! Älskar djupa ryggar!




sådärja! här har ni resultatet på håret, det är mycket ljusare och varmare i verkligheten, något jag inte tyckt om innat, varma färger alltså, men det blev faktiskt bra! Mycket bättre än det mörka då jag såg likblek ut! Tänkte gå och sola nu innan jobbet så man får lite färg, gööött! Förresten det är löning idag va? ÄNTLIGEN! har vart pank ett bra tag nu, haha. Eftersom jag ska leva loppan i thailand måste jag leva fattigt nu! Ingen shopping nu thilda...

Pussss !

MIX

Kategori: Allmänt



Sticker iväg till Mixstudio för att snacka en massa med Antonio och fixa håret.. tror ni jag gör de ännu mörkare? går det ens? eller blir jag vithårig igen? hehee vi får väl se. Trivs inte med detta iaf, så ska bli skönt att göra något åt det!

Hörs sen (:

New week

Kategori: Allmänt

Ja! imorgon är det ny vecka, börjar den med en ledig måndag. AS gött kommer de bli efter en jobbhelg :) sen jobbar jag varje dag och är sedan ledig i helgen, gött! Ska till Karlssons med thess på lördag för att festa SÖNDER och kolla på systrarna Josefs som går modevisning med makeupstore där. Kommer bli sjukt! Jag och Johanna ska därför kämpa denna veckan och vara tajta som as till helgen! heheee, ett knep som ni inte får veta om ;) (bara om det funkar såklart!!). Har ni haft en bra helg förresten?



En inte så snygg bild på tessan och mig när vi var på jobbfest i somras! Saknar dig på jobbet ditt mongo. Tur att jag har Angelica & Malin!

Puss på er så hööööörs vi! Ska ni med köra hårdträning i veckan? Well, I hope!



Uppdate: ätit godis och sett världens gråt...

Kategori: Allmänt

img_3071 (MMS)

Uppdate: ätit godis och sett världens gråtfilm med Tessan! Tur att man har dig som granne så man slipper sitta hemma när alla andra är tråkiga ;) imorgon blir det jobb igen. godnatt!

Nu; lunch med jempa ! Hörs sen:)

Kategori: Allmänt

img_7389 (MMS)

Nu; lunch med jempa ! Hörs sen:)

En osminkad jag säger godnatt! Har svettat...

Kategori: Allmänt

img_3849 (MMS)

En osminkad jag säger godnatt! Har svettats sönder på atlantis nyss, så skönt! Imorgonbitti blir det pw! Puss.

lördag igen

Kategori: Allmänt

Sådär ja! tryck på uppdatera om ni inte ser de nya blogghuvvet! fick bli några snabba bilder när jag har brunt hår.. För det har jag ju nu.. eller är de svart? aja. Blond kommer jag bli igen så fort håret är helt igen.. om sisådär ett halvår kanske, men ändååå!

Var på Zumba innan förresten, det va jättekul! Imorgon kör vi våran aerobics igen, tagga! Sedan ska jag och Johanna hem o mysa hos mig. Kanske borde sola också..?



usch måste haft någon hemsk inställning på kameran i lördags, för jag ser hemsk ut på alla bilder! blää, men bjuder på denna iaf.. Hade en rosa fin blus på mig.


tyckte denna bilden va rätt kul haha, fick med alla tre fina på en och samma bild ;) Angelica som filmar Malin när hon dricker som en gud och tessan som.. äh ja vetifan va hon gör ;)


kör då Malin, kööööööööör!

haha puss och godnatt!

LÄNGTAN

Kategori: Allmänt

Hej!
Måste smitta av mig lite av min längtan!!

1. Sjunga& gå på bröllop i december, nervöst men kul! Måste hitta en apfin klänning också:)
2. Thailand med Johanna i 18 HELA dar, LÄNGTAR SÅ JAG KAN DÖ!
3. USA med mamma, bror och hans flickvän. NEW YORK?!?! ska shoppa underkläder på Victoria's secret så det bara smäller om det!
4. Kanske åka till New York över nyår eller någon annanstans med jobbet om vi nu lyckas vinna en tävling! HOPPAS.

