mithilda

Instagram

Kategori: Allmänt

Instagrambilder från helgen.
Haft en underbar helg måste jag säga. Malmö var guld. Fanny är guld!
Vi partajade, åt nudlar, gick på promenader, shoppade smink på sephora och åt GLASS. Japp det får sammanfatta allt. Igår fick jag även reda på att fanny kommer hem ikväll. Blev så glad att jag nästan började gråta, haha sjukt. <3

Klädmani

Kategori:

Japp. Jag är inte skogalen, inte sminkgalen eller prylgalen. Men klädgalen, det är jag bannemig! Jag älskar, bokstavligen, kläder! Så säger nog alla tjejer men folk som känner mig vet att det är min mani ;) det gör mig lycklig! Framförallt att shoppa såklart, men även att låna andras kläder är kul, för det blir ju som nytt. Smart när man inte är rik också! Vore jag rik skulle jag nog spendera det mesta på kläder sorgligt nog ;) var inte trött nog att gå och lägga mig nyss, så städade undan lite och slängde en del. (Har så mkt att slänga mer men orkar inte...) har också lagt ut några skor på blocket om ngn är intresserad? Under rubriken "partyskor". Känner jag er får ni dem gratis såklart haha!
Bild : klädstången och byrån är helt ok ordning på nu, i den stora garderoben dock råder fullständig kaos haha.
Nattiiii

Foodday?

Kategori:

Blev visst ett till mat-inlägg!
Är proppmätt och har gjort matlådor för resten av veckan, vuxenpoäng ju :) fick bli köttfärssås. Imorgon ska jag träna efter jobbet, ska bli skönt att komma igång! Är taggad på en lugn träningshelg! Är ni med?
Bild två är förresten bevis på vad jag gjort idag, vart ute och gått länge ned kristin, skönt med lite sol!
Godnatt på er.

Onsdag

Kategori:

Stor frukost idag!
Mums

Hejdå socker :(

Kategori:

Tänkte också säga att härmed gör jag slut med mitt sockersug. Vi har haft en bra tid tillsammans men nu måste jag säga adjö!!
Haha älskar Fanny som smygäter mitt i natten <3
Imorgon blir vi nyttiga ändra fram till sommarn ochsåvidare... TJÄNA

Tjäääna

Kategori:

Ligger i sängen och är taggad inför jobb imorgon. Fick ju en allergisk reaktion (därav prickarna i hela ansiktet på bilden) i söndags, därför har jag legat hemma.. Så trist att vara sjuk konstant! Men man får vara glad att man inte har cancer eller annat som min mamma skulle säga..
Bloggar för att Fanny tjatar på mig..vad ska jag säga? Haha. Min dag har inte varit så händelserik, har varit och gått runt rocksjön med min brors hund Herman, träffat Kristin, ätit BJ hos Johanna och gått på A6 en snabbis med ett tomt konto. Bra kombo 👍
Nä nu måste jag sova om jag ska orka ungarna imorgon! puss!



favourites <3

Kategori: Allmänt

 
Lite bilder på vart jag hållt hus det senaste.
Vinoteket, Fanny, Waynes, Tapas, Soyalatte, Johanna, Sol = mina cravings just nu!!
 
PUSS
 
 
 
 
 

MALMÖ

Kategori: Allmänt

Längtar till Malmö och Fanny redan! Nästa helg blir det en tripp dit. Akta dig Sephora!!