mithilda

Svenska nationella muntligt.

Kategori: Allmänt

Skickade in mitt PM på mitt svenskatal tre minuter innan 22.00. 22.00 Stängdes mappen, bra där thilda! Är helt slut. ska duscha och sova. Kom ihåg vad jag säger nu : JAG SKA SOVA HELA HELGEN! Det är jag värd! Hörs imorgon, godnatt kompisar.

godkväll?

Kategori: Allmänt

Klockan är kvart i sex och det var kolsvart vid fyra. Då var jag påväg till skolan igen för lite matteplugg. Imorgon är det prov, buhu! Nu är jag hur som helst hemma och ska snart köra mitt aerobicspass i HVA! Är lite seeg men det ska gå bra ändå. Hoppas allt är bra med er? Efter mitt pass måste jag skriva mitt svenskatal. Ska vara inne 22.00 ikväll, har två timmar på mig? haha presssss! Men vi hörs efter det. Hoppas ni står ut med mitt dåliga uppdaterande, det ska bli bättre! Puss.


Två snabba bilder right now. Iförd träningskläder. Hade på mig den gossiga tröjan ovan idag.



Godnatt

Kategori: Allmänt

Äter kycklingsallad och är dötrött. måste sova. nu! Körde ett skitjobbigt pass på Atlantis. puh. Hörs imorgon. kram!

matte C ?

Kategori: Allmänt

Uppdate från pluggandet : Sitter med amanda och johanna nu och försöker plugga matte! Vi fattar NOLL? Vad är detta? har verkligen inte hunnit plugga till detta alltså. Ska bli så skönt att träna sen och slippa tänka på alla tal.. hah. Någon som är king på matte C ? Kom dirr!


skoooooola

Kategori: Allmänt



Ser ut exakt som igår.. nästan!  Hoppas allt är bra med er. Kom precis hem från skolan och nu måste jag plugga matte. När tar det slut? åååååååh! Kommer njuta till max på jullovet, fyfan vad skönt det ska bli! Ikväll ska jag också hinna med att träna, Kan behövas efter helgen. Hörs senare..

LINDA, jönköpings lucia!

Kategori: Allmänt

Återigen stolt! Lindis blev Lucia! vad var det jag sa?! :) Grattis gumman!
Idag är det 1:a advent. Var på julmarknaden med Johannis innan, det var svinkallt men mysigt. Vi fikade på Kaffebönan efter att ha stått och kollat på lucian. De sjöng jätte bra och fridis va också jätte fejn! Fick med mig ett tub linne hem, med skinn detaljer. Visar imorgon =) Är så trött nu så ska faktiskt nana strax! Hoppas inte engelskan går år skogen imorgon, hatar att komma till prov utan att plugga. Godnatt på er.

Bilder del.2

Kategori: Allmänt


Jag och mandis. mysmongon!


Snygga brydar, Joanna och Elina!


Älskar Basses "fanny poose"


Vi vi vi.


jag hannsi thessan


ååååhej!

Kommer säkert föer bilder! Sjukt go kväll =)

bilder

Kategori: Allmänt







Haha, mer kommer! håll utkik.

kul kväll

Kategori: Allmänt


såhär ser jag ut just nu! Vart hos mofaa precis och käkat. Mår så illa. tänker inte ljuga! usch. Men gårkvällen va sjukt kul! Började skit skoj hos Amanda, tills det började brinna.. Haha det gick bra som tur va, lite jackor som brann upp bara... Det blev utgång som va kul, massa dans. Kan knappt gå idag. Ska snart till Julmarknaden. Hoppas LINDA blir lucia nu! Visar en massa bilder sen, så fort de med kamera skickar! Puss

utgång på ingång

Kategori: Allmänt

tjbaalalaaaba! Slänger in en snabbt inlägg bara, måste fixa nu. ska måla naglarna hehehe. Idag har jag vart på stan med carro och klara! Myspys, inhandlade lite nödvänigheter bla. strumpbyxor och present till amandapandan! Ska hämta lindis vid fem sen ska vi fixa oss. Hörs senare, ha en helkul lördag! Hoppas alla ni ska ut =) Puss!


Ni är bäst som faaaaaaaaaaasen.

skavlan.

Kategori: Allmänt

Kollat på Idol och nu på Skavlan. En kille där berättade om hur han överlevde en flygkrash uppe på bergen. De var borta i 3 månader och folk hade slutat leta, slutat att hoppas. De var tvungna att äta av deras döda vänners kroppar. Det är sjukt vad människans överlevnads instinkter kan göra. Människan är så himla stark ändå! De finns en film som baseras på denna händelse, "Alive" heter den. Har sett den förlängesen, se den!
Nu ska ja och far ut och fodra hästarna i stallet. Kan vara bra med frisk luft! Inte gjort ett skit idag.. Imorgon blir det stan med carro!

Hörs då =) Ha en trevlig kväll hörni.

Osminkat jaa

Kategori: Allmänt


Gissa vad som finns i Godjul-burken? mohaha.


Ser ut som 12, men ändå. Mössan på! bilder från idag.

MakeUp

Kategori: Allmänt


Lite är nytt, lite gammalt. Men det är detta smink jag använder mest. Älskar den röda rougen från Make up store, den till vänster.

Hej förresten! Precis hemkommen från Johanna, var där en stund, pluggade dock inte.. Orkar inte riktigt det nu! Det är svin kallt ute, fryser överallt! Tur att jag köpte mössa. Tänkte träna sen men blir nog inte så, mår illa efter de jäkla järntabletter jag käkar! Aja. Ska till pappsen vid fyra, så det blir nog inte mycket bloggat idag inte. Ni får helt ekelt stå ut. Hörs ikv eller imorgon!

Ni måste lyssna på dessa låtar;
Higher stare of Consciousness-wink. Helt sjukt dampig men taggande låt! Jag och johanna hörde den i bilen första gången och blev helt lyriska. haha.
Kärleksvisan- Sarah Dawn Finer. Hur fin som helst, Kersin visade mig den. Sarah sjöng den när prinsessan Viktoria gifte sig.
Love the way you lie(Part 2)- Rihanna, eminem.  Den har säkert ingen missat men den är så bra! Trodde aldrig att en del två skulle kunna slå än ettan.

Ha en kuul helg, det ska jag ha. Puss!

dusch

Kategori: Allmänt


Nu. måste. jag. duscha!

Asexan + Atlantis!

Kategori: Allmänt

Tjeenaa! Är precis hemkommen från Atlantis. var där i två och en halv timma? haha det låter sick men jag och Johanna övade på våra kooreografier, så det tog ett tag, (vi kör ju pass inför våran grupp i skolan). Innan det var vi på asexan och köpte lite mera smink. Glömde köpa rougeborste och läppglans igår nämligen. Så nu är det mesta i sminkbagen nytt, skönt. Johanna hämtade ut sin goodiebag från Make up store med produkter värda 2000!! ÄR jag avundsjuk? JA! Hon fick det efter modevisningen, as fina grejer.
Imorgon är jag typ ledig, eftersom vi va i skolan igårkväll, så ska plugga lite engelska.. var det tänkt iallfall.. Sen ska jag till pappsen för att äta gott och mysa! wiej.


 
Köpte ju en mössa också! Väldigt gossig.


Johanna på mcdonalds.. billig och bra;)


haha jag utanför Atlantis alldeles nyss!

Kände precis när jag va ute att det luktar verkligen vinter! Precis som när man är på skidsemester, snö och kallt! Ganska mysigt faktiskt. Godnatt på er!

Nana kudden

Kategori: Allmänt

Tjing! Ska gå och lägga mig nu. Har precis tränat och solat lite på Atlantis med Johanna och Hanna, hur skönt som helst. Va på öppet hus i skolan innan också, det var faktiskt mysigt. Vi åt korv utanför, de stod och grillade det i kylan. Då kände man verkligen att vintern är här, och julen snart också. Jag tänkte på det innan, Hur fort går tiden egentligen? Jag har snart gått en termin på mitt sista skolår? Vart tog den terminen vägen? Nej jag kan verkligen inte förstå det. Julen kommer vara över lika snabbt som den kom. Inhandlade lite smink på a6 också, gick en snabbis med Lindis och amanda. Men nu måste jag nana, och läsa! Hörs imorgon goingar, tagga religionsdag? haha.

Gammal bild på mig och Lindis. När hon hade fyllt 18 år =)

"Ensam är inte stark"

Kategori: Allmänt


Linda har äntligen fått sin bok hon har skrivit! Vi har självklart köpt den så vill läsa nunu. Jag är så stolt över dig! Och det hoppas jag verkligen att du är också! Boken är jätte fin och det lilla jag har läst ser så proffsigt ut. Jag tycker om dig så mycket, hoppas att du vet det.

24 november

Kategori: Allmänt


Hallåhej!
Komprecis hem från skolan. Två prov avklarade, skönt! Åker nu till a6, stan kan vi ju skippa i detta väder. Amanda köör, hon fick körkort idag woho! Nu har nästan alla det av oss tjejer, fan va bra vi e!
Kommer hem sent eftersom ja ska till skolan sen igen och sedan träna i stan ikväll.. så hörs sen eller ngt! Inser ni vad datumet betyder? en månad kvar till JULAFTON. How sick?
Puss.

Egypten

Kategori: Allmänt

Resan betald och klar. I love it!

Kommentera meraa

Kategori: Allmänt

Det är så kul när ni kommenterar! Glöm inte skriva era namn också. Vad vill ni se mer av i bloggen? Någon kategori? Ge mig tips och förslag? Frågestund vore kul men det får nog vänta ett tag tills jag har fler besökare som orkar kommentera. Förresten ni har väl inte missat min goa vän fannys blogg? www.fannyolsson.blogg.se (Har hört att man ska blogga om varandras, då blire fler besökare, så fanny, nu får du i uppgift att länka min blogg). Imorgonbitti är det yoga.......... Så nu måste jag borsta gaddarna. Puss!



Nattis, Fannsan och manda.


oså en go blek beld på mig och Johanna.

Music makes the world go round.

Kategori: Allmänt

Jaaa, jag rimmar på från undergroundnivå. Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå och jaaag kommer in rullar hårt i stockholmsterräng, det är titeln jag vill åt jag är Mikrofånkåt!
Så jäkla bra version av September. Borde man börja kolla på programmet? vad det nu heter.. Det går på lördagar va? Då är man ju aldrig hemma. På lördag hoppas jag att INGEN är hemma och ruttnar för då ska alla ut på centrum. Visst? Vi ska fira mandycandy då som sagt. Ska bli kul, alla samlade. Kan inte bli bättre. Har förresten massa bra låtar på spotifylistan nu! Vad tycker ni om Rihannas nya skiva? Tycker den är svinbra. Speciellt part 2 av love the way you lie!

Aerobicsen innan gick förresten jättebra! Musiken gör så sjukt mycket även där. Har en rätt ny skiva som är go, när dynamite och beautiful monster kommer blir man fett taggad ju. Imorgon är det iallafall dags för religion och naturprov.. Får se hur det går med det. Efter skolan måste jag till stan för att köpa smink bl.a. Ska dit med Lindis. Men nu ska ja väl snart nana, Sov gott hörni! Imorgon vänder veckan! hiho. Juste, det är öppet hus på sanda imorgon också, vi ska köra aerobics då 18.30, ni kommer väl ;)?





Hejsvejs.

Amanda 18 år =)

Kategori: Allmänt

hallå, hinner inte blogga mycket idag, tyvärr. har så mycket nu! Idag är jag ledig och vad har man gjort? suttit hemma och pluggat. Fikade med tjejerna precis iofs. Mysigt, behövde en paus. Amanda fyller år idag! Grattis till 18 årsdagen och teorin flicka lilla. Kommer du ihåg när vi va små och du sa att vi inte kommer att vara kompisar på gymnasiet? Du sa att då splittras alla? Jag blev arg och sa att vi visst skulle vara kompisar. Vem hade rätt? som vanligt... JAG! Måste forts. läsa om kristendomen nu om jag ska göra bra ifrån mig imorgon. blä. Snart kör jag mitt pass på Atlantis också! Hörs ikväll eller imorgon. Sköt om er!

bra borden

Kategori: Allmänt

Vi lever kanske bara en gång. Alla borde styra över sina egna liv och göra det till något bra. Och med något bra menar jag inte i det som samhället anser "bra", ex. att vara advokat och tjäna en massa pengar, att lyckas eftersom man gick ner 20 kilo eller vara kändis och hamna på tv. Med  bra menar jag något du själv anser bra. Det kan vara att få bra resultat på ett prov, det kan vara att resa till drömlandet, eller att bli sjuksköterska. Uppfyll dina egna mål och inte andras! Vi borde inte bry oss så himla mycket om vad andra tycker. Tänk så skulle alla människors drömmar vara att bli advokat? eller att alla människor strävade efter att bli kända? Hur skulle det se ut? Vi borde ibland stanna upp och vända oss om. Göra saker för vår egen skull, vara lite egoistiska. Det måste man få. Samtidigt borde vi inte ta livet på så himla stort allvar. Mitt i all stress och press måste man ta pauser, göra något roligt eller bara koppla av.
Låt inte allas frågor som "Jaha, och vad händer efter gymnasiet då?" "Hur ser framtidsplanerna ut?" stressa upp dig. Ljug inte ihop något till svar utan säg som det är. no fucking idea. Vem bryr sig? Hur många vet exakt vad man vill göra i livet när man är 18 unga år? Man kan vara 40 utan att fortfarande veta. Bara man är nöjd över sig själv och vad man åstadkommit. Jag har ingen aning om vad jag vill plugga vidare till, men lite tankar finns. Jag vet iallafall att jag vill ta ett sabbatsår och jobba för att sedan resa, helst till Asien. Jag hoppas att det blir så, det är inte så långt kvar trots allt. Förhoppningsvis kommer jag på vad jag ska plugga till under tiden. Men vem vet? Kanske tar jag ett år till. Jag vill ta dagarna lite mer som dem kommer, inte stressa upp mig så mycket, för vi vet ju att det mesta löser sig tillslut. Så glöm era bekymmer, för imorgon kommer nya!



Möte

Kategori: Allmänt



Natuuur!  Nu har jag sovit i någon timma och ska strax åka på möte på Atlantis. Kanske blir lite träning efter.. om jag orkar. Hörs senare!

Missou

Kategori: Allmänt


svart kisse.

VINTERLAND

Kategori: Allmänt

Nu är det verkligen vinter! Vitt överallt! När snöbollar börjar kastas i skolan finns det ingen återvändo, det är inte ens nästan vinter längre. nej. Det är vinter. Men snö gillar vi, visst är det roligare att vakna till ett vitt landskap än ett bara mörkt? Måste verkligen plugga idag, och imorgon för del delen. Så tänkte bara säga hej oså..

 
En massa snö! Har förresten på mig jeanstights med nitar.



"Vänta ska bara fukta läpparna" haha

Fia som "pluggar" på svenskalektionen.

Fatta att det är sista året jag går i skolan? det är helt sjukt!
Hörs senare för nu ska jag kämpaaaaaaa.

bilder.

Kategori: Allmänt



Bilder sen igår när vi stod i kön. Tagna typ underifrån? Aja det får duga =)

Hej igen!

Kategori: Allmänt

Gick inte att gå in på min blogg innan idag, men nu ska det nog funka. Skönt. känner för att skriva lite. Hoppas alla har haft en bra söndag, söndagar är nog ingens favvodag. Egentligen förstår jag inte varför.. Visst det är en ny vecka på gång och man måste ta tag i en massa men vadå, det är ändå en ledig dag? En dag då man inte jobbar eller går i skolan, oftast. Så varför klaga? jag måste sluta tänka att söndagar=depp för det är väl klart att det blir så om man trycker in det i sin skalle. Nästa söndag ska jag hitta på något kul, och kom precis på att det är julmarknad och det blir ju perfekt! Då börjar julstämningen och man börjar tagga julen istället för att bäva inför kyla och snö. Snö är ju svinskoj när man väl hittar på något, typ pulka,grilla korv ,snöbollskrig? haha, för att inte tala om skidor! Skidor är kul, dock ska vi inte åka någonstans i år.. får se om det blir någon skidåkning ändå.

Hur som helst så var Johanna här en stund nyss, vi hyrde film, åt godis och åkte och solade en snabbis.. Bara för att slippa plugga.. men vi gick igenom det lite iallafall! Hoppas du vet att du är brabra =)

Just det! Josse ville se mer  av dagens outfit i bloggen, men det är lite svårt utan digitalkamera! men ska önska mig en i julklapp tror jag, då blir det en massa bilder. Måste ju ha en kamera i Egypten också för tusan! Känns undebrart att ha något att se fram emot faktiskt. I helgen ska vi fira mandis med, det blir skoj.

Hörs, godnatt!


Egypten!
När jag hör Egypten tänker jag mest på Kameler och pyramider. Hej fördomar! Ska bli spännande att åka dit iallafall, ytterligare ett land man kan kryssa för på listan.

?

Kategori: Allmänt

Varför går det inte gå in på min blogg? det är något galet! hoppas det löser sig..

röd dröm

Kategori: Allmänt


Kan någon ge mig dessa skor? DRÖMskorna ju, perfekt till julen också. Precis vad jag behöver just nu!

bloggfrilördag

Kategori: Allmänt

Hallå!
Hann inte blogga igår och dessutom var datan iväg ett tag. Jag pluggade lite religion på dagen, sedan umgicks jag med famo! Lite kvalitétstid är aldrig fel. Sen fikade jag, famo och fafa hemma hos dem. Det blev utgång till sist, vilket jag inte ångrar eftersom det var himla kul! Vi hamnade på Sliver, aldrig vart där förut! Dit vill jag igen, men nästa helg blir det nog det gamla vanliga;) Amanda fyller år så vi ska fira henne nästa lördag, kulkul. Snart ska jag och hannsan käka americanska panncakes, Johanna, bad for you att du inte är här, mohaha.
Hörs senare, ha en go söndag.

FREDAAAAAAAAAAAAAAAAAG

Kategori: Allmänt

Hallå alla kära! Idag är det fredag, vilket är underbart såklart. Har precis varit och gymmat lite med hanna och johanna. Blev inte så hårt pass för mig idag inte, lite förkyld oså, men skönt ändå. Snart ska vi käka mat här hemma och sedan bär det förmodligen av mot Ljungarum, till Nattis. Jennifer och amanda tror jag det är som befinner sig där. Har inte mycket mer att berätta, imorgon ska jag plugga, en lördag.. Nåja, en stund iaf =) Får se vad som händer sen. Ha en supermysig fredag!



Har på mig min nya älsklings-blus idag! Kommer nog bli en favvo =)
Pusshejs.

GODNATT

Kategori: Allmänt

Hur gör man?

Kategori: Allmänt

Hur står man emot shopping? Hur finner jag motivation till att plugga? Hur FAN håller jag mig hemma i helgen fast mina vänner vill gå ut? haha fan va bitter. Köpte precis drömblusen på Bikbok. Skulle inte shoppa mer, pank?, men det var 50 % på heeela BikBok. Den blusen har jag suktat efter så länge så det var det väl värt ändå? Och jag måste verkligen plugga nu. Inför onsdag, eftersom jag då har TRE prov. TRE PROV? Vad är detta? Vet inte hur jag ska hinna allt men det fixar sig ju alltid tillslut. Efter paradise, som jag ska se nu, så blir det plugg helt enkelt. Religion, jippi, tur att Johanna är king på det iallafall(hon kom nu).  Puss! visar blusen imorgon förmodligen.

Gymnasiemässa

Kategori: Allmänt

Tjoflöjt. Fick nyss besked om att jag fick MVG på Etik&Livsfrågor-provet. Är så himla GLAD över det, det gjorde denna dagen. Nu känns det lite lugnare inför imorgon då jag har en essäskrivning inom samma ämne. Hur som helst så kom jag precis hem från gymnasiemässan på folketspark! Har stått där nästan hela dagen och kört lite aerobics. rätt surt, haha, men skönt att slippa lektioner för en dag. Det slår mig nu att det är sista gången någonsin som jag står där. Vi har ju vart där varje år? Det är sorgligt och underbart på en och samma gång. Hela studenten kommer bli dubbel, men mest kul och galet! Det är svinkallt ute, helt sjukt. Ändå ska jag och linda iväg till stan lite senare, kommer frysa röven av mig, aja. Imorgon blir det förhoppningsvis Zumba! Hörs seeen :)


Sanda såklart!


haha sjukt sliten bild på en stört sliten tjej. aja ibland får man va de faktiskt!

EGYPTEN

Kategori: Allmänt

Yes. som ni ser var Lindabinda här nyss och skrev ett inlägg. Hon är saknad vill jag lova! Hinner ju aldrig ses längre vad är detta!? Får skärpa oss. Imorgon ska vi iallafall kolla balklänningar, har några i kikaren som jag tycker e fejna. Men nu ska jag berätta något så kul att jag smäller av snart ;) JAG SKA TILL EGYPTEN! Är så himla glad över det. Jag och mamma bokade idag den 6 Januari, en vecka i Hurghada. Det är vad vi behöver morsan! Ska bli så mysigt att bara umgås, SOLA och koppla av en hel vecka. Nu måste jag nana för imorgon är det mässa på folketspark vilket innebär att vi aerobicstjejer ska köra lite uppträdande, haha, de får ni inte missa! Hörs imorgon. Godnatt och sov så skönt.

Hej hej hallå jo, visst hej!

Kategori: Allmänt

Tuddilu alla små sockerhjärtan!

Idag är det lilla jag som står för underhållningen. Även om ingen har sagt något, så vet jag att min gästbloggning är efterlängtad. Klockan är halv tio, en lilllördagskväll. Hur nice är det inte? Snart är veckan slut! Aaaah, när måndagen är över, så är det snart tisdag och då det är tisdag är det fanimej snart helg. Mmmmm marabou. Typ. Nästan. Nej.

Okej. Så vad har vi fått gjort idag? Inte särskilt mycket vill jag lova. Hunnit försova mig, vaknat, ätit, käkat brownies, penslat mina kondylomvårtor, struntat i matten, busringt, pluggat och varit på ASEXAN.

Så, alla bloggläsare, nu känner ni mig. The big L.

Nu dricker jag juice, tänker på balklänningar och samtalar med min väninna Mathilda Eklöf. För jäkla bra brud det dära. Jajamen, det var nog allt för denna härliga onsdagskvällen. Ha det gott alla glada.



BE COOL ,STAY IN SCHOOL!

Mvh Linda Carlsson

Dansaerobic

Kategori: Allmänt

Hallådär! Nu har jag och Johanna precis vaknat efter en powernap på en timma. skönt! Hade nationella prov i svenska idag, gick helt ok. Efter det tog jag Johanna och Hanna en runda på stan i det iskalla vädret! Fick med mig lite trosor hem;) Snart blir det dansaerobic på friskis, hon va ju sjuk förra gången, hoppas det finns platser kvar!



Bilder tagna igårkväll; Armbandet är ett frälsningsarmband som jag fick på mormorsbegravning. Hon hade också ett sådant =)
Hörs senare!

Jacket

Kategori: Allmänt


Ny jacka från Vila, 700 kr, vad tycker ni? Den är jätte mysig!

kväll

Kategori: Allmänt

firre och paj

Kategori: Allmänt



tjenaa mittbena! Idag har jag mittbena, vad tycker ni? Tycker de ser lite knäppt ut på mig, haha. Nu sitter jag och Johanna och har precis käkat, hon stekte fisk till mig och åt själv paj. Sån husmor! gott var det iallafall. Nu ska vi plugga lite och sedan blir de nog en snabb sväng till stan. Vaknade förkyld och hängig idag så skippar min aerobics ikväll. Får köra gärnet nästa gång ist! Hörs senare,  puss.

Modevisning på Karlsson.

Kategori: Allmänt


Snygga manda och thess!

Hanna och mig vid buffén.. såklart=)

Snygg Julia

Johanna igen. (Fattar inte hur hon kunde se så allvarlig ut när vi skrek!)

haha tur att man fick skratta i slutet då. Bra bild, visst?

Fija, hanni, jag, frido och chrille.

Älskar ju hår och frisyrer! De här är fan konst.

Också väldigt duktig!

Sådär, nu har ni fått en hel del bilder, omgjorda en del också! Nu måste jag nana, ska till a6 imorgon innan skolan med Johanna. får nog bli dendär pälsen alltså. Sov gott hörni!

En annan variant av Johanna

Kategori: Allmänt



Coolaste Johanna! fler bilder kommer strax! håll utkik.

Ny vecka, yey

Kategori: Allmänt

Godkväll, måndag it is! Kom precis hem nuu, därför jag inte hunnit blogga tidigare. Åkte till Jeppe efter skolan för att umgås lite, ja får ju tydligen inte plugga för han ens, haha. Sen åkte vi till a6 och kikade lite. Är det värt att köpa en päls? Den var ursnygg men kommer jag använda den? Jag tycker fort det är snyggt, tycker ni? HJÄLP mig! Kanske blir a6 igen, kanske träna på Atlantis, får se lite.. Hörs senare, puss.


Efterlängtad bild på Johanna, visst? Hon har dock inte skickat bilderna än så får bli en med väldigt dålig kvalle, men visst var sminkningen ball?

Jag och fisan som posar på toaletterna.. Dåliga bilder men en titt iaf!

Gammal men snygg.

Kategori: Allmänt


På elinas 17 års parteey, längesen nu men det var en kul kväll.

Farsdag

Kategori: Allmänt


Bild: Jul 2008

Sjukt vad folk har tråkigt på söndagar, det märks på statistiken.. På söndagar har jag flest läsare, haha. Men vad gör man? A6 och bloggläsning.. Eller bio då. Sitter nu hos pappsen iallafall, han fick lite trisslotter och chips av mig och Hannsi, oväntat.. Nu tänkte jag umgås lite, pusspuss

söndag

Kategori: Allmänt

Förlåt igen för sugig uppdatering men vafan, det händer ju så mycket i mitt underbara liv;)
Igår var vi på Karlssons och modevisningen var helbra, Johanna var bäst såklart! Stannade där resten av kvällen. Jag och johannis ska strax åka till a6 en snabbis.. Sen ska jag käka hos morfar och sen fika hos pappa? haha, det är ju farsdag. Hörs senare, När johanna skickat bilder lägger jag upp massor!
Ha en bra söndag.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt idag, rätt skönt faktiskt. Hela dagen på sig att göra..ingenting? nejmen inga måsten finns idag, men en hel del borden. Om ni fattar? Senare kommer hanna fia thess och amanda hit, vi ska fixa oss oså inför kvällen! Kommer bli så spännande ikväll, lär vara nervös för Johannas skull. haha. Fast det kommer gå hur bra som helst för henne. Vi får se om vi stannar på Carlssons eller om vi hamnar någon annanstans. Nu är jag hungrig så ska väl käka lite frukost, hörs under dagen.


Gammal bild på Hanna och mig i Johannas säng. Mysiga tjejer;)

Fräknar?

Kategori: Allmänt


Ljuser gör så att det ser ut som om jag har fräknar, vilket jag inte alls har just nu. Likblek är det ordet som beskriver mig bäst, haha. Vill ha sommar och fräknar och sol. Men snart är det trots allt julafton, det kommer gå fort. Älskar julen ju! Nu ska jag nana. Godnatt!

Dåligt bloggande

Kategori: Allmänt

Dåligt med uppdatering nu, jag vet. Inte hunnit helt enkelt men här kommer ett litet inlägg. Ska se vampire diaries strax och sedan ska jag till fannsan där några av tjejerna befinner sig. mys! Tror de skulle baka?! Blir en himla lugn kväll iallafall, behövs efter denna vecka, är redan trött. Skrev äntligen provet idag, etik och livsfrågor, skönt att ha det gjort. Nu är det essän kvar också då.. och svenskanationella prov på onsdag.. Tema språk? inget helkul tema direkt. Massa andra prov ska avklaras innan jul, men det klarar vi!
 
 
Jag innan lektion.. Inte lätt att ta kort bakifrån på sig själv.. hm.. haha. Hade på mig min vita blus först, men sjävklart spiller jag Yoghurt över hela den, brukar faktiskt inte spilla men idag hände det.. Fick slänga på mig något annat trååk.

Hörs ikväll eller imorgon, ska ta massa kort imorgonkväll, de ska visas här på bloggen, det är ett som är säkert!
Puss på er, ha en jätte mysig fredagskväll.

Bror och jag

Kategori: Allmänt



Bror och jag efter begravningen =)


Toscatårta, momos favvo!

Tänkte gå och lägga mig snart. Godnatt på er!

Hallå!

Kategori: Allmänt

Inte mycket bloggande idag, men slänger upp en bild från idag senare. Sången och begravningen gick bra, en väldigt vacker och sorglig dag. Är alla tårar slut nu? tror knappast det. Hoppas eran dag har varit lite lättare, vi hörs snart igen. Jag längtar tills lördag. Kram. 

scary thoughts.

Kategori: Allmänt

Morgondagen kommer bli jobbig, på alla sätt. mormor, mormor, mormor. Har jag ens insett att du är borta? Har jag accepterat att du inte längre vandrar på denna jord? Mormor, Jag vill inte inse, jag vill inte acceptera. Men jag ska försöka göra detta till något fint, det ska vi allesammans. Jag vill sitta där och le och tänka på hur fin medmänniska du var. Min trygghet är att du har det bra där du befinner dig nu. Det vet jag med säkerhet. Jag älskar dig mormor, och du kommer alltid att vara saknad.

Love has a reason, there is a meaning to the world

Kategori: Allmänt

Meaning - Stripped version - Gavin DeGraw. Världens bästa låt just nu.

Dansaerobic med Elina

Kategori: Allmänt

orkar.inte.plugga.MERA! Åker och tränar dansaerobics på Friskis med Elina ist, det var längen nu! Och Elina har jag inte träffat på månader, så ska bli riktigt kul att få se henne igen.


Bild: Jag igår.

Frozen Diamond

Kategori: Allmänt

hallåå, fick inte göra provet idag, attans, jag som hade pluggat.. får göra det på fredag helt enkelt! Nu läser jag lite natur, har prov i det på fredag också, hur ska det gå? fy, natur är inte det minsta kul, absolut inte. Den enda människa på jorden som tycker det är kul är johanna josefsson, galen tjej detdär. Köpte biljett till Frozen Diamond på lördag innan på Make up store. Det är en modevisning på Karlssons, Ni kommer väl? Johanna ska gå modell! Wei. Nu ska jag fortsätta här! Later.





Wear my favourite pants

Kategori: Allmänt



Idag är den nya tröjjan på. Tillsammans med favvojeansen från JC!
Idag skriver jag prov, hoppas det går bra. Ha en bra onsdag.

Shopping

Kategori: Allmänt


Randig tröja med skinndetaljer, Zara 250.


Skinnshorts (efterlängtade) Salt 350 och linne från Monki 150.

Blus Gina 250 och halsband från JC.

Lite utav shoppingen i Stockholm, gillar ni?
Nu ska jag sova, helt slut efter alla människosyner, tänkte läsa lite i boken innan jag deckar. Sov gott kära ni!

 
Jag just nu, nyduschad och osminkad, japp.

Ps. Jag har världens äckligaste bror, ingen vill veta vad han precis gjorde! USCH.

Träning

Kategori: Allmänt

Nu sticker vi (jag) iväg och tränar, Johanna är da driver!

 
Johanna kör lite goa ställningar

 Redo för aerobics!


mysbrudar japp!

Hörs ikväll, då visar jag lite av vad jag köpte i Stockholm.

Guestbloggör Jojo

Kategori: Allmänt

Gör debut i Thildas blogg idag, måste testa på det lite grann. Det är ju ett jäkla tjat om bloggen hela tiden... Kanske är jag som tjatar om den mest iofs, heh.
Just nu är kvinnan i sitt rum och byter om för att visa sitt nyaste fynd. Det kommer bild på den till detta inlägget också, cool. Nehe, jag var inte så bra på det här. Lika bra att lägga ner med en gång!

Glöm inte höstens coolaste modevisning på Karlssons salonger den 13Nov!
Där bland annat Julia från paradise hotel ska medverka, och så jag med då.
Det kommer bli asgrymt! Fördrink och mingel, sedan buffé.
Biljett finns att köpas på makeup store a6/stan och även på karlsson.
Ni kommer inte ångra er!

Stay Reaaaal!



Front;


Back;


tisdag.

Kategori: Allmänt

Att vara stark är inte att lyfta tyngst,
komma längst eller att vara bäst.
Att vara stark är att falla till botten,
slå sig hårt och ta sig upp igen!

Det kommenterade Johanna nyss och tyckte att det stämmer in på oss, I agree. en jäkligt bra text.

Sitter och väntar på Jennifer och Johanna, vi har precis haft en mattelektion och sen tog jag jenkas bil hem och de åkte och köpte gotte, godis och chips en tisdag, det gillas. Hur ska vi annars orka plugga? Senare blir det aerobics, kör mitt pass som vanligt. Hoppas vi blir några stycken! Nu kommer de galna, hörs sen. Puss.


Idag har jag på mig blå skjorta, slapp och skön!

pepperkakaor

Kategori: Allmänt


Pepparskakor till frukost, varför inte? passar ju utmärkt till all snö som vräker ner. Jag älskar det. Gör ni?