Ja de va de! Lite kul har man ju att se fram emot iaf! (Jul & nyår är aldrig fel det heller..) Vart ledig hela helgen och den har varit hur bra som helst! Speciellt lördagen. Den spenderades med tessan på stan & asex och sedan fix hemma hos henne inför en trevlig jäkla förfest med jobbet! Sedan bar det av till Sliver, sedan Karlsons och sist men inte minst Centrum ;) Söndagen var lite som i en dimma men jag fikade på Johans med familjen, sedan blev det Ikea och på kvällen kikade jag och tessan på innebandy. Idag har jag jobbat och nu är jag ledig i tre hela dagar. VARDAGAR dessutom... Vad gör man då? Ja vill vara ledig helger istället :( Fast varannan helg är ju helt ok ändå! Så i helgen blir det att jobba stenhårt, kul ändå ;)


(Har inte lagt in någon passande bild från helgen än, men sålänge får ni en bild på en massa "apfina" klänningar ;)

Har förresten vart och tränat idag, SVINROLIGT aerobicspass! Äntligen något med lite ös i! Ska på samma pass på onsdag igen. PUSS & GODNATT!

Två par nya skor som tagit plats i min sko...

Kategori: Allmänt

img_0917 (MMS)

Två par nya skor som tagit plats i min skohylla! Älskar dem!

Bakissöndag som började med lunch på Johan...

Kategori: Allmänt

img_4368 (MMS)

Bakissöndag som började med lunch på Johans, innebandy med tessan och nu twin med mamma! Haft en asbra helg :) puss!

Kvällens;) nu kööööör vi!!!

Kategori: Allmänt

img_0167 (MMS)

Kvällens;) nu kööööör vi!!!

Ny vecka finally.

Kategori: Allmänt





Hallåja! Idag är de tisdag vilket innebär LEDIGDAG, för första gången på sju dar! Känns skönt! Ovan är lite bilder sen i lördags då jag och jojo var hos mig först och sedan en sväng på centrum. mycket trevligt. På lördag blir det utgång igen fast då med jobbet, ska bli askul! Vi ska va hos thessan först o snacka lite skit;) Längtar! Idag har jag solat, ätit lunch med mamma & bror på studion och sedan gått och dratt lite på stan & a6. Fick med mig en tröja från Monki hem (: . Imorgon blir det jobb igen men i helgen e jag ledig! Nu ska jag och mamma åka och handla lite! Vill ni att jag berättar om dieten förresten? Jag klarade den hur som helst och gick ner sammanlagt fem kilo på bara en vecka!! helt sjukt. Återstår att se om jag lyckas hålla detta nu bara.



Dagens (:


snyggmamma på studion!

Pusshejs.

Sista port kålsoppa jag någonsin kommer tr...

Kategori: Allmänt

img_8673 (MMS)

Sista port kålsoppa jag någonsin kommer trycka i mig! Fyfasen va skönt att få äta en normal frukost imon ;) godnatt!

Om my way

Kategori: Allmänt

Påväg till jobbet! Vilket jäkla väder, men idag är jag på topp så de ska inte få förstöra min dag! Är hungrig dock, Men har gått ner två kilo så vem bryr sig? Haha! Tänkte hinna till naked juice bar innan jobbet, frukt behövs!! Hörs ikv:)
En snabb bild på dagens!

Hair

Kategori: Allmänt



från blond..


till vithårig..


till brunhårig


till nästan svarthårig....

Vad tycker ni jag passar bäst i? Personligen så trivs jag bäst i det ljusaste ljusa, det vita jag hade inna balen. men det slet så otroligt på mitt hår därför gjorde jag det brunt, dessutom ville jag prova! Vi får väl se hur länge jag är brunett :) Men jag kommer bli blond någon gång igen, det är jag säker på! Men ge mig er åsikt NU!

Dag 3

Kategori: Allmänt

Hallåja!
Kom precis hem efter ett jäkligt taggande personalmöte, bra där Malin!(dock mindre bra att du gav upp våran diet!!!). Har jobbat idag och jobbar resten utav veckan också för den delen. Asien här kommer jag! haha. Jag fortsätter hur som helst att käka soppa och frukt. Jag ska berätta denna dieten på slutet av veckan om den funkar, för er som vill testa! Om jag nu kan hålla den hela helgen... Well, We will see. Har tyvärr inte mycket mer spännande som hänt i mitt liv, kan visa ett linne jag köpte i måndags förresten, tänkte ha det på lördag :)




Linnet är lite gråbeisch och är mycket snyggare i verkligheten! Jag älskar kragen! Gör ni?


Mitt bästa inköp; Klädstång!

Godnatt hörni!



Godaste frukosten på länge! Orkar inte med...

Kategori: Allmänt

img_8327 (MMS)

Godaste frukosten på länge! Orkar inte med mera kååålsoppa!! Haha men jag tänker inte ge mig(;

black and white

Kategori: Allmänt






håller på att göra om massa bilder svartvita till min fotoram jag ska göra till mina kala vita väggar på rummet! Kommer nog bli snyggt :) Nu behövs det bara lite fler bilder och framkallning så ska de gå bra. Var på ikea en snabbis efter jobbet med mor o hasse. Trött på soppa efter bara två dar förresten! bläää. men taggad är jag!
höööörs:)

Prepp!

Kategori: Allmänt

Nu har jag preppat montern med bullar! Nu kör vi!

Kanelbullensdag!

Kategori: Allmänt



Ni kan väl inte motstå bullar på kanelbullens dag imorgon eller? Espressohouse har världens godaste, varför inte gå hela vägen och köpa en av varje? Du får pecannötssnäckan, chokladsnäckan(min favvo!) och kanelbullen för bara 49 kronor! Kom igen nu. PUSS!

Day 1

Kategori: Allmänt


Frukost : mm soppan va ju god!


Lunch: fan de här va ju helt ok. lite tråkigt dock...


Kvällsmat: fyhelvette va tråkigt vart är köttfärsåååååååseeeen???

haha japp, såhär har la min dag sett ut ;) käkar ju bara soppa, frukt och dricker vatten och kaffe denna vecka.. Eller de är målet iaf, får se hur de går, började idag!


Lånade Elinis mysiga tröja idag från Bikbok.

Imorgon öppnar jag på kanelbullens dag! Här ska de säljas bullar, ni kommer väl?
Natti.

friends

Kategori: Allmänt

Jag älskar mina vänner! Ni är dem bästa som finns :)



några snyggingar från mitt födelsedagsfirande i somras.

Såg precis Sex and the city och kunde inte låta bli att inspireras, vänner är sjukt viktiga!

Godnatt på er!

Storkök!!

Kategori: Allmänt

Här lagars de soppa i mängder! Nu kör vi!

It's all black

Kategori: Allmänt




Jag igårkväll! Ser ni håret? Det är nästan svart.. Inte riktigt som jag tänkt mig men vad gör man?
Johannan kom hit och vi hamnade tillslut på Sliver. En ganska galen kväll.. Tur att man är ledig idag! Vill göra nån nytta men de verkar som om kroppen och huvudet inte håller med. Så får bli en slappardag för att sedan pallra iväg och handla ikväll.

Tryck uppdatera om ni inte ser de nya blogghuvudet! Vi hörs senare, puss!

Vem kan stå emot?

Kategori: Allmänt

Hemma efter en bra dag med hur fint väder som helst! Nu väntas de utgång trots allt så måste hoppa in i duschen! Fanny kanske fixar lite i min blogg nu, ifall de kaosar så vet ni;) ses i vimlet!

Lite bilder sen vandringen ;

frilufsliv

Kategori: Allmänt

friska eller inte drar jag och tjejerna ut på vandring!! Eller dumme mosse då! Vi får se hur detta går ;)







lite frilufsdagar, åh va mysigt! haha.