mithilda

go saker!

Kategori: Allmänt



Som lovat! en komentar ville se trosorna..  och jag vet att den va av dig, pannkaksstekarn!
Bara för de får ni (DU) se vad jag fick hem från stan idag :



Svarta strumpbyxor,prickiga, och boots. Gillar dem starkt!
Bytte också aerobicsskorna till en halv storlek mindre, tur att det fanns!
Kanske får ni se dem en vacker dag ;)

"de ser så gott ut"
"va?"
"de ser så gott ut när dem bara sliter ett djur och äter"
...........................................

Gissa vem som sa de precis? haha. Imorgon är det klasskamp, får se vad det innebär, men en chill dag utan allt för mycket tänkande förhoppningsvis. Men nog för ikväll.

PUSS

I loved you first

Kategori: Allmänt

Lyssnar på den underbara låten just nu. den är så himla fin

Hej svejs på er iallafall! Kom precis hem från skolan och ska snart dra en runda på stan.. igen.. hade jag tänkt ;) Fick ju studiebidraget idag så! Jag och fialia hade nämligen inställd dubbellektion i bild vilket innebar typ två, tre timmars hål så vi åkte ner till staden och gick runt lite. Köpte lite trosor oså, kan man visa trosor i bloggen? komentera så kanske de visas, mohaha. Vi lunchade också på Waynes med varsin chailatte i handen. mums på det! Fia köpte också lite smått och gott.

 Fia åt en jäklaa god italiensk paj! för er som vill veta då=)

Och här har vi mig i egen hög person, på busshåltsplatsen :



Har på mig en mysig kofta från HM (ny).

Visst är det kul med bilder? Inte alls kul att bara läsa en massa text ju! jag själv läser nästan aldrig bloggar utan tittar mest på bilderna, så mycket roligare ju.

 Därför tog jag en right now. visst är jag snäll?
Vill bara påminna om att datorn står mitt emot fönsret, DÖRFÖR jag ser vampyrblek ut..
Inte för att jag är brunast i stan förtillfället men vafan haha.

Nehe, nu ska jag sticka iväg igen, måste byta mina aerobicsskor till en storlek mindre. 36 var för litet? hm.. Ikväll ska johanna sova här, då blir det idoltittande! Imorgon är det fredag. LOVE!

Hanibanani

Kategori: Allmänt


I egen hög person. Jag pussar henne på en urtråkig samhällslektion. Har det gått snart ett år sedan denna bild togs? SJUKT! det va i vintras.. och snart är det ju faktiskt jul och nyår. de är redan 1 oktober på fredag vilket innebär att de endas är TRE månader kvar till nyår. Vart tog sommaren vägen? hade vi ens någon vår? njaaaeee. Är inte riktigt sugen att gömma sig i stora jackor med feta halsdukar och elektriskt hår. Kunde vi inte fått en månad till med sol och värme? Fast hösten och vintern kan va riktigt mysig med, det tycker jag absolut. Shoppa mysiga koftor, tända ljus, dricka varm choklad och mysa sönder! Jag älskar faktiskt julen! det är så mysigt att fira den med släkt och vänner. Bara inte vintern blir fööör lång och fööör kall så blir det nog bra.

nej nu måste jag duscha! OCH TAGGA FUNCIONAL MOVES IMORGONBITTI 8.00, svin jobbigt pass vi har med aerobicsen i skolan. Tänkte lägga upp lite bilder från Ayia Napa från i somras snart också, kanske imorgon.. om jag kommer ihåg. och dem vill ni absolut INTE missa!

Hej sålänge

heeeeeeej

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka, jag vet att ni har saknat mig! men lugn, bara lugn. jag ska förgylla era liv med ännu ett roligt inlägg ;) mohaha. Jag har spenderat min dag med två underbara tjajor. Efter skolan gick jag och johanna hem och pluggade lite.. Sen kom Hanna och hämtade upp oss i sin absolute fabolous car och tog oss vidare till A6an =) Sen blev det dansarre på friskis, det är ju gratis denna veckan så får passa på.. På fredag ska vi köra ett pass på Atlantis bestämde vi, oså lite relax på det. skönt.

Efter skolan upptäckte Johanna en second hand affär(som hon gått förbi hundratals gånger förut) haha. Anton tyckte det va jätte kul att gå in dit.. :


Inget fyndande där inte, va bara gamla saker. Finns det några bra second hand butiker här i stan?!

Här har vi också dagens, mobilbild som vanligt.. jag skaaa köpa en kamera (när jag har råd).



Kofta med snygga lappar på armbågarna vila, svart linne monki, tights och halsduk gina och skor från Nilssons.

Imorgon ska jag och hannibanani till stan, får se om jag får med mig någon hem jag kan visa här i bloggen.. Borde dock spara mina pengar, men det är svårt dedär..

Nu ska jag hoppa in i duschen oså hörs vi imorgon. seeaaaa!



...

Kategori: Allmänt

Efter mitt pass åkte jag och mamma till måmå, myspys. Kollade idol där, finnen är ju bäst, helt klart. dock är ju Alice bra också.. hm får se senare vilka det blir som går vidare. Vem håller ni på? Kollar på en film på 5an nu; The wedding date heter den. Såg den när vi var i Holland hos utbytesstudenter, den är fin. Kärleken är lustig den. Det är det bästa och vackraste vi vet men det kan också vara ett rent helvette! Tur att de positiva överväger =)

Nehepp, borde egentligen lägga mig i sängen. Har yoga imorgon klockan 8.00, haha. Efter skolan ska jag och johanno plugga och skissa lite på vårt projektarbete. nyfikna på vad det är? well, You'll seee! Sen blir de lite dansarre på kvällen. Roligaste passet på friskis, utan tvekan.