Människosyner

Kategori: Allmänt

Tiden rinner iväg och snart är klockan 00.00. Pluggat på de olika människosynerna nu och snart flyter bokstäverna ihop. Kommer säkert drömma om psykoanalysen inatt, haha. Måste sova, som tur är börjar jag halv 1 imorgon, puh. Hoppas ni haft en bra start på veckan! Sleep tight.

Anonym

Kategori: Allmänt

Det är så tråkigt när ni kommenterar anonymt! Kom igen, skriv in era namn så jag vet vilka ni är där ute! Kommentarsvar till Anonym angående nykter utgång: Mådde illa i två hela dagar efter festen i fredags.. Drack inte mycket alkohol så jag tänker inte förstöra två hela dagar till nästa helg! haha. Kom förresten på att Johanna ska ju gå Modevisning för Make up store på Lördag på Carlssons så dit blir det ju! Ni missar väl inte att köpa biljetter? Kommer bli sjukt kul och spännande! Taggar också till Amandas 18 års fest, då kör vi.

Johanna tog sitt körkort idag förresten, så hon hämtade mig nyss och jag lämnade tillbaka en tröja och köpte en annan, jätte fin som jag ska ha på begravningen. Kommer bild när orken finns:) Nu tillbaks till plugget! Puss på er och sov gott sen.

sista året, here we go.

Kategori: Allmänt

Bara för att Johanna är sjuk och har sååå tråkigt så slänger jag upp ett inlägg till innan jag börjar med plugget. Denna veckan händer det mycket! Tisdag har jag min aerobic och innan det måste jag begrava mig själv i plugget för på onsdag är ju etik provet som sagt. På kvällen är det bara att börja om och börja med naturplugget, natur är inte min starkaste sida direkt. På torsdag är det begravning för mormor. Kommer bli en jävlig dag. Ska även sjunga en hel låt själv, Sonja Alden- Du är allt. Den är så himla vacker och jag ska försöka sjunga, även om det inte kommer gå så ska ja försöka, för dig mormor. På fredag är som sagt naturprovet! Helgen ska bli en enda låång vila! Kanske en nykter utgång också, hiho. Bara för att hanna vill ;)





Vilken tur att livet har sina goda stunder.

Black and white

Kategori: Allmänt


Liten titt; Linne monki, jeanstights HM, kofta Gina och Jacka från Boomerang, skor från Nilsson.

 Halsband från JC (Nytt)

Ringar från Vero Moda och någon annan affär, kommer inte ihåg namnet (oxå nya).

Nu måste ja sätta igång med pluggandet, har provet på ONSDAG nu. Later :)


Linking words...

Kategori: Allmänt

Tjoho! ville bara säga hej. Har engelska lektion, vi jobbar med linking words.. Efter skolan måste jag plugga på Etik och Livsfrågor, kanske även lite natur. blää. Imorse hade vi BodyJam på aerobicsen, det var hur kul som helst! Synd att inte Atlantis har det än, men det kommer förmodligen dit också snart. Det är lite mer dans i olika stilar, lite som zumba. Har ni testat det? Hörs lite senare, kanske slänger in en dagens.
Poss

sömnlös natt

Kategori: Allmänt

Kan inte sova. Varför kan man aldrig det på söndagar? Någon mer vaken? blä.



momo du är mycket saknad.

Kvällen i bilder

Kategori: Allmänt



Johanna med snyggaste jackan!

Kvällens outfith: Skinnshorts från Salt, Blus Gina och korshalsband JC, allt shoppat i stockholm. Va tycks?


Johanna och några av killarna, Han som står upp va killen vi va hos, Johan.

Haha gruppphotoo


Haha svettigt? Johans pappa. haha salsakung

Go tjej, go dörr

Igen..


Och här började det spåra.. haha

Nu tänkte jag gå och lägga mig. mår inte prima, helt slut i hela kroppen. Johannastackaren är sjuk! Hoppas inte jag också blir det, borde ju det eftersom vi delat säng.. hm, aja, hope not. Imorgon är det äntligen aerobic, har inte tränat på en vecka nästan! Denna veckan kommer också bestå av plugg, plugg och.. plugg? Aja, godnatt goingar.

Bilder

Kategori: Allmänt








Underbara Stockholm! Snart kommer fler bilder sen kvällen, det vill ni icke missa!

Hemma

Kategori: Allmänt

I'm alive! Känns som att jag inte bloggat på jättelänge, det är trots allt bara två dagar.. Stockholm var underbart, som jag redan visste men ändå. ÄLSKAR den staden, det finns så mycket att göra. Man behöver aldrig vakna och känna "aha vad händer idag då?" Det är bara att ta tunnelbanan någonstans så finns det alltid något kul att se eller göra. Jag är helt säker på att någon gång i mitt liv ska jag bo där, helst snart. Kanske plugga där?

På fredagen shoppade vi iallafall hela dagen! Från 10.00 till 18.00, fick med mig lite fina grejer, visar det kanske sen! Johanna hittade en jättesnygg jacka, åh. Hittade tyvärr inga skor så det måste jag köpa här hemma nu. Vad ska man ha för vinterjacka btw? På kvällen blev det hemma fest hos Johan, en kompis till Johanna. typ.. Det blev ingen utgång för han bodde en bit ifrån, men kul vare! Igår så shoppade vi lite till och åkte hem vid 2 tiden. Måste tacka Sofija och Peo ännu en gåång för vi får bo hos dem, snällaste och goaste! Tack till Hasse också som skjutsade dit oss, trots att hans möte blev inställt;) Blir en tripp dit SNART igen.

Bilder kommer när Johanna skickat, sålänge kan ni få några på ditvägen:


Serösatjejer.

Hörs snart igen!

Uppdatering från Stockholm

Kategori: Allmänt

Hallå god kväll! Har precis käkat mumsig pasta och är proppmätt. Mitt hår började brinna innan.. Mardrömmen ju, fast det blev inte så farligt som tur va, fy vad rädd jag blev! Lägger upp lite bilder innan vi nanar. Upp tidigt imorgon och shoppa, DRÖMMEN! Senare blir det utgång eller hemmafest får se vart vi hamnar.
Hasse och Johannis äter förrätt, chips och dipp!




Drömmarnas dusch!

Godnatt!

Estocolmo. finally.

Kategori: Allmänt

Nu är det strax dax för avgång, som jag tjötat;) Det är kul att bestämma en resa tätt inpå, då behöver man inte gå och längta utan då händer det bara. Ikväll när vi är framme ska Sofija bjuda oss på god middag, som hon kämpar, underbart! Blev en powerwalk med nattis innan, vi snackade så mycket så att tiden gick väldigt fort ;) Skönt det.


I nyduschat hår och med johannas fina ring på. (Den är vinröd från Gina). Har även på mig gosströjan från Gina, köp! Finns i olika färger och kostar endast 200 kronor.

Elinafina is home.

Kategori: Allmänt

ELINA! vad är det jag hör? fan va gott att du är tillbaka, här du hör hemma =) Får ses direkt när jag kommer hem igen!

Early

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis packat! Klockan är bara 9 och jag är vaken? haha, pappa skjutsade ju in mig imorse. Tänkte vila lite nu och sedan duscha osv. PW med nattis också, hoppas på bra väder idag. Hörs nog innan jag åker men sedan får vi se om jag hinner uppdatera när vi är i stockholm, om inte så hörs vi på LÖRDAG! Ha en underbar helg gott folk. Det ska jag ha!



Emil, Jennifer och Adam. Bilden har inget med inlägget att göra men SP3B, snart dags att börja tagga alla studentfester. Sista året i skolan, sick! Men skönt ska det bli. fri.

Hörs senare som vanligt=)

Design

Kategori: Allmänt

Fixade lite med designen, bytte bild och fick dit en snygg rosa bandet logga, va tycks? Sitter hos pappsen nu, kollat på Bonde och käkat. Hörs imorgon, TAGG! Sov gott kompisar.

Pluggstorm

Kategori: Allmänt




Min förmiddag har bestått av plugg med Johana. Tyvärr så pluggade vi inte så mycket som det var tänkt.. Varför blir det alltid så? De är ju trots allt lov.. Men har en massa prov efter lovet så måstee! Vi skulle ta lite luft och då började det självklart spöregna/hagla, världens storm var det! Vi sprang hem dyngsura.. Lyckat! Snart ska jag till farsgubben på landet, ska bli mysigt att dega framför bonde söker fru ikväll. mohaha. Imorgon ska jag och nattis gå runt munkan, skönt. Senare bär det av till stockholm, längtar!


Träffade på en jätte fin katt på vägen, sjukt gossig också.


Jag innan ovädret, mörkt!

Hörs senare!

Godnatt!

Kategori: Allmänt



Sov gott ni därute =)

summer of twothousendandten

Kategori: Allmänt


SKÖNASTE LINDA!

Firade att jag fyllt 18 år

Firade skolavslutning hos John, eller va de hos ponta?

Snygg amandi

Festade med goa människor

Åt på restaurang med tjejerna!

Va på Ayia Napa med världens bästa

Dansa loss på Centrum

och centrum..

och centrum..

Vi får inte glömma piren ;) (I oväder)

Finaste bilden på Johanna

Piren igen

Och en Napa bild får avsluta detta haav av sommarbilder.

Hade en sjukt bra SOMMAR! PUSS till er som var med och bidrog till det.

Aerobic

Kategori: Allmänt

PANT

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemkommna efter en förmiddag fylld utav pantburkar. Haha vi har alltså pantat en massa burkar, en god gärning visst? Fick ihop 320 kronor, inte illa. Jag och Johanna ska åka till Stockholm torsdag eftermiddag till lördag! FYFAN VA KUL! Shopping och utgång i underbara Stockholm, kan verkligen inte bli bättre! Ska bo hos världens goaste par också. Blir nog ett jäklig bra lov trots allt. Ikväll är det aerobics som vanligt, hopaps det går bättre än förra gången. Måste även plugga nu.. usch, så svårt att sätta igång. MÅSTE!



Fullpackad bil! haha stackars liten.

Hörs senare, då visar jag gårdagens outfit! Träffade Emmsan och tjejerna igår förresten. Hon kom hem från USA igår efter tre månader, sjukt vad tiden går fort, men skönt att ha henne back on track. PUSS

Lantmännen..

Kategori: Allmänt






Svårt att välja, finns ju så mycket haha.

Sett sista avsnitten av "I Annelie" nu.. buhuu. Roligaste serien någonsin! Snart blir det sängen.
Sov gott vänner.

LAM!

Kategori: Allmänt

Såhär sleten va en viss tjej i söndagsmorse..

Vi sitter nu och lamar sönder våra liv. Vad kan man göra en eftermiddag som denna i Jönköpings län? Faan va dött det är här ibland alltså. Och paradise börjar inte förrän halv 8! Vi va på stan innan och åt på mcdonkan med hannabanananaana. Sedan åkte vi till lantmännen, Hannas förtjänst såklart. Visar lite bilder sen haha.

lov japp

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen! Klockan är halv två men ändå.. Nu sticker jag och Johanna iväg på lite äventyr. Det är lov och jag älskar det. Hörs senare=)





Sist vi goa va på 3D. Resident Evil såg vi då =)
LATER