Oss för några helger sen innan bio.. Vi är inne på toaletten jag vet. men lyssnar man på datorn där inne så kan de leda till lite kort ju. haha, det gick utför tillslut. Nehe time for bed! oså lite blondinbella läsning på det. sleep tight

AEROBIC

Kategori: Allmänt

Nu kör jag mitt aerobicspass på Atlantis, hoppas vi blir några stycken iallafall. Min kära mor är iallafall med så det blir bra, hon är ett oroligt stöd i vått och tort!



Haha galen bild på två galenpannor i somras.

Later

TISDAG

Kategori: Allmänt

Morning!

Vaknade vid halv 8 idag i tron om att jag skulle ha körlektion vid 8.00, men hade en känsla av att något inte stämde. Så kollade tiden på internet och det var 11.45 jag skulle köra, Lucky me! kunde gå back to bed. Fy så skönt, verkligen en trött morgon idag! nu är jag iallafall vaken igen och käkar frukost. Ska alldeles strax bege mig mot Körskolan. JAG SKA HA DE DÄRA KÖRKORTET SNART! Nästan alla av brydarna har de nu, vi är så duktiga sååå!

Lovade ju att visa mitt örhänge jag gjorde igår. Köpte ett halsband och ett par små örhängen så satte jag ihop dem så det blev tills ett hängande örhänge, har alltid vela ha men de finns ju typ ingenstans! Voila;

 

va tycks? ;) det är döskallar och kors, syntes inte så bra på webbcamen..

Nu blir de köris och sen matte på det! yes. Hörs vs i eftermiddag?

bodypump

Kategori: Allmänt

hallåå där.
Tänkte slänga upp ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen. Har precis tränat BodyPump på Atlantis med johanna. Vi körde det förra måndagen också och efteråt hade vi världens träningsvärk.. Hoppas det blir bättre denna gången. Hur som helst gick det bra och nu har jag precis keeekat god mat! Vi gick in en sväng på Ur och Penn innan träningen där jag köpte ett par öronhängen och ett halsband. tänkte trixa lite med det senare, visar imorgon om ni har tur;)

Ska som sagt hoppa in i duschen nu och efteråt se på de roligaste programmet just nu, missa inte!! I Anneli, sjukt rolig serie som är i 8 delar som går på måndagar 21.50. Missade tyärr idol idag som jag förövrigt brukar sitta bänkad framför, får se det imorgon efter skolan. Imorgon börjar jag 12.25,min enda sovmorgon. men icke, har köris 8.00. men det gillar vi! Kommer bli så himla gott att ha det sen. Har redan klarat teorin förresten, poäng till mig =)
 


Innan jag somnar tänkte jag läsa lite egoboost också, hon är bra den där bella alltså.

Godnatt, sov gott sen och missa INTE "I Anneli".

life is what happen

Kategori: Allmänt

Hann inte blogga igår, bra start på bloggkarriären... haha nej men livet blir inte alltid som man tänkt sig, om det är positivt eller negativt får man avgöra själv. jaja, slut på filosof snacket.

Tänkte inte dra någon direkt uppsats om mig själv, men Mathilda är då mitt riktiga namn, 18 år och går sista året på sanda. puh, skönt. Jag tränar på atlantis då jag är ledare för ett aerobicspass en gång i veckan där, i HVA. Tränar även det i skolan, det är störtkul! vad gör jag mer? det vanliga, umgås med världens bästa vänner, party(!), om inte hemmamys framför tv eller dator då. Hänga på stan är inte heller fel, säger som alla andra brudar; shopping är en passion! Om jag var rik skulle jag spendera a lot på shopping, får man vara så ytlig? Vet som sagt inte vad jag ska blogga om riktigt, men ni får hänga med lite i mitt svängiga liv sålänge, lite shopping, lite träning, lite mode. Håll utkik!

Första snabba outfith bilderna, som sagt är kameran sönder så ja kör på mobil sålänge;


  
HM rakt igenom idag, förutom skorna från nilsson då. oså massa ringar på det. mums!


Hannapanna skjutsade hem mig i sin goa bil med sitt goa KÖRKORT, (som jag förhoppningsvis med har snart) Har jag sagt att jag bor typ fem minuter från skolan? då säger jag det nu. jag är inte lat nej. men ska man träna ikväll så måste man ha orken kvar höhö. Här ha vi naaa. snygg som fåå.

.                                                                    

All for now, nu blir de engelska plugg + fil och frysta bär, yummi.
Johanna kommer snart som tur är, hon är king på english. Hörs!

Mithilda;

Kategori: Allmänt

fick bli namnet på min blogg. enkelt, snyggt. Tyvärr var Mathilda upptaget!
Så vad ska jag blogga om? Hur gör man ens? haha. Det kommer jag nog snart på. Först måste jag fixa och trixa lite med designen, fanny? var är du? Har ingen kamera för tillfället heller då jag badade med min i Ayia Napa (som förövrigt var världens bästa resa), smart thilda, smart.

Men detta kommer bli bra, de känner jag på mig. All in bara! Slänger upp en bild sålänge så ni får se utsidan av mig, senare ikväll kan jag berätta mer om mig lixom;


 

Himla stor bidde bilden. det gillar vi. Linda sitter bredvid, hon är bortklippt. hon är bra ändå.

Hörs
thilda







Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